2021. augusztus 4., szerda

A szükséges átmenet

Lassan vége a türelmi időnek és az elrendeződésednek, miközben a színfalak mögött a tisztítások és az események továbbra is folytak és folynak ez idő alatt. Rengeteg pozitív áttörés történt, de ezek csak egy adott ponton túl láthatóak majd a felszíni emberek számára is. A tökéletes időzítés fontos.

Elérkezett a mérföldkő. A határpont. Ahogyan majd erőltetik az új világrendes terveiket tovább az ősszel és azután, úgy fog nőni az ellenállás a bolygón. Hétköznapi és nem hétköznapi emberek fellázadnak a rendszer és az elnyomás ellen. A sötétek nyomására kel életre a Fény és az emberek egysége. Mint több forrásból tudhatjuk, a rendszert belülről is fel fogják bomlasztani, megfogják támadni. Ezek egy lavinát indítanak el majd az ébredésben és az ellenállásban.

Végre felismerjük az EGYSÉGBEN rejlő hatalmunkat! Mindannyian!
 
 
A megjósolt időszak elérkezik, ahol nem marad többé semmi változatlanul. Nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni semmit. Mi nem félünk a haláltól, nem fogja elfogadni a testünk és lelkünk, azt amit ránk akarnak erőltetni. Nem ismerünk félelmet sem. Mi magunk vagyunk a tiszta szabadság és Fény. Minden porcikánk ellenzi és tiltakozik a mátrix rendszer ellen. Ezek az energiák segítenek begyújtani az ellenállásunkat, felszabadulásunkat és az egységet.

Ahogy ezek a dolgok történni fognak ekkor, gyorsan egymás után, láncreakciót beindítva, úgy fog kilyukadni és kicsúcsosodni ez az egész az Eseményben, napvillanásban.

Ha a lavina elindul, az ébredés hatalmas lesz majd és mellé még kapunk külső segítséget is fentről és lentről egyaránt, így hatalmas győzelmet aratunk az elnyomás ellen. A háttérhatalom felelősségre lesz vonva, el lesz távolítva. Meg lesz döntve! Ez így rendeltetett, ez az időszak erről szól, nincs más opció, csak más lehetőségek az oda felé vezető úthoz.

És nem, nem lesznek egyszerűek a következő hónapok és 1-2 év. De már most érezzük legbelül, hogy megéri, bármi is következzen. Bármire készen állunk és tudjuk, hogy magunk mögött lesz mindez, a múltban. Ránk az örök most és Fény vár, ami már csak karnyújtásnyira van és ennek tudása végig repít minket addig a pontig, ahol minket vár! A személyes felemelkedésünk a Föld felemelkedése elérkezik majd ezután. És végre ismét galaktikus emberek lehetünk, bármiféle korlát nélkül, szabadon utazhatunk az univerzumban és ismét hozzáférésünk lesz korábbi emlékeinkhez, tudásunkhoz, égi családjainkhoz, fejlett technológiához, spirituális tudáshoz.

Közeleg az idő és mi készen állunk a történésekre! Tudjuk le mielőbb, mert tudjuk jól, hogy milyen csodák és tennivalók várnak ránk azután. A felszabadulás garantált és a jelenlegi állapotban nem lenne megvalósítható. Ezért kell hozzá a felfordulás. Kell a begyújtó erő, ami beizzítja a folyamatokat és majd kirobban az Eseményben!
 
Kapcsolódó Cobra helyzetjelentés ide kattintva. És egy újabb azóta, ide kattintva. És erősen ajánlom Bódis Csaba facebook oldalát böngészni az ébredő és tenni akaró magyar embereknek.
 

A legtöbben még csak nem is sejtik, hogy mi vár ránk. A Galaxis utolsó negatív irányítás alatt lévő bolygója, a Föld is felszabadul. Ez epikus lesz és minden képzeletet meghaladó. Aki készen áll, aki nem, nem számít. Ez a galaktikus sorsunk. Nem, nem mindenki fog emelkedni és készen állni és ez így van helyén.
 
Természetesen sokat vártunk és szenvedtünk, sokat tettünk, rengeteg művelet folyt és folyik a színfalak mögött a jó és rossz sakkfigurái között, melyeket a Forrás Teremtő "játszik", hogy a lehető legkisebb legyen a káosz (és legnagyobb a tudatosság) az átmeneti időszakban. Viszont az utolsó rétegnek, a fizikai felszín felszabadításának mind a részei leszünk.

