2021. július 26., hétfő

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

A következő összetett békés kapcsolatfelvételi protokoll(ok) leírásánál többek között felhasználásra került Dr. Steven M. Greer és Ivo A. Benda és Cobra írásai is a témában. Mindenkinek szabad akaratában áll, hogy megpróbálkozik-e az alábbiakkal.

Ajánlott lehet meghallgatni fülhallgatóval, jó minőségben egy 528 Hz (hertz) frekvenciájú szeretet frekvenciát (zenét, hanganyagot) jó néhány percen keresztül még a meditáció és a kapcsolatfelvétel előtt, hogy ráhangolódjunk a szeretet energiákra és elérjük a megfelelőbb rezgési szintet. Ha van olyan tárgyad, (cintamani) köved, kristályod, gyertyád, ami segíthet, akkor azt is a közeledbe helyezheted.

https://youtu.be/CQUGUDc-fZQ

Készült egy magyar nyelvű, vezetett meditáció is egyébként, ezzel a frekvenciával a hátterében, amely segíti felébreszteni a csillagmag énünket.

https://youtu.be/bCbskOGSg08

https://felemelkedes.blogspot.com/2021/04/a-csillagmagok.html

Teremtsd meg magad körül a nyugodt és zavartalan környezetet.

Egy speciális felszíni munkacsoport szerveződött a Fényerők anyahajóin, olyan globális csapatokkal, amelyek a bolygó energiarácsán dolgoznak, valamint olyan személyes csapatokkal, amelyek pedig egyénileg dolgoznak a fénymunkásokkal, fényharcosokkal és segítik őket, monitorozzák és kiértékelik a fejlődésüket és készítik fel őket a kapcsolatfelvételre. Amikor ezt először mondod el, akkor létrejön egy személyes csapat, azután pedig mindahányszor újra lehívod a protokollt, a személyes csapatod ellenőrizni fogja a státuszodat és segíteni fog amikor és ahogyan csak tud.

Ha szeretnéd, hogy számodra is szerveződjön egy személyes csapat és segítsen téged, akkor a következő protokollt kell hangosan (vagy magadban) kimondanod háromszor.

12 21 parancs, 12 21 parancs, 12 21 parancs.

Valamint kérheted a plejádi védőpajzs aktiválása most parancsot is védelem gyanánt.

https://felemelkedes.blogspot.com/2020/08/plejadi-protokollok-es-cintamani.html

A békés kapcsolatfelvételi meditáció célja a békés, meditatív kapcsolatfelvétel és annak megtapasztalása égi testvéreinkkel. Akkor kezdj bele, ha őszinteség és békés szándék vezérel és szeretettel és jóakarattal tudsz viszonyulni olyan emberekhez, lényekhez, akik a Földön kívül élnek és millió évekkel fejlettebbek spirituálisan és technológiailag, erkölcsileg. Földön kívüli testvéreink, akik jórésze olyan ember, sőt emberibb, mint mi, a Kosta Makreas szerint tudnak a meditáló csapatokról és örömmel várják a mindenkori meditatív interakciókat. Olyan módon kapcsolódnak, ami nekünk és nekik is biztonságos, jó messziről vagy közelről de interdimenzionálisan.

Ha szkeptikus vagy és negatív hozzáállású, vagy félsz, akkor valószínűleg nem lesz kapcsolódás. Szeretetre nyitottak. Szkeptikusnak csak mérsékelten kell lenni, és érdemes befogadni az újat, higgyél a tapasztaltaknak. Igenis lehet, hogy sikerül! Lehet, hogy benézted és repülő vagy más volt, de ha pl. élénk narancssárga színe van és nem villog hanem pulzál és eltűnik miközben csillagok vannak körülötte tehát nem felhő miatt tűnik el, akkor az bizony se nem repülő, se nem üstökös. Rengeteg különböző tapasztalás lehetséges.

Az alábbi feltételek lényegében azonosak a Teremtőnk törvényeivel és betartásuknak köszönhetően emelik és stabilizálják a vibrációs lelki szintet.

1. Szeretetteljes, harmonikus és lelki, érzelmi alapú, rendezett életet élni. Szeretni a Kezdeti minden és mindenki Teremtőjét, saját Lelkünket és saját fizikai testünket, ezzel szeretitek saját Teremtőtöket, mert ti az Ő részei vagytok. Túlzottan alkoholt nem fogyasztani, legjobb egyáltalán, dohányzóknál csökkenteni a cigarettát, legjobb egyáltalán nem élni vele. Megbocsátani felebarátainknak és magunknak is.

