2021. április 12., hétfő

A földre szállások

A bejegyzés előtt íme, egy új YouTube videó az Eseményről, magyar nyelven. A BitChute videómegosztóra is felkerült, ide kattintva megtekinthető. Valamint elkészült a teljes letiltott Esemény leírás is, ami a blogon volt. Le is tudjátok tölteni. Szépen át lett dolgozva és javítva. Ha nem tudjátok megnézni, esetleg letölteni írjatok a davidalaje kukac gmail pont com címre és küldök új linkeket! A 140.000 YouTube megtekintés felett járó, letiltott Kennedy terv videó pedig ide kattintva megtekinthető.
 
Esemény dokumentum változat: 
 

Esemény PDF változat:
 

Ideje a következő fokozatra kapcsolnunk a közelgő kapcsolatfelvétel megismerését tekintve is! Milyen dolgoknak kell megtörténnie a kapcsolatfelvétel és a földre szállások előtt? És várhatóan hogyan fog zajlani mindez nagy vonalakban? Időpontokat csak a Forrás tud. Amit tudunk, hogy a legeslegkésőbbi határidő ezek kezdetére a 2025. év. Ettől korábban fognak elkezdődni az alábbiak. Akár idén, akár jövőre, akár azután.

1. A jóléti alapok kézbesítése.
2. Az Egyesült Államok jelenlegi kormányának eltávolítása.
3. Az IRS és a Federal Reserve megszüntetése.
4. Visszatérés az Amerikai Alkotmányhoz és a Polgári Joghoz.
5. Átmeneti Amerikai kormány, mely mintegy 9 hónapig van hatalmon.
6. Az Átmeneti kormány bejelenti a Galaktikus Föderáció létezését.

Nagy nyilvános letartoztatások. (Részletek a Telegram csatornánkon erről ide kattintva. Vagy a Facebookon ebben a bejegyzésben.) Az új bankrendszer bejelentése. Új kormányzás hatalomra jutása. UFO felfedések. Perek időpontjainak kijelölése. Titkos technológiák kiadása. Új pénzügyi intézmények indítása. Találkozás az űr és a spirituális család földön szolgáló tagjaival. Jelentős reformok végrehajtása. A Föld levegőjének és vizeinek, talajának megtisztítása. Első kapcsolatfelvételi bejelentések. Felemelkedett mesterek megjelenése. Agarthaiak találkozása a felszíni világgal. A bőség ideje kezdődik. Felkészülünk a teljes tudatosságra.


Az új gazdasági rendszert még az előtt be kell hozni, hogy a régi összeomlik teljesen. Ezek Isteni időben fognak történni. Az elvett pénzeitek vissza lesznek szolgáltatva a jóléti alapok kiosztásakor. Atlantisz és Lemúria idejéből való ősi bölcsességek és titkos tudások felfedése.

Az átmeneti kormány célja pontosan az, amit a neve is takar, hogy elhozza az átmenetet abba az időszakba, amit én szeretek úgy nevezni, hogy földre szállás utáni valóság, mely kormány szorosan együtt fog működni a Galaktikus Föderációval és ennek a bolygónak más kormányaival is az új valóságunk megteremtésében.

A földre szállásokat mennyei harsonák jelzik majd. A hajók olyan lassan földet érnek, mintha lassított felvétel volna. Mindenki egy különleges hangot hall majd, amely azt mondja, hogy maradjanak távol a hajóktól, amíg az ajtók kinyílnak, és a legénység kilép.

Az első kapcsolatfelvételi küldetés legfelsőbb parancsnoka egy különleges üzenetet ad ki 30 perccel a földet érések befejeztét követően. Bevezetésre kerül a mágneses felemelő technológia és sok egyéb gyógyító technológia is. Új átfogó kommunikációs rendszer lesz a régi helyett. A hajókon való látogatások során elmagyarázzák az új technológiákat és a jövőbeli időbeosztásokat. Intenzív oktatások és tréningek lesznek a történelemről és a tudatosságról.

Lesz egy végső evakuálás mindezek végén és az emelkedések után (közben) a földi átalakulások kezdetekor, hiszen a bolygón az átalakulás napjaiban nem lesz alkalmas az életben maradásra. Addig a Fényhajókon vagy a Belső Földben vagy a Fényszigeteken leszünk biztonságban. Utána pedig vagy visszatérünk a Földre, vagy oda, ahol folytatni szeretnénk a létünket. De a Föld már 5D lesz ezután, ahogy az meg van írva.