Csak készüljetek fel, ha a történések egymás után beindulnak roham tempóban. Akkor a felsőbb én még inkább fel fog törni a legtöbb felébredett emberben és nem lesz megállás. Ami kibontakozik az hatalmas lesz és már igencsak időszerű!

Az utolsó napokat nyilván megnyomja a sötét oldal, hiszen tudja, hogy mi lesz a vége, ezért rúgnak még párat a vége előtt. Minden magáért fog beszélni. Mindenki tudni fogja mit tegyen, hol a helye, mi a feladata. A nagy váltás érzelmekben, reakciókban, felfogásban is meg fog változni, teljesen mások lesznek az elsődleges dolgok, minden átalakul ahogy a rendszer leomlik, mintha egy álomba, vagy filmben lennénk majd, miközben épphogy az álomból fogunk felébredni, amiben eddig aludtunk. Ha eddig azt hitted, hogy ez a feje tetejére állt világ, akkor csak várj, hogy mi következik. Tudatosságváltás, szédítő ütemű emelkedés vár ránk.

Nem csak ez a kis Föld bolygó létezik, nem csak emberi faj létezik, nem csak ez a dimenzió létezik, nem csak ez a galaxis létezik, ettől végtelenszer többről szól a teremtés és a létezés, ideje felébredni!
 

Ébredjetek és ébresszetek, most van itt az idő, hogy roham tempóban növekedjünk és összefogjunk, az összes ország és felébredt ember, csoport. Ha azt mondom, már jön. Érzed a testeden átfutó érzést és energiát? Húzzuk be együtt ezt az érzést, mert egyre többen és többen vagyunk. Roham tempóban elindult az ébredés. De mást akarnak láttatni velünk, értitek? Ahol csak lehet próbálják, mást akarnak, hogy higgyünk. Az összes kis csoport, ember, ország össze fog fogni végül és eltakarítjuk a háttérhatalmat az egész világról, a maradék meg menekülni fog az emberek elől. Értitek? Érzitek már? Ahogy a feje tetejére állnak a dolgok, úgy fognak az események szép sorjában történni, egymás után. Semmi sem állíthatja meg. Bárhogyan fog történni, már jön és itt van. Mi fogunk betörni a médiába és átvenni azt. A felkelő nép tudatossága megállíthatatlan.
 
Az új Steven Greer film a Kozmikus Átverés címmel ide kattintva megtekinthető magyar felirattal ellátva. További részletek róla pedig ide kattintva.
 
Mire vársz, mire vártok még? Telnek a napok, egymás után. Miért panaszkodsz, hogy még mindig nem történik változás? Próbálod túlélni egyik napot a másik után? Olvasgatod a motivációs üzeneteket és csatornázásokat. Olvasod a leleplező információkat. Meditálsz és fejlődsz. Osztod is az információkat. Ébresztesz? Esetleg ki is mész a megmozdulásokra, amik a rendszer ellen és az új pozitív jövőért történnek?

Nagyjából ennyi amit tehetünk igaz? Hát nem! Egy részét kiteszik a dolgoknak, rendben. Ismerjétek fel, hogy ti végtelen erővel rendelkező lények vagytok, akiknek össze kell fogni minden nézeteltérés nélkül és berobbantani a Teremtő energiát, lehúzni fentről a végtelen Fény energiát. Nem létezik halál, nem létezik akadály, nem létezik semmi, ami megállíthatja azt, hogy éveken belül  itt 5D legyen és nyoma sem lesz sötétségnek. Nem mindeni lesz rá készen és nem mindenki fog belépni ebbe az időszakba. A jelenleg Földön élők csak kis része fog készen állni és itt lenni. Döntsd el gyorsan, hogy akarod-e és ott leszel-e, vagy sem. És indítsd be a Fény vezettetésed és küldetésed most! Tedd azt, amit tenned kell, ami a sorsod, ami elrendeltetett és amiért ide jöttél ezen időkben. Nincs már idő a sok mellékes dolgokra, gondolatokra. Nincs idő a semmit tevésre és olvasgatásra.

