2012. október 4., csütörtök

Egyre erőteljesebb a Fény hatása

Mint mindig tartsátok a figyelmeteket a fényen, mint ahogy láthatjátok a fény egyre jobban megjelenik és könnyű lesz észrevenni meg a legfélénkebb szívűeknek is. Maradjatok éberek, maradjatok erősek, tartsátok a figyelmeteket, még akkor is ha minden oldalról esetleg lökdösnek azok, akik arra akarnak rávenni, hogy nézzetek bele abba a szakadékba amit ők csináltak. Azáltal viszont, hogy összpontosítva maradtok, semmi nem tudja kirántani a lábat a földetek alól.

A belső Arany Angyal hívása egyre erősebbé válik, ezt nem lehet nem észrevenni, így mindenki, aki a dualitás hideg világában oly sokáig aludt, az élet értelmének keresésére indul. Mert az elme-kontroll a világosság egy bizonyos foka után működésképtelen. Azoknak, akik ilyen manipulációkkal élnek, tisztában kell lenniük, hogy a nép összefog, tiltakozik és egységgé kovácsolódik azok ellen, akik nem a „kis emberek” érdekeit képviselik!

Az új korszak szele már az utcákon át fúj, feltartóztathatatlanul és tisztító hatással, ez a szél mindent elsöpör, ami nem az új kor rezgésszintjét képviseli. Így egy olyan hatalmas örvény keletkezik, ami az igazságosság által mindent magába szív, nyilvánosságra hoz, hogy aztán átalakítsa azt. Forrás: sirius-plejad.blogspot.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.