2012. szeptember 14., péntek

Üdvözöllek a felemelkedés blogon

Ez a bejegyzés frissült 2013.08.26-án.

A blognak fontos és nélkülözhetetlen részét képezi a jobb oldalt található weboldalak, blogok, facebook csoportok és youtube csatornák linkjeinek megtekintése. Ugyanis rengeteg hasznos információval szolgálhat mindenkinek és nagyban elősegíti az új valósághoz vezető utunkat.

Az Esemény hivatalos weboldala ---> Megtekintés új ablakban!
Az Eseményről ---> Megtekintés a blogon!
Részletesebb leírás az Eseményről ---> Megtekintés a blogon!
Az Esemény dokumentum ---> Megtekintés a blogon!

Ezt a blogot teljesen önmagamtól fogom írni, mert szeretném átadni a valóság érzését és a lelked érzékelését az olvasása közben. A jelenