2021. szeptember 18., szombat

A világűr negyedik szektora

A Föld bolygó a világűr negyedik szektorában, a harmadik dimenzióban helyezkedik el. Az egész negyedik szektor, így a Föld bolygó is Astar Seran felügyelete alatt áll. Földünk optimális létszáma kevesebb lenne a jelenlegitől. Ez részben azért is van, mert ebben a rendkívüli időszakban rengeteg lénynek adatott meg az esély arra, hogy növelje a szellemi szintjét, esetleg tovább lépjen egy magasabb dimenzióba a Kozmikus emberek civilizációjába. Földünk nagyon értékes a többi fejlett civilizáció számára, mert bolygónk egy Élő könyvtár. Földünknek hihetetlenül gazdag az állat és növényvilága. Fajták milliói élnek itt. Ez a gazdag változatosság sehol máshol nem található meg.
 
A Vízöntő korszakának kezdetével Naprendszerünk, tehát Földünk is, kb. 26.000 év után ismét belép a Galaxis foton sávjába. A finom vibrációk szeretetteljes energia sávjába, ami egy információkkal teli sáv. Ezzel a sötétség erőinek befolyása bolygónkon befejeződik, és most egyedülálló lehetőségünk, van arra, hogy hatásuk alól kiszabadítsuk magunkat és növelhessük vibrációnkat, és szükség esetén átvibrálhassunk az ötödik dimenzióba. Ebben az új korszakban, a Vízöntő korszakában egyedüli esélyünk van arra, hogy a Teremtőnk és kozmikus barátaink segítségével felfedjük magunkban, és újra aktivizáljuk az elveszett DNS mintákat, csakrákat és képességeket, amelyeket 300.000 évvel ezelőtt a Sötétség Erői elvettek tőlünk.

A Vízöntő korszakban az elferdült földtengely visszaáll. A tengely újra egyenes lesz, a Kosban újra kezdődik az élet. Felgyorsul a szív és tudatműködés. A Föld kb. 26.000 évente ledobja magáról a korábbi energia sugarait, és ilyenkor lenullázódik elektromágneses mezejének töltése, és pólusváltás következik be. A Világegyetemben egy létező sem független a többitől. Az Elsődleges Teremtő a Kozmikus törvények által alkot meg mindent. Teremtése által ismeri meg Önmagát. Az egész Teremtés az Ő alkotása, az összes lény Belőle ered és újból Hozzá tér vissza. Őt követik a Világűr teremtői. Ők mindent átható szeretetteli Fénylények. Részeit alkotjuk, mint minden más is, ami ebben a világűrben jelen van. Utánuk következik a kilencek tanácsa, akik szintén Fény lények. Ezt a materiális világűrt irányítják (12 dimenzió, paralel világűr) a Teremtő alárendeltjeiként.
 
Minden Galaxisnak megvan a saját maga Fény tanácsa. A mienk a Vízöntő csillagképben található. A mi galaxisunkat, ahol a  Földünk is található, Tejútnak nevezzük. Nagyjából 150 milliárd napja és 115 milliárd naprendszere van, ezen belül kb. 5 millió a Fény erőihez tartozó bolygó. Ezekből kb. 2 millió bolygó tagja a Bolygók kozmikus konföderációjának. Persze azóta még több csatlakozik folyamatosan. A Magas tanács irányítása alatt vannak  a  Magas tanács Fénylény tagjai. A mi galaxisunk Fény tanácsának legidősebb és legtekintélyesebb tagja Gorloj. A Fény tanács következő tagja Orton, aki egyben a Galaxisunk Szellemi jótállója. Messiás, Budha, Jézus az Ő földi inkarnációi az utóbbi 2000 évben. A Fény tanács következő tagjai Arahat, Athersata, Arton. Minden fejlett bolygónak van egy planetáris kormánya, amelyet a Vének Tanácsa, Bölcsek tanácsa képvisel. A Planetáris kormány alá van rendelve az adott Galaxis Magas tanácsának. Egyetlen nyelvet használnak. A bolygóval összefüggő problémakörrel foglalkozik és kommunikál más bolygókkal.
 
Az Űrben a különböző dimenziókban vannak holdak, bolygók, napok, galaktikus napok, kozmikus napok, szellemi napok, ezek mind intelligens, különböző szinteken lévő szeretetteli lények. Nem halott mechanikus testek, ahogy ezt a mi materialista tudományunk állítja! A Világegyetem egy végtelenbe táguló zárt rendszer. A valós idő, olyan, mint egy kör. Az idő valósága a mostban van, amely egy zárt Világegyetemet teremt. Minden Együtt és Egyszerre létezik. Minden, ami lehetőség, már meg is történt. Azzal, hogy az emberek negatívan viselkednek és negatív gondolatokat produkálnak, tudatlanul is durva vibrációkat sugároznak a Világegyetembe.

Ha az emberek azonnal nem változtatnak a viselkedésükön és gondolkodási módjukon, a Földet katasztrófa veszélye fenyegeti, mely megtisztítja a Földet a felgyülemlett negatív energiáktól. Éppen ebből az okból kifolyólag készenléti állapotban vannak az evakuációs flották a biztonságunk érdekében. Az evakuációra alkalmas, felkészült egyének, (lakosság kis része) vesznek majd részt az új társadalom megteremtésében az ötödik dimenzióban. Megmenteni csak azokat az embereket lehet, akik elérték a megfelelő vibrációs szintet. Sajnálatos módon az emberek többségének szellemi vibrációs szintje annyira alacsony, hogy az ötödik dimenzióban azonnal elpusztulnának, a fizikai testük működése leállna.

