2020. augusztus 14., péntek

Plejádi protokollok és Cintamani

A protokollokat ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni.

Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollokat és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének.

Az emberek kimondhatják hangosan is, hogy még hatékonyabbá tegyék. Érdemes többször mondani, rendszeresen őket. Nézzük hát a jelenlegi protokollokat.

1.

A Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus (fizikai) fájdalomban, fájdalmakban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:

PB csillagpor parancs, PB csillagpor parancs, PB csillagpor parancs.

2.

A Plejádiak kifejlesztettek egy protokollt a vírus téma eltávolítására is, ami segíthet az embereknek a fertőzöttnek hitt, tudatlan területeken. Ha úgy tudod, érzed, vagy attól félsz, hogy elkaptad a félelem vírust, vagy szeretnéd a környezeted fertőtleníteni, megtisztítani, gondolatban ismételd el háromszor:

RCV csillagpor parancs, RCV csillagpor parancs, RCV csillagpor parancs.

3.

Plejádi protokoll az érzelmi állapot gyógyulásáért. Segít, ha lefekszel és hagysz 20-30 percet a gyógyítási folyamatra. Ha szeretnél érzelmi gyógyítást kapni a Plejádiaktól, ismételd el háromszor:

771 parancs, 771 parancs, 771 parancs.

4.

Egy speciális felszíni munkacsoport szerveződött a Fényerők anyahajóin, olyan globális csapatokkal, amelyek a bolygó energiarácsán dolgoznak, valamint olyan személyes csapatokkal, amelyek pedig egyénileg dolgoznak a fénymunkásokkal, fényharcosokkal és segítik őket, monitorozzák és kiértékelik a fejlődésüket és készítik fel őket a kapcsolatfelvételre. Amikor ezt először mondod el, akkor létrejön egy személyes csapat, azután pedig mindahányszor újra lehívod a protokollt, a személyes csapatod ellenőrizni fogja a státuszodat és segíteni fog amikor és ahogyan csak tud.

Ha szeretnéd, hogy számodra is szerveződjön egy személyes csapat és segítsen téged, akkor a következő protokollt kell hangosan kimondanod háromszor:

12 21 parancs, 12 21 parancs, 12 21 parancs.


Még hatékonyabb kapcsolódás valósítható meg a Cintamani kövek segítségével, amelyek nem csak a protokolloknál, de a meditációknál és a hétköznapi életben is az ébredést és a fény lehorgonyzását segítik többek között. Ugyanakkor felszínre is hoz mindent, amit még át kell alakítani, megérteni, vagy elengedni.

Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Az Eseménykor, a Galaktikus pulzálás keresztül fog folyni a Cintamani köveken. Minden Cintamani kő tulajdonos, mint egy energia csatornaként fog szolgálni, a kompressziós áttörés energiáinak átvitelében a planetáris energia hálóba. Ezen az oldalon még sok infó olvasható a Cintamani kövekről.

Ezen a linken rendelhetsz köveket, Cobra hivatalos mellék oldaláról. Legtöbbünknek egy héten belül megérkezett. Bármi kérdés van, jöhet a hozzászólás részhez.

4 megjegyzés:

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.