2021. május 22., szombat

A negyedik dimenziós átmenet

A negyedik dimenziós szint egy paradigmaváltásként tapasztalható. Most érkezünk bele a kellős közepébe. Az Esemény robbantja be igazán hivatalosan is a 4D átmeneti időszakot, többek között az UFO felfedésekkel és a letartóztatásokkal, eltitkolt technológiák és történelmünk felfedésével egyetemben. Messzemenőleg könnyebbé válik majd a spirituális fejlődés. A 4D a valódi ébredés időszaka.

Ahogy jelenleg a következő rövid időszakban elhagyjuk a harmadik dimenziós valóságot a negyedikbe fogunk csusszanni egy rövid és átmeneti időszakra még az ötödik dimenziós felemelkedett állapot előtt. A 4D előtt a rendszer összeomlásnak indul, ez most történik és csúcsa az Esemény lesz. A váltás előtti órák különlegesek lesznek, mert a negyedik dimenzió elkezd becsorogni a harmadikba. Amikor megkezdődik az ugrás, az Esemény, nem lesz kétség. Ne várja senki, hogy minden probléma el fog tűnni egy szempillantás alatt. Vagy képesek leszünk keresztülmenni mindezeken a folyamatokon és változásokon a jövőben, vagy hátra kell hagyjuk a fizikai testünket, esetleg egy másik 3D bolygón folytatni a fejlődésünket. Bárhogy is, a Föld és a rajta lévő élet 5D állapotban lesz, nem lehet rajta alacsonyabb életforma többé az átalakulások után.

A 4D földi mennyország egy globális öntudatként fejeződik ki. A lehetőségek polarizált gondolatokként léteznek, tehát talán lehetségesek, talán nem, talán megtörténnek, talán nem. A teljesség gondolata egyszerűen van és létezik. Képesek leszünk az új, eljövendő emelkedésre összpontosítani teljes mértékben, miközben még látjuk a korábbi 3D valóságot is, de nem lesz ránk hatással. Ebben a negyedik dimenzióban minden gondolatnak a teremtő ereje felgyorsul! Engedjétek meg magadatoknak az ajándék kiteljesedését és ébredjetek rá a negyedik dimenzionális világ szépségére. Ez sokkal több annál, mint egy kapubejárat az ötödik dimenzióba, mely felkínálkozott.

Az ötödik dimenzió már semleges polaritású. A polaritás úgy létezik ezen a szinten, mint egy tökéletes választás, melyet a kollektív emberi tudatosságnak kell megválasztani. Ez a választás többet foglal magába, mint a szavazási rendszereitek szerinti egyszerű többséget. A negyedik dimenziós világ megengedi nektek, hogy úgy tapasztaljatok meg egy választást, vagy egy következményt, mint egy tökéletes elképzelés. Ez azt jelenti, hogy a gondolatokon kívül fogtok játszani, mivel kapcsolatban vagytok minden más élő fényrészecskével, egészen az elsőtől a harmadik dimenziókig. Ez a 4D előny képes megváltoztatni az elavult 3D tapasztalatokat. A Szeretet egyszerre, mint fogalom és megtapasztalás létezik, mint egy tágabb valóság, mivel ott egy nagyobb valóságot foglal magába. Finomabb rezgések, frekvenciák és fénykiáradások a kifejeződés árnyalatait hozzák létre finoman, tele gyönyörűséggel, az alacsonyabb dimenziók fényének nagyobb kifejezéseként.

Azon nem tudatos emberek többsége, akik energetikailag túlságosan mérgezőek, és akik túl alacsony szinten rezegnek, nem tudnak megfelelni ennek a magasabb szintű tervnek, de más úton sokan kénytelenek majd eljutni az 5D-be. Ez esetben minden csak rajtuk múlik, hogy mennyire lesznek nyitottak és fejlődőképesek. A szabad akarat élni fog.

Az Esemény pillanatában hatalmas Fény lesz a 4D-ben is, ami a plazma és éteri és asztrális világot foglalja magában. Ez a 4D egy híd tehát, amelyen most sokan vannak és még lesznek is, viszonylag rövid ideig tart. A 4D-n való áthaladás készít fel bennünket az 5. dimenzióra. A 4D érzései az ébredési pillanatok, körülöttünk és bennünk minden könnyebbnek tűnik, a dolgok kevésbé merevek, és feloldódik a félelem. Az idő nem lineáris többé a 4. dimenzióban.

Most történik meg először az, hogy egy ilyen sűrű fizikai test áthalad a felemelkedés folyamatán. Azt mondom, azok a lelkek, amelyek ezekbe a fizikai testekbe inkarnálódtak, magukkal vihetik az emberi egyenruhájukat a magasabb dimenzióba, ha úgy döntünk. Erre úgy tekintünk, mint az emberiség fejlődésének következő lépése. Úgyhogy gondoskodjatok a fizikai testetekről!

Szerencsére az átmenet során segítenek bennünket a magasabb dimenziók emelkedett lényei, akik egyre inkább megjelennek a jelenünkben, és itt vannak, hogy támogassanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.