Jelenleg a legfontosabb az emberek számára az, hogy kinyissák a szívüket, lehetővé téve így a magas vibrációjú szeretet energiának beáramlását. Így saját maguk is képesek lesznek a szeretetet sugárzására. A rengeteg Fény erőihez tartozó civilizáció folyamatosan figyeli az összes ember gondolatait, hogy a kozmikus törvényeken belül véghez lehessen vinni bizonyos módosításokat szeretett Teremtőnk akarata szerint. Ha az emberek nem fogják megfelelő mértékben megváltoztatni vibrációs szintjüket (átmenet a pozitív viselkedési és gondolkodási módra) akkor elkerülhetetlenné válik a Föld tisztulása.
 
Az emberek a fejlettségi szintjük szerint az alábbi civilizációkhoz fognak tartozni.

1. A kozmikus emberek társadalmába a jelenlegi testükben az ötödik dimenzióban. Valószínűleg néhányan a fizikai testük nélkül is eljutnak majd a magasabb helyekre. Ez nem feltétlenül az új Föld lesz, mindenki maga választja.

2. A fejlődő bolygók társadalmába, jelenlegi testük megsemmisül. Fejlődő bolygókra kerülnek, amely hasonló lesz, mint nálunk a középkor volt.
 
3. Az emberszabású majmok társadalmába, jelenlegi testük megsemmisül. Ott kiélhetik magukat a  legagresszívabb emberek.

A magasabb dimenzióba történő átmenetet egy átdimenzionálás fogja megelőzni.

1. Élet a hajón, egyfajta evakuáció részeként. Vagy átvibrálás még itt a Földön az ötödik dimenzióba. A kataklizmák az utolsó felemelkedési hullám közben és után kezdődnek.

2. Élet a menedék bolygón, amíg a Földön lezajlanak a tisztulási folyamatok, evakuáció esetén. Valószínűleg ez a Jupiteren van. De a Föld felszíne felett (fény szigetek) és alatt is (föld alatti létesítmények) vannak és lesznek erre az esetre kialakított helyek.
 
3. Visszatérés a Földre, de már az 5. dimenzióban, evakuáció esetében.

Az Esemény utáni felemelkedési tervben lehetnek kisebb változások, most is voltak, melyek egy része nemsokára nyilvános lesz, ami majd olvasható az Ellenállás blogon.


Nagyjából 1998 óta meg van tiltva a Sötétek fizikai jelenléte a Földön. Abban az esetben, ha nem veszik figyelembe a tiltást, azonnal ártalmatlan energianyalábbá változtatja, esetleg eliminálja őket Astar Nagy kozmikus flottája. Az emberek többségének, sajnos a rossz csak akkor tűnik igazán rossznak, ha személyesen őket érinti. A Földön vannak emberek, akik már akár kb. 900-1100 ezer életet tudnak maguk mögött (ők a fejlettebbek) vagy kb. 400 ezer életet (lelkileg kevésbé fejlettek), ebből a mennyiségből mindig kb. 1500 élet kötődik egy bolygóhoz. Mihelyt az ember magába fordul és a problémái okát önmagában és nem a környezetében keresi, ez számára nagy előrelépést jelent.
 
Alternatív és egyéb elérhetőségeink más felületeken a következőkben olvasható. Még több nagyon fontos és hasznos link ezen a blogon, webes nézetben a jobb oldali menü sávban, modulban. Mint korábban is említésre került, fontos, hogy csatlakozzatok a többi felületre is, ha gond adódna, mivel dübörög a cenzúra, ami minket is sokszor elért már. Bármi kérdés merülne fel, vagy segítség kérés adódik, akkor a davidalaje kukac gmail pont com címre jöhetnek a levelek.

Telegram Változás Csatorna:
https://t.me/s/valtozas

Telegram Emelkedők:
https://t.me/s/emelkedok

Telegram Változás Chat:

https://t.me/valtozaschat

MeWe Változás Csoport és Chat:

https://mewe.com/join/változás

BitChute Felemelkedés:

https://bitchute.com/channel/3prxxDHyBHty

YouTube Felemelkedés:

https://youtube.com/felemelkedes777

Facebook Felemelkedés Csoport:
https://facebook.com/groups/felemelkedes

Facebook Alternatív Média Csoport:
https://facebook.com/groups/altermedia

Facebook Profil:
https://facebook.com/felemelkedes.blogspot 
 
A közelgő esemény villanás pillanata magában foglalja a tömeges letartóztatásokat is, de nem korlátozódik csak rá, több minden fog egyszerre történni. Egyúttal az összes megmaradt nem fizikai entitás is teljesen eltávolításra kerül
 


Ez egy kozmikus jelentőségű esemény lesz.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm az információt.Csodalatos amit írtatok.Koszonom és ez így van..

    VálaszTörlés
  2. Szeretném ha megadnák az űj imél címűket ahhól kérdéseket tehetnék fel? Nem nyilvánosan a fecabookon! Kösszőnöm az infókat! Nagyon is valóságos! Zsuzsa

    VálaszTörlés
  3. Nagyon is valós amiket leïrtál! Kösszőnöm M! És hála érte! Zsuzsa

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.