2012. szeptember 27., csütörtök

Gondoltál már erre?

Gondolkoztál már azon, hogy mi az akadálya, hogy a jelen időnkben az autód nem forgó-mágneses motorral szállít reggelente téged ingyen a munkahelyedre, ahonnan egy fél délelőttnyi munka után már mehetnél is a családodhoz, barátaidhoz, szerelmedhez? Hogy miért van éhezés és bűnözés? Amellett például, hogy ezzel lehet eladni a híradót. 

Mi hasznuk lenne ha csak pozitív híreket adnának? Hiszen akkor a helyes út felé kezdenénk menni és teljesen hatalmukat veszítenék. Nem érdekes, hogy ezen a ponton már valóban kettészakad a jó (valódi mi) és a rossz? Belül nem félünk a jóra gondolni. Maximum a többi manipulált ember előtt, hiszen sértené a kreált, manipulált egónkat.

Mi vagyunk ennek az oka. Mert még mindig alszunk. Még mindig azt várjuk, hogy majd bemondja a TV. Meg majd megtörténik magától az egész. Nem nem, ideje rájönni, hogy az a doboz nem tartozik a barátaink közé. Tudod, a „rosszak” legnagyobb fegyvere, hogy a „jó” emberek gyakran nem tesznek semmit. Tudják, hogy a birkanyáj közepén vannak, de nem cselekednek. Az elit pedig elégedetten néz végig a cseléd-seregen. Tisztességes ez? És tovább ülnél nem változtatva semmin? Itt a lehetőség, hogy kezdj utána járni ezeknek a dolgoknak és mások tudtára adni, hogy mi is ez a világ. Hiszen már naponta rengetegen ébrednek rá, külső és belső hatások által, ami nagyszerű. Végre kezdünk felébredni, de minnél nagyobb lökettel járulunk hozzá annál nagyszerűbb lesz az egész folyamat.

Ez a rövidített cikk általam módosítva, kiegészítve lett.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.