2022. november 25., péntek

Az elengedés hatalma

A csillagmagok, fénymunkások, fényharcosok, lélekcsaládok és hasonló felébredett lelkek sok ezer éve úgy döntöttek, hogy ide jönnek a magasabb szférákból a karantén földre, a folyamatos reinkarnáció (ismételt újra leszületés és felejtés) börtönébe, hogy felkészülhessenek, átlássák a földi dolgokat, folyamatokat és átsegítsék az emberiséget és a bolygót is az átalakulás jelenlegi időszakában a maguk módján. Tovább tartott, mint bárki számított volna rá, de most rövidesen célba ér minden.

Értékelni kell önmagunkat a személyiségünkön és a korlátolt dolgainkon túl is. Okkal vagyunk itt és most. Akik felemelkednek, ők a jelenlegi testükből fogják azt megtenni. Átalakulnak és felgyorsulnak az atomok szintjén az 5D-be. Fényhajókba fogunk felemelkedni. Az evakuálás tulajdonképpen a fizikai test felemelését jelenti. Hamarosan nem lesz több korlát és negatív fátyol technológia. Az otthontalanság érzése tartott sokunkat ébren, avagy ébresztett fel többünket. Vulkánok, földrengések és egyéb katasztrófák, felfordulások lesznek (a pólusváltás előjeleiként), ezáltal a még alvók közül sokan felrázódnak a valóságra az átmenetben, hiszen sok alvó csillagmag is van még, akik fel fognak ébredni. Nem kell aggódni, mindenki védve lesz, akinek védve kell lennie. Magukba és befelé kényszerülnek nézni a külső történések miatt is. Sokan lesznek félelemben és pánikban. Mi azért vagyunk itt, hogy minél többeket megmentsünk a fizikai halál megtapasztalásától és segítsük a felemelkedést. Mi tudjuk majd, hogy ezek a történések az átalakulás nélkülözhetetlen elemei. Nem lesz ránk hatással a széthulló és a végéhez érő 3D valóság.

Szükséges a megértés az Istenről. Tudatában kell lennünk a felsőbb énünknek. Szeretnünk kell önmagunkat feltétel nélkül. És persze minden mást és mindenki mást is. Szeretet sugárzók kell legyünk. A sok meditáció is ajánlatos és nagyon fontos a felkészüléshez. Az önvalónkhoz térünk vissza. Ne legyen önkritikád. A valódi lélekkapcsolataink nagy része arra vár, hogy mi felemelkedjünk. Az ikerláng egyesülés vágya miatt keressük sokan a tökéletes párkapcsolatot ebben a korlátolt álomvilágban. Az álomból fogunk felébredni. Ez az élet válik az álommá. Az érzelmi testünk sok korábbi életünk terhét is cipeli, melyek meditációkkal és gyógyításokkal is feloldhatóak. Segítséget is kapunk a korlátaink elengedésével kapcsolatban, amikor elfogadunk mindent magunk körül. Mindig az alapján döntsünk, hogy mit szeretnénk, ha bármi lehetséges lenne. A fájdalom a korlátolt egós én gyógyításakor, tágításakor érezhető. Minden feljön, amit el kell engedni. Nem maradhat semmi. Érezni fogod, hogy mi kelt benned frusztrációt, vagy rossz érzést. Na ott van még munka, megérteni és elengedni való.

Mihály arkangyal a korlátolt tapasztalatainkhoz kapcsolódó kötődéseket segít leválasztani. Átalakulás és érzelmi gyógyulás megy végbe a felemelkedés előtt. Megtapasztaljuk a vezetők és a felsőbb én jelenlétét is. A felemelkedési terv Krisztus terve. Érzelmi gyógyulás kezdődik, ha elfogadod a spirituális utadat az anyagi felett. Mihály arkangyal kék fényű kardja elvágja a kötelékeket, ragaszkodásokat és védelmet is ad. Életünk külső megnyilvánulásai a belső életünk, hitrendszereink, magunkkal kapcsolatos érzéseink tükröződése. Nyitottá és üressé kell válnunk, hogy befogadhassuk az elkövetkezendő dolgokat. Személyiségünk részei voltak a körülöttünk lévő dolgok. Amiket szeretek magamban, azok maradnak, amiket nem, azok mennek. Sokan csak végig meditálják a folyamatot, mások nehézségekbe ütköznek az út során.