Közzétételt és az elrejtett technológiák felfedését mielőbb! Készen állunk! Elég a titkokból és a kozmikus információk és igazságok visszatartásából és az emberek elnyomásából a földi hatalmak és megszállóik által! Megadjuk az engedélyt a beavatkozásra, az események felgyorsítására! Tanulni szeretnénk az új tudatosságról és a jövőről, nem pedig egy helyben topogni a mocsárban és a negatív rezgésű dolgok tömkelegével foglalkozni nap, mint nap, mint egy mókuskerékben! Szeretettel várjuk az egyesülést Veletek és a valódi ébresztést és változásokat kiváltó Napvillanást! Köszönjük, amit értünk teszek nap, mint nap, miközben sokaknak fogalmuk sincs a létezésetekről és a kozmikus igazságokról és valóságról.

Minden a megfelelő időben történik. A Teremtő tudja, mikor kell elindítani. Ez az Isteni villanás el fogja indítani a spirituális erőket. Az esemény lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem fizikai síkon. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt.

Senkinek ne legyen kétsége, az időpont tökéletesen időzített. Szükség van még néhány ember ébredésére. Azt hiszem érezni lehet, hogy a véghajrában vagyunk.

Az áttörés pillanatában a fény és az egyéb földi pozitív erők és alakulatok átfogják venni az irányítást a tömegmédia felett és ekkor fognak információkat kibocsátani a földönkívüliek közreműködéséről, a cabal, háttérhatalom bűneiről, a fejlett technológiákról, egyszóval ez lesz a teljes nyilvánosságra hozatal. Mindent persze szépen sorjában, hogy fel tudjuk dolgozni.

Sokan kételkednek és évek óta tartó ígérgetésnek hiszik az egészet, amit megértünk teljesen. Nagyon is. De ez egy nagyon-nagyon régi és alapos terv, folyamatos korrigálásokkal. A színfalak mögött rengeteg dolog lett megakadályozva, sokkal rosszabb lenne a helyzet jelenleg, ha nem lenne földi és nem földi segítségek, alakulatok!
 

Az Esemény lesz a kezdőlökés, aminek során kezdetét veszi ez a folyamat. Ahogy telnek a napok, úgy lesz egyre kevesebb embernek sokkoló majd, amikor mindezek történni fognak, ezáltal kisebb lesz a kezdeti, átmeneti káosz, felfordulás is, amelyet ez a pozitív felszabadulás magával hoz majd a sok alvó számára. Egyre egyértelműbb lesz, hogy meg kell történnie az önmagát beteljesítő folyamatnak. Minden szál össze fog érni és ki fog csattani egy pillanatban, bizonyos órákban, egy bizonyos napon. Előtte lehetnek előjelek pár nappal. A jók kezében van az irányítás, ez már csak arról szól, hogy nekünk szeretnének minél kisebb bajt okozni az ellen oldal reakcióival.

De nem kell sok, hogy megtörténhessen biztonságosan a beavatkozás!
 
Mi vagyunk az Ellenállás! Légy készen, hogy minden maradék kétséged el fog tűnni, amikor az Esemény előtti napokba lépünk.
 
Az Eseményt megelőzően, egy adott pillanatban, lesznek bizonyos intézkedések, amelyek tagadhatatlanul bizonyítják majd a felébredett lakosság számára, hogy a Terv igaz, és valóban léteznek Fényerők, akik a bolygószintű felszabadításért dolgoznak. Pozitív Katonaságnak megvannak a tervei a tömeges letartóztatások végrehajtására.
 
 
Az Esemény idején, az Ellenállás ügynökei, egy bizonyos számban, fel fognak jönni a földalatti bázisaikról a földfelszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem pedig katonai egyenruhát. Közelről fogják monitorozni a tömeges letartóztatások folyamatát és segíteni fogják a Pozitív Katonaságot, valamint a polgári hatóságot magukban a letartóztatásokban, szükség esetén. A cabal azon tagjai, akiket az Ellenállás ügynökei fognak letartóztatni, titkos helyszínre lesznek szállítva, majd később átengedik őket a Pozitív Katonaság, polgári hatóság kezeire. Ezek alól csupán a cabal néhány tagja kivétel, akik múltjukban, ezen a bolygón túlmutató bűnöket követtek el, így Galaktikus Bíróság előtt kell megjelenniük. Ezek legtöbbje a későbbiekben visszatér a Földre, hogy az emberiség döntse el a sorsát, egy frakciójuk azonban azonnal a Galaktikus Központi Napba lesz szállítva.

A bejegyzés utoljára frissítve: 2021.05.02

3 megjegyzés:

  1. https://prepareforchange.net/2021/04/11/urgent-breaking-news-update-from-dr-greer/

    VálaszTörlés
  2. Koszonom a tajekoztatast. Nagyon varom, hogy az igazsagra feny deruljon. A Feny Gyozelme

    VálaszTörlés
  3. Szabadság Mozgalom!!! Írjátok alá ,terjesszétek,ha valódi változást akartok!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.