2. Szeretni a többi emberi lényt, azokat is, akik bántanak, mert ők csak azt teszik, amit tudnak.

3. Szeretni az összes többi Teremtményt, élőt és élettelent, természetet, növényeket, állatokat, és a Föld bolygót, amely magasabb rendű teremtmény, mint mi magunk.

4. Korlátozni a hús evését minimumra, legjobb egyáltalán. Még jobb semmi állati eredetűt fogyasztani.

5. Kiiktatni a negatív irodalmat, háborús könyveket és újságokat, erotikáról és negatív űrlényekről szóló durva energiákat sugárzó dolgokat.

6. Nem olvasni a negatív könyveket és újságokat, nem nézni a negatív filmeket, ignorálni a politikát, mert tele van durva vibrációval.

7. Ne legyen felesleges vagyon, tehát például sok ház, sok autó.

8. Segíteni a rászoruló embereket a lehetőségeid szerint.

9. Legalább minimálisan dolgozni azoknak, akik az Űr barátokról terjesztik az információkat, mégpedig enyhe és nem erőszakos módon.

10. Nem bántani a többi teremtményt.

És akkor kezdjük magát a kapcsolatfelvételt.

1. Csukd be a szemed. Lassú hasi légzéssel célszerű ellazítanod magad. A zavaró körülményeket iktasd ki magad körül.

2. Képzeletben és szeretetben csatlakozz a többi meditáló lélekhez, akik veled együtt kipróbálták már az ehhez hasonló kapcsolatfelvételi meditációkat.

3. Érezz egyfajta egységet velünk, szeretetet, tudva, hogy mind lelkek vagyunk ez a test csak egy szerves látszólagos valóság interfész, és akikhez csatlakozunk, ugyanolyan szeretetreméltó, az Eggyel azonos létezők, mint Mi vagyunk. Az Egyben mind Önmagunk vagyunk és mind Egy vagyunk. Mi az Univerzumban mind a tiszta Szeretet vagyunk.

4. Ezután bevektorálod őket az elhelyezkedésedbe. Tehát jelet adsz nekik. Képzelj el egy lézernyalábot, ami belőled, harmadik szemedből, szívedből indul a csillagokhoz, és ami az űrben való pásztázás közben talál egy jószándékú lényekből álló űrhajót, bioszférát, bolygót. Ezzel mintegy rájuk világítasz és ők vannak elég kifinomultak energetikailag és technikailag ahhoz, hogy ezt érzékelik. Ha gondolod, képzeletben (vagy valódi lézerfénnyel) rajzolj fel az égre egy hozzád közel álló szimbólumot, jelet.

5. Majd Google Föld Térkép módszerrel képzeletben közelítsd be az Univerzumot, majd a Galaxisunkat, majd a Naprendszerünket, aztán a Földet és a Te országodat, városodat, faludat, helyedet, házadat, pontos helyedet, ahol ülsz, állsz, vagy fekszel. Ahogy így közelítesz egyre jobban, videóként küldöd nekik az útbaigazítást.

6. Légy türelmes, ne siess, ne várd el az azonnali választ vagy jelenséget az égen, hiszen ezek mind az egó akarásai, ami a szeretet ellentéte. A kapcsolatfelvétel lehet egy furán mozgó fénypont, ami nem villog, nem egyenesen mozog, változik a sebessége és nem úgy tűnik el, mint egy üstökös. Lehet egy lucid álom, telepatikus üzenet (akkor vagy később), érzés hogy van a közeledben valaki, érintés a vállon vagy magnetikus változás.

Ezközben a megszólításnál például az alábbiak szerint is el lehet eljárni.

,,Drága Teremtője a Kezdetnek, általam szeretett, kérlek a kapcsolatért Űrbéli barátaimmal."

Itt megnevezhetsz konkrét lényt is az űrbéli barátok helyett, például Astar vagy Ptaah személyében.

E közben szükséges a legtisztább gondolatokkal és szeretettel a szívben, a kézbe tollat és papírt készíteni és írás közben (leírod, amit úgy érzed, hogy üzennek az égiek) csak szeretetet sugározni és nem kapcsoljuk be saját gondolatainkat és főleg nem a kételkedést. A kommunikáció legjobban a 4. szív csakrán keresztül történik.