Kételyek mindig feljöhetnek, hogy elengedjük és megértsük őket. Próbatételek vannak, de kövesd a szíved vágyát. Mire vágynál, ha minden lehetséges lenne? Élvezzük ki az utolsó 3D napokat. Ahogyan egyre többet és többet engedünk el, úgy emelkedik a rezgésünk frekvenciája. Annál felkészültebbek leszünk a felemelkedésre. Hívjuk be a fénytestünket a meditációkban. Ha valamit tényleg elengedsz, azt nem vonzod be. A felemelkedés során lesz egy pillanat, amikor átadod magad a folyamatnak és megengeded, hogy megtörténjen. Tudatosan igent mondasz a folyamatnak. Önfeláldozást kell végezni és megismerni a belső szentélyünket és lehívni a fénytestünket. Bátornak kell lenni, hogy beleugorjunk a szeretet tengerébe. A felemelkedésünk előtti napokban intenzív elengedési folyamatokon fogunk átesni.

Ami magunk körül van az életünkben az a saját teremtésünk. Érzelmileg ne vonódj bele a földi változásokra adott emberi reakciókba. Amikor befejeződik itt a munka a számunkra a fizikai síkon, akkor emelkedünk fel.

 

Jézus már egy felemelkedett mester. Megannyi írás van, de megfelelően kell értelmezni azt a kevés, torzításoktól mentes részét és megtalálni az összefüggéseket az egyéb hiteles írásokkal és legfőképpen a belső vezettetéssel együtt. Fénytestben fogunk mi is felemelkedni az ötödik dimenzióba. Amikor minden gátat és visszahúzó erőt teljesen elengedünk. Minden feljön, amit meg kell érteni, majd el kell engedni és felülemelkedni rajta és elérni a tökéletes testi és lelki állapotokat. Szinte nem lesz más lehetőségünk, mint elengedni minden földi ragaszkodást és földi javat. De nem úgy, ahogyan gondolod. Hanem teljesen és mindent. Ne aggódjunk, minden megteremtődik körülöttünk, amit el kell engedni. Ez lesz benne a csodálatos. Átengedjük magunkon a dolgokat, felülemelkedünk rajtuk, ami önmagában hatalmas frekvencia emelkedést produkál majd.

Ezt talán már egyre jobban érzik sokan az életükben. Hogy igen, közeleg valami fordulópont. Ez így nem mehet tovább. Csak úgy vagyok, de van valami. Valami sokkal több. Valami megérthetetlenül csodálatos. Mindent le kell vetkőznöd önmagadban, teljesen a legmélyére kell menned. A testünk atomi szinten felgyorsul ekkor az ötödik dimenzióba és felemelésre kerül egy fényhajóba, ahol vár az eligazítás. Csodálva fogjuk tapasztalni azt, ami velünk történt, de lesz mentorunk és lesznek segítőink az átalakulásban. Egy álomnak fog tűnni minden, ami eddig történt veled a földön és más rálátásod lesz mindenre. Megismered az előző életeidet, a lélekcsaládod, a helyed a teremtésben, a valódi és torzításoktól mentes lényed. A napvillanás és a fényerők segítsége egy hatalmas segítség lesz ebben, de a többit neked kell megtenned, önmagadban, lehívni a fénytested önmagadhoz és feloldani az egódat. Az evakuálás tulajdonképpen a fizikai test felemelését jelenti. A világ darabokra látszik majd hullani, amikor ezek az intenzív események történnek, melyek küszöbén állunk. De nekünk rendíthetetlen lesz az erőnk a spirituális fejlődésre és a felemelkedésre való vágyakozásunk. Csak előre és előre haladunk és fogunk is haladni a saját felemelkedésünkben és a bolygó felemelkedésében is. Ne vegye el a figyelmedet a millió zaj, ami most is történik. Mind jelentéktelenné fog válni. Az ébredő erő megállíthatatlanul utat tör magának.

Boldog Felszabadulást Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.