2021. április 5., hétfő

A Csillagmagok

Minden tudnivaló a Csillagmagokról. A Csillagmagok olyan egyének, akik sóvárgó vágyat éreznek annak tudására, hogy talán egy másik világból származnak. Magányosságot és elszigeteltséget tapasztalnak meg, mivel ez egy emberi állapot, de idegeneknek érzik magukat ezen a bolygón. A társadalmunk viselkedését és motivációját szétszórtnak és észszerűtlennek tartják. A Csillagmagok, gyakran rendkívül kellemetlenül érzik magukat a társadalmi intézményekben. Például politikai, gazdasági, egészségügyi, iskolai helyeken is. Már fiatal korukban szokatlanul világosan látják a bizonyos szabályok mögötti rejtett egyezményeket, azok mögöttes és szövevényes tartalmát.

A Csillagmagok kifejlődött lények más bolygókról, csillag rendszerekből és galaxisokból, akiknek különleges küldetésük támogatni a Föld Bolygót és az ő emberiségét, hogy elhozzák az Aranykort az ezred forduló körül.


A Csillagmagok is, mint a földi emberek, szintén tehetetlenségben és teljes felejtésben születnek le a földre az ő identitásukat, eredetüket és céljaikat illetően. Azonban a csillagmagok génjei kódolva vannak egy felébresztő hívásra, mely arra lett megtervezve, hogy aktiválja őket az életük egy előre meghatározott pillanatában. Az ébredésük lehet lágy és fokozatos, vagy egészen dramatikus és hirtelen.

Mindkét esetben az emlékezetük különböző mértékben áll helyre, hogy engedje a csillagmagot tudatosan végezni küldetését. Kapcsolatuk a Felsőbb Énjükkel megerősödik, és nagymértékben engedik vezettetni magukat a belső tudásuk által.

Sok Csillagmag gyakorlott a gyors spirituális fejlődésben. Ugyanis a Csillagmagok képesek pár év alatt eldobni azokat a korlátozó viselkedési mintákat és félelmeket, melyekkel a Földi emberek sok-sok életidőt töltenek, hogy mindezt véghez vigyék. Ez azért van, mert a csillagmagok már vettek részt hasonló küldetéseken más bolygókon, és teljes ismerettel rendelkeznek a tudatosság felemelésének eljárásait és technikáit illetően.

A csillaghajók fogalma, az intergalaktikus utazás, a más galaxisokban lévő érző életformák létezése, a módosított fizikai jelenségek, természetesek és logikusak számukra.

Mivel a Csillagmagok feladatát sokkal bonyolultabb végrehajtani egy ilyen jóval sűrűbb dimenzióban, mint a miénkben, a Csillagmagok gondosan lettek kiválogatva a galaxisunkból és azon túlról is. Néhányan a felejtés kockázatával oly módon végzik munkájukat, hogy esetleg elfelejthetik, kik is ők valójában, és elveszíthetik összeköttetésüket Felsőbb Énjükkel is.

Habár a Csillagmagok a Föld népességének mindössze egy kis százalékát készítik fel, küldetésük mégis hatalmas és változó. Át kell menniük a fizikai életen, és meg kell próbálniuk emlékezni arra, hogy kik is ők valójában. Amikor sikerül létrehozniuk a kapcsolatot, keresztül kell préselniük magukat egy átalakulási folyamaton, hogy kiteljesedhessenek, a Felsőbb Énjükre összpontosíthassanak és összekapcsolódhassanak vele. A Csillagmagok aztán egyszer csak felismerik majd, hogy kik is ők valójában, és el tudnak kezdeni segíteni a felvilágosodott Földi lelkeknek, hogy lehorgonyozzák a fényt az Anyaföldre.

A Csillagmagok a magasabb dimenziókból érkezve vesznek részt itt ebben a mi fizikai világunkba való Isteni Beavatkozásban. Ez a bolygó nem lenne képes tovább életben maradni ezen Isteni Beavatkozás nélkül, melyet a mi Teremtőnk rendelt el. A Csillagmagok gondoskodnak a bolygónk támogatását összehangolva végző Galaktikus Föderációval, az Elohimmel, a Spirituális Hierarchiákkal, és az Idő Uraival való elveszett kapcsolatunk felerősítéséről. A Csillagmagok felébredtek, és készen állnak a fény lehorgonyzására, meditációkra és az olyan szituációkra való összpontosításra energetikailag, melyeket meg kell változtatni ahhoz, hogy az mindenki számára jók legyenek.

A Csillagmag Én aktiválási folyamat egy 12 perces folyamat.

Ülj le, csukd be a szemed, és kezdj el egy be és kilégzési sorozatot, egymás után háromszor az alábbiak szerint. Lélegezz be Fényt a fejed tetején keresztül le a testedbe áramolva, ezután lélegezd ki az összes stresszt és az összes aggodalmat a lábadon át a földbe vezetve. Végezd ezt összesen háromszor. Ez a folyamat egy percig tart.

Helyezd a bal kezed tenyérrel felfelé a bal combodra. A jobb kezed érintse a köldököd alatt pár centivel lévő részt. Ez egy energiaörvény.

Kérd meg a Földangyalokat, hogy jöjjenek el, és aktiválják ezt az örvényközpontot számodra. Tartsd ott a kezed négy percig.

Eztán tedd a jobb kezed pár centire a köldököd fölé. Egy másik energiaörvény. És kérd a Földangyalokat, hogy aktiválják ezt a területet is számodra. Tartsd ott a kezed 5 percig.