Tudd meg mi a feladatod, kérd a segítséget odabentről és odafentről! Magad belső Fényére hallgass, ami vezet téged tisztán. Ne engedj az eltántorításnak, vagy a külső dolgoknak. Akár lefekvések előtt szánj rá időt, hogy elmélyedsz önmagadban, minden felszínes dolgot kizárva. Menj mélyre! Ismerd meg a felsőbb éned, aki ki szeretne törni a fogságból. Vegyél végig mindent, ami után ki fog lyukadni egy ponton a felsőbb énedhez. Akinek ereje végtelen és aki halhatatlan benned. Az egód csak egy eszköz. Lásd meg. Tedd amit kell, akár fizikai, akár nem fizikai szinten, akár mindkettőn. Ne engedjetek az eltántorításoknak. Nem csak fizikai szinten próbálják ezt elnyomni, ha felismered, semlegesíted ezt az akadályt.

Lépjünk ki együtt a Mátrix rendszeréből a valóságba!
 
Egy kis hasznos olvasmány. Fogadjátok szeretettel Amorah Quan Yin, plejádi származású szerzőtől a Szellemi átalakulás és Öngyógyítás a Plejádok Fényküldötteivel című könyvét, letölthető PDF formában, magyarul.
 
 
A linken keresztül 30 napig letölthető a könyv. Ha valaki ezután szeretné letölteni, akkor írjon üzenetet bátran (davidalaje kukac gmail pont com) és küldök új linket, vagy használja az alábbi google drive linket.

https://drive.google.com/file/d/1P9uWZRYCVeAfMAhrcYFKIPp6oQ3aShnT/view
 
A bejegyzés utoljára frissítve: 2021.09.06

5 megjegyzés:

  1. Valós info-e a Nibiru közeledése és az ebből eredő pólusváltás? Előrejelzések szerint 2025/26. A cabal is tud róla, csak eltitkolja a végsőkig az emberiség elől.

    VálaszTörlés
  2. Bízni a Forrásban és elengedni az EGOt. Visszatérítés a feltétel nélküli szeretethez, hisz Minden tiszta Lélek onnan jött

    VálaszTörlés
  3. Letőlteném ezt a könyvet! Jól kell? Csatlakozni szeretnék az igaz szívű emberekhez!Vissza a fórráshóz! Hogy tőrjek ki innét a Tápiógyőrgyei otthonból és a falúból? Mindenkit figyelnek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Erre az alábbi linkre kell rámenni.

      https://easyupload.io/s8cjq8

      És utána a download feliratra és elindul a letöltés.

      Törlés
  4. Gyógyúlásom a Plejádoknak fénykűldőttekre című könyvet kitőltőttem! Hogy lehet kinagyítani? Apró a betű! Szeretném elkérni azt a meditációt ami az idén február 22- én hangzott el! 22 perckor! Nemtudom ti mikór hány órakor kezdtétek el! Kerestem ezt a linket a fecabookon de nem találtam!Szeretnék benne lenni a folyamatban! Ami azt jelenti események alapján történő meditáciojról való értesítést kérnék imélben! Egyszer már regisztráltam! És mégis lemaradtam néhány eseményről mert nem kaptam értesítést imélben! Pedig önnek még adtam kedves admin!ideirnám mégegyszer az imélemet! Memert csillagmagunk vagyok magam is! Nemcsak fénymúnkás és fénykűldőttekre! Szeretnék részese lenni teljesen a Főldre Bólygó begyógyitásában és a megmentésében is! Ímél címem mégegyszer horpacsizsuzsannacsilla@gmail.com! Remélem a lemaradásom miatt nem estem ki a csoportból! Zsuzsa kösszőnettel! Zsuzsa. Szeretnék kapcsolódni a Galaktikus csillag testvéreinket! Egyre magasabbra emelkedve mindannyian! Belépési pont a kapun energiák érkeznek erőteljesen! Ebben akartam részt venn! Mikór lessz megint erre lehetőség hogy egyűtt egy időpontban! Hogy meditációval az energiákakkal kapcsolatban legyűnk! Kösszőnöm! Lehetséges ebbe magam is részese lenni egy leenni veletek és kapcsolódni csillag családunkhoz? Láttam egy szer egy olyan könyvet aminek az vólt a címe Csillagkapcsólódás! Hogy lehet azt a könyvet megrendelni és jól? A másik pedig az Ezűstlépcső. Gyémánt! Nemtudom az író nevét! Szeretném megrendelni! Hozzá tudsz segíteni ezekhez! Nagyon nagyon megkösszőnném! És tisztelet nag,yon nagy őnnek admin! Zsólt Nagy

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.