Gondolataid legyenek üresek és tiszták, ne legyen benned semmiféle befolyás. Így nem lesz a negatív entitásoknak lehetőségük a befolyásolásra.

Ezekben a nyugodt állapotokban, ha vezettetést érzel más technikákra is, amik segíthetnek a kapcsolatfelvételben, akkor nyugodtan próbáld ki őket, esetleg oszd meg másokkal kommentben.

Néhány információ az eseményről és a földre szállásokról.

https://felemelkedes.blogspot.com/2021/04/a-foldre-szallasok.html

A kapcsolatfelvétel el fog érkezni. És akkor most nézzük a konkrétabb, fizikai kapcsolatfelvétel tudnivalóit. Miután az aláírások és a beavatkozás meditációk elérték a kritikus tömeget, a Plejádiak közölték, hogy a bolygó felszínén történő beavatkozásuk jogalapja megteremtődött.

Először azokkal a személyekkel veszik fel a kapcsolatot, akik részt vesznek a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna (Contact Dish) projektben. A Galaktikus Konföderáció Fényerői úgy határoztak, hogy a Galaktikus Kódex megadott fejezete alapján e bolygó felszínét Konföderációs területté nyilvánítják.

Ha rendelkezel olyan saját birtokkal, amihez tartozik egy kicsi, de ahhoz elég nagy sík terület, hogy ott egy kis Plejádi repülő csészealj leszállhasson, akkor csendben elmondhatod az alábbi rendelkezést.

,,Az Én Vagyok jelenlétem nevében elrendelem, hogy egy Plejádi hajó szálljon le saját tulajdonú földemen és történjen meg a fizikai első kapcsolatfelvétel az ezen a hajón lévő Plejádiakkal a lehető leghamarabb, a lehető legjobb módon."

Nagyon fontos, hogy soha ne mondd ki hangosan ezt a rendelkezést és soha ne beszélj róla senkinek, mert különben nem lehetsz része a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektnek. Azzal, hogy nem hozod tudomására senkinek, hogy elmondtad-e a rendelkezést vagy sem, a Plejádiakkal való saját kapcsolatfelvételi folyamatodat véded meg a fizikai és nem-fizikai cabal beavatkozástól, ami megakadályozhatja, hogy megtörténjen a kapcsolatfelvétel. Viszont mindenképp megoszthatod a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna instrukcióit a lakosság felébredett részével. 7x7 méter nagyságú terület az abszolút minimum egy kicsi Plejádi űrhajó landolásához, 30x30 méter pedig az optimális. Mondanom sem kell, hogy a Plejádiak pozitív Fénylények. Ha ebben nem vagy biztos, akkor a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna protokoll nem neked való.

 

Az én vagyok jelenlétem nevében, a vagyok, aki vagyok nevében, kinyilvánítom és elrendelem, a bolygó felszabadítását most! Ez így van, ez így van, ez így van!
 
Mivel a Galaktikus Törvények felülírják a helyi törvényeket, ez a kapcsolatfelvétel a helyi törvényektől függetlenül létre fog jönni azokban az országokban, ahol az emberekkel felveszik a kapcsolatot. A Plejádiak hangsúlyozták, hogy a lehető leghamarabb szeretnék elkezdeni a kapcsolatfelvételt, de addig nem fognak kapcsolatba lépni senkivel, amíg a kapcsolatba lépő egyének alapvető biztonsága nem garantálható, és ehhez a fizikai síkon lévő sötét erőknek több hatalmat kell még elveszíteniük. Nem kívánják megmondani, hogy mikor kezdődik a kapcsolatfelvételi sorozat, de amikor elkezdődik, akkor hirtelen, figyelmeztetés nélkül fog elkezdődni.

Azokkal az emberekkel is felveszik a kapcsolatot, akiknek nincs föld területük, de ehhez a kapcsolatfelvételhez a természetben kell lenniük, legalább 60 méterre a legközelebbi embertől, hogy elkerüljék az implantátum, biochip interferenciáját, és a lehető legtávolabb a helyi katonai bázisoktól. Amint ez a kapcsolatfelvétel megtörténik, vagy akár már előtte is, ez erős érzelmi reakciókat fog kiváltani a felszíni lakosság körében. Maradjatok nyugodtak, és használjátok a józan eszeteket.

A kapcsolatfelvétel lépései helyesen az alábbi (ide kattintva) könyv utolsó oldalain vannak leírva.

A bejegyzés utoljára frissítve: 2022.01.07

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.