2021. január 11., hétfő

Együtt kapcsolatban

Most már az alternatív weboldalak, közösségek és mobiltelefonos alkalmazások az elsődleges, egy fokkal megbízhatóbb hírforrások, illetve felületek, hiszen a Google, Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, ez a blog és a többi nagyobbnak hitt kutya hamarosan elérhetetlen lesz valószínűleg, vagy akadozni fognak, illetve, majd meg is szűnnek reméljük. Na és persze dübörög rajtuk a cenzúra és elnyomás. Az eddigi felületeink ugyan úgy üzemelnek ettől függetlenül párhuzamosan, amíg csak lehetséges.

 

Szóval innentől gyertek át a különböző cenzúramentes felületeinkre, értesítsetek másokat is. Töltsétek le az ingyenes alkalmazásokat, úgy még egyszerűbb, mint gépről. A csillaggal jelölt linkek a sajátjaink. Csatlakozzatok és amikor nem lesznek a főbb megszokott oldalak, informálódhatunk és cseveghetünk továbbra is. Fontos változások küszöbén állunk minden téren. Társaitoktól érdeklődjetek további alternatív lehetőségek, közösségek, csoportok iránt is.

Telegram Változás Csatorna: *
https://t.me/s/valtozas

Telegram Változás Chat:
*
https://t.me/valtozaschat

MeWe Változás Csoport és Chat: *
https://mewe.com/join/valtozas

BitChute Ébredés videócsatorna:
*
https://bitchute.com/channel/3prxxDHyBHty

BitChute videócsatorna:
https://bitchute.com/channel/K5zP57lV6X7u

YouTube Felemelkedés:
*
https://youtube.com/felemelkedes777

Cobra Portal:
https://2012portal.blogspot.com

Cobra Portal Magyarul:

https://ellenallas1111.blogspot.com

Felemelkedés Facebook Csoport: *
https://facebook.com/groups/felemelkedes

Alternatív Média Facebook Csoport: *
https://facebook.com/groups/alternativmedia

Telegram Emelkedők: *
https://t.me/s/emelkedok

Telegram Föderáció Chat: *
https://t.me/+CK8chkMQxuEyYzc0 

Egyéb fontos és hasznos, többször átfrissülő linkek itt a blogon jobb oldalt.

Sok külföldi nagy csoport, chat is van, ahol pörögnek az új infók, érdemes böngészni, kérdezni minket (ezen az e-mail címen például) és másokat is ezekről. És ha valamelyik link nem működik, akkor is írjatok nyugodtan.

Egy kis emlékeztetőt posztoltam a Facebookra az alternatív felületekkel kapcsolatban 2022.09.15-én, amely alább is elolvasható.

Segítség az alternatív, párhuzamos felületeinkhez.

Csatlakozzatok hozzánk a cenzúramentes és szabad Telegram és MeWe, valamint BitChute felületeinkre is. Most ismét megemlíteném az alternatív és cenzúramentes felületeinket, amik közé nyilván nem tartoznak a megszokott Facebook, YouTube és Google Blogger Blogspot felületeink, habár még mindig ezek a legnépszerűbbek és továbbra is aktívak maradnak. Párhuzamosan használjuk az összes felületet. Mindenki megtalálja a neki legkényelmesebbet.

A Telegram alkalmazás többek között számítógépre, laptopra és mobiltelefonra is letölthető. Ezt mindig a hivatalos oldaláról töltsétek le, ne pedig a Google Play Store-ból és ne az App Store-ból. Utána pedig csak telepítsétek fel a fájlt a készülékre. A frissítéseknél is ügyeljetek rá, hogy ne a Store áruházakból frissüljön. Íme a hivatalos oldala.

https://telegram.org

A Telegram egy népszerűvé vált, ingyenes, platformokon átívelő, felhőalapú, azonnali üzenetküldő alkalmazás. Az alkalmazás végponttól végpontig titkosított videohívásokat, fájlmegosztást és számos más funkciót is kínál. Vannak csoportok és sok minden jóság és hasznos dolog.

A másik ajánlott közösségi oldal a MeWe.

https://mewe.com

A MeWe egy globális közösségi média és közösségi hálózati szolgáltatás, amely a kaliforniai Los Angelesben székhellyel rendelkező Sgrouples cég tulajdonában van. Az oldal felületét a Facebookhoz hasonlónak minősítették, a szolgáltatás Facebook-ellenesnek nevezi magát, mivel az adatvédelemre összpontosít. Ez is teljesen ingyenes. amit ablakot néha felad esetleg, azt tovább lehet léptetni az alsó sarokban.

Végül pedig a BitChute videómegosztó oldal.

https://bitchute.com


A BitChute egy videótárhely és videólejátszó oldal, amelyet Ray Vahey indított 2017 januárjában. A szolgáltatás a véleménynyilvánítás szabadságát kínálja, miközben a szolgáltatás szélsőjobboldali egyének és összeesküvés-elméletek fogadásáról, valamint gyűlöletbeszédről ismert. A lényeg, hogy egy szuper, teljesen cenzúramentes, jól működő videómegosztó felület a YouTube helyett, vagy mellett.

Bármi kérdés adódik, akár a letöltésekkel, csatlakozásokkal, használattal kapcsolatban, akkor is írjatok és segítek, amint tudok. Terjeszkedjünk bátran és ne korlátozódjunk le a Facebook felületére.

A davidalaje kukac gmail pont com e-mail címre is írhattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.