2012. szeptember 25., kedd

Ébredezik a világ

Fontos, hogy a magunk erejére is figyeljünk, ne csak mindig másoktól várjuk úgymond az érzést és kontaktot, közvetítéseket. Ez is része, a bennünk lévő Fény ébredésének.
 
Most október első hetében majd, itt az ideje elengedni a szokásos felesleges gondolatokat, dolgokat véglegesen. Már tényleg tapasztalható, hogy senki sem veszi be a hírek által adagolt dolgokat. Már annyira gyanús úgymond és átlátszó a negatív hírek adása például. (csak ezekkel lehet eladni a műsort, és befolyásolni próbálni bennünket) Mindenki érzi, hogy valami nincs ezzel rendben és éppen ez az érzés tereli a másik irányba ahol már békét talál és észre tudja venni a különbséget, ahogy a szeme elől lehull a fátyol. És elkezdi látni a világban az erre utaló megerősítéseket.
 
El kezdtünk végre emlékezni. Vagy csak érezzük, hogy nyílik az új világ. Hozd még feljebb az érzést magadban. Érezzük, hogy milyen lehet egy teljesen másik világ, ahol tejesen mások az épületek, a természet ragyog, mindenki harmóniában él, az emberek végre önmaguk és használhatjuk a valódi elrejtett képességeinket, technikáinkat melyekkel még örömtelibb az egész lét és további fejlődés. Lehull a programozott kreált énünkről a lepel.
 
Ez történik most, érthető ha néha kicsit vissza lépünk, mert kezdünk pislákolni, emlékezni, talán valahol furcsa még. De nagyon is "érdekesnek" találjuk és hamar visszatérünk az érzéshez és a valódiság tényéhez. És mindig egyre nagyobb bátorsággal, biztossággal tesszük ezt a kisebb érzelmi hullámaink közepette. Mintha hullámoznánk. Egyre kisebb a negatív bennünk, de amikor az is eltűnik még nagyobb erővel érezzük a valódiságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.