2021. július 1., csütörtök

Párhuzamos univerzum

Ideje, hogy egy magasabb szemszögből is megismerjük a helyzetünket és a jelenlegi történéseket és azt is, hogy mi várható az elkövetkezőkben. Mindig van egy magasabb nézőpont, amit nem vagyunk képesek átfogóan látni és megérteni a jelenlegi korlátolt tudatunkkal, mivel egy korlátolt környezetben, valóságban létezünk, egy buborékban. Használjátok a személyes belső iránytűt és nem kell mindent vakon elhinni, az alábbi írást sem kell készpénznek venni. Jöjj rá magad az igazságra. Ott van benned minden. Keress, kutass, fejlődj, ébredj, ébressz, állj készen.

Az Elsődleges anomáliát ki kell javítani, a sötét hatalmat és befolyást meg kell szüntetni. Jelenleg ez a program fut, hogy ez a hiba kijavítása sikeres legyen, ezért lett egy párhuzamos univerzum létrehozva a magasabb erők által a múltban. De ez átmeneti, 2030 után már csak egy univerzum létezhet ezen kettő közül. A változások természetesen jóval előbb (legkésőbb 2025-ig) megvalósulnak a fizikai síkon. Ez a két időpont nem új időpont, nem halasztás, ez mindig is így volt, ne keverjük csatornázásokkal és egyéb információkkal.

Az Elsődleges anomália az értelem ellentéte. Míg a Forrás tele van értelemmel és harmóniával, pozitív dolgokkal, az Elsődleges anomália annak ellentéte, az értelem hiánya vagy ellentéte. Az, amit nem lehet megérteni, mert nincs értelme. Senki sem érti az elsődleges anomáliát, mert nincs semmi értelme. Nagyon erős a potenciál az elsődleges anomália és a Forrás között. Ez az energiapotenciál a feszültség a Forrás és az elsődleges anomália között, ez teremtette az Univerzumot. Forrásként léptünk be ide, hogy átalakítsuk az elsődleges anomáliát. Ezért lettünk többek között csillagmagok, csillagharcosok, felébredettek! Minden alkalommal, amikor elkezdjük tudatosítani az elsődleges anomáliát, azzal elkezdjük feloszlatni. A fizika szempontjából ez az a mező, ami kvantum fluktuációs mezőként létezik. A Föld körüli kvantummező egy energiaörvény (vortex), egy kvantum lyuk. Egy atomrobbantás nem csak atomszintű láncreakciót hoz létre, hanem torzulást is okoz a kvantummezőben. A sötét erők sötét portálokat hoztak létre számos ilyen robbantással. 1996 januárjában 200 robbantás történt a plazmamezőben, melyek elegendőek voltak ahhoz, hogy egy olyan negatív portált hozzanak létre, amin keresztül behozhatták az összes elsődleges anomáliát az Orionról.

A kvantumfluktuáció véletlenszerű energiamező. Még a vákuumban is létezik, a vákuum teli van kvantumpotenciállal, amit jóra és rosszra is fel lehet használni. A Fényerők fényt hoznak a kvantummezőbe. A kvantummező a tudatosságunk által, a tömegmeditációink által, befolyásolható. Az azonos, következetesen összpontosított szándék megváltoztatja a kvantummezőt. Mi megváltoztattuk e bolygó sorsát a tömegmeditációinkkal. Megakadályoztuk sok negatív esemény megtörténtét, sokszor változtattuk meg az idővonalat, még talán (a harmadik világháborút is megakadályoztuk) azt is, hogy még mindig életben vagyunk. De szükség van egy egyesített mezőre, és nem engedhetjük, hogy a megosztottság és az elkülönülés, ami a sötét erők eszköze, szétválasszon minket. A tömegmeditációk nagyon fontosak. Egységes tudati mezőt hoznak létre, hogy megváltoztassák az idővonalakat és csak a mi tudatosságunk képes átalakítani mindazt, ami a Földön történik. Minden alkalommal, amikor elérjük a kritikus tömeget, hatalmas győzelmet aratunk. Folytatnunk kell ezt a folyamatot az egységes mezőben. A kvantummező a felszabadítás kulcsa.

Az emberiségnek kollektív és gyors spirituális felismerésre és ébredésre van szüksége.

Jelenleg magmentés folyik. Két párhuzamos univerzumunk létezik, mint az feljebb említésre került. A kettő most átjárható, ahogyan a foton övbe kerültünk. Mi abban vagyunk, ami sajnos lemaradt (lelassult) a fejlődésben, így várat magára az egyesülés, összeolvadás, örvény (vortex) megnyitás. Vagy összeolvadás lesz, vagy az egyik univerzum elpusztul, hiszen csak egy létezhet. Ebben az esetben csak egyéni felemelkedések (dimenzióváltások) lesznek. Csak azok, akik erre készen állnak, meg lesznek mentve, fel lesznek emelve, át lesznek helyezve. Így nem attól kell tartanunk, hogy nekünk jó lesz-e, hanem, hogy a bolygó és a kollektívnak jó lesz-e a kimenetel. Sikerül-e a küldetés, amiért jöttünk.

2012.12.21-én vált láthatóvá egymás számára ez a két párhuzamos univerzum. A cél, hogy egy adott pontban a két univerzum egyesüljön 2030-ig. A téridő szövet ekkor visszatér az eredeti állapotába és helyreáll az idő kontinuum. A fejlett galaktikus világ visszanyerheti az eredeti pozícióját a világegyetemben. Jelenleg a Szíriusz múltjában vagyunk és feladatunk biztosítani a jövőjét, azzal, hogy segítünk megnyitni ezt a féreglyukat, energiaportált, örvényt.

Vannak segítőink a téridőn kívül is ebben a folyamatban. Az Esemény utáni időszakban meg lesz a megfelelő technológia is, hogy megtörténhessen az egyesülés. Az örvény (vortex) megnyitása mindkét univerzumban szükséges, hogy ez létrejöhessen. Helyre kell állítanunk a saját MAGunkkal történő kommunikációt. Fontos nyelv és nép a MAGyarság. A nyelvezetünk lehetőséget nyújt a nagyobb nyitottságra és a spiritualitásra.

Tehát a feladatunk nem kisebb, mint életben tartani és egyesíteni két univerzumot és biztosítani az aranykort, megtartani és növelni a belső Fényünket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.