Most helyezd a két kezed tenyérrel felfelé a két combodra, és kérd meg a Földangyalokat, hogy küldjenek neked egy megerősítést arra vonatkozóan, hogy aktiválva lettél. Várj két percig, hogy megkapd ezt a visszajelzést.

Most, hogy aktiválva lettél, készen állsz arra, hogy aktívan közreműködj a többi csillagmaggal a csakrarendszered tisztításában és kiegyensúlyozásában. Arra lettél felkérve, hogy maradj ráhangolódva, hogy különböző módokat tanulhass a Földanya és az emberiség számára való segítségnyújtás lehetőségeiről, még mielőtt a föld változásai megtörténnek.

A fenti meditáció elkészült magyar vezetett változatban is! Ideje a Csillagmagok felébresztésének! Nagy valószínűséggel Te is az vagy! A 15 perces magyar nyelvű vezetett meditáció alatt egy 528 Hz (hertz) szeretet frekvenciájú zene, hang szól. Ez a frekvencia segít kinyitni a szívedet, megélni a békességet, beindítani az ébredési és gyógyulási folyamatokat.
 
YouTube videó formában:
 
https://drive.google.com/file/d/1R9jojtQe7P2b9fR0Q0ZABFTBjewyrvwR/view

Ha nem működne, írjatok bátran és küldök új linket!

davidalaje kukac gmail pont com

Köszönet és végtelen hála a közreműködésért Ilonának!


 
Saját Énünk multidimenzionális kiegyenlítése.

Ahogyan Sheldan Nidle közvetítéseiben is elmagyarázta, mi Csillagmagok, és a Föld többi lakossága, a mi multidimenzionális csakrarendszerünkön keresztül lett kiegyenlítve. A Földanya bizonytalan helyzete miatt, hogy világra segít egy felemelkedő negyedik dimenziós bolygót, a Galaktikus Föderáció tudósainak, az Angyali Hierarchiáknak, az Elohimnak, és az Idő Urainak kellett megmenteni a Földanyát a koraszüléstől. Ahhoz, hogy lelassítsák őt, egy új energiájú háló lenyomatot és egy másik idő frekvencia hologramot alkalmaztak. Ennek közvetlen eredményeképpen, a mi multidimenzionális csakrakiegyenlítésünk összeomlott. Következésképpen, számos Csillagmag tapasztalt meg olyan fizikai, érzelmi és mentális blokkokat, melyek fájdalmat és kellemetlenségeket okoztak. Segítségképpen, hogy át lehessen rendezni és megkönnyíteni a Föld Angyali birodalmának a munkáját, egy öngyógyító technikát közvetítettünk az én gyógyító vezetőimen keresztül.

Ezt az öngyógyító eljárást véghez tudod vinni bárhol, ahol ülsz.

Lassan kezdj el be és kilélegezni egymás után háromszor, és várj, míg belül nyugodttá nem válsz. Ekkor folytasd azzal, hogy kérd meg a Földanya Földangyalait, hogy segítsenek neked átrendezni a csakraenergiáidat.

Tedd a jobb kezed pár centire a köldököd alá, bele az energiaörvénybe, nyisd ki a bal tenyeredet és tedd felfelé fordítva a bal combod fölé. Érezni kezdesz egy energiaáramlást a jobb kezedben. Várj egészen addig, amíg már nem érzed az energiát sehol, aztán vedd el a jobb kezed, de a bal kezedet tartasd ott végig a teljes folyamat alatt.

Vidd a jobb kezed pár centivel a köldök fölé a másik energiaörvénybe, és tedd ugyanazt, mint az előző csakránál. Aztán vedd el a jobb kezed.

Helyezd a jobb kezed a szíved fölötti energiaörvénybe. Ismételd itt is meg az előző lépéseket. Aztán távolítsd el a jobb kezed.

Tedd a jobb kezed a torkodhoz, ahol egy másik energiaörvény létezik. Ismételd az előző lépéseket. Aztán távolítsd el a jobb kezed.

Helyezd a jobb kezed a szemeid közötti energiaörvénybe. Ismételd az előző lépéseket. Köszönd meg a Földangyaloknak a segítséget.

Egy energiafelszabadulást fogsz átélni minden energiaörvényből (csakra), és amikor végeztél, tisztábbnak, könnyebbnek és sokkal kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad. Ismételd meg ezt az egyszerű öngyógyítási gyakorlatot minden alkalommal, amikor bármilyen kellemetlenséget érzel.

4 megjegyzés:

  1. mi a helyzet ha nincs semmi vissza jelzés hogy aktiválva vagyok? már 2-szer is megcsináltam, és semmit se éreztem. akkor én nem is vagyok csillagmag?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálj meg jobban ellazulni a meditáció kezdete előtt, hogy jobban kapcsolódhass a felsőbb énedhez. És hagyj időt annak, hogy átérezd azt az érzést, mintha valami megérintené a lelked, így jelezve. És légy türelmes is. Lehet van még néhány blokk benned, amiket fel kell oldani. Ha már ezt a meditációt elkezdted, akkor biztosan az vagy, ne legyen kétséged!

      Törlés
    2. annyira király vagy köszi. de jó hír. áldás rád, és a legjobbakat

      Törlés
  2. Ha én emlékszem egy rövid "videóra", ahogy születésem előtt elszakadtam a Forrástól, a Nagy Fehér Fénytől, akkor lehet, hogy csillagmag vagyok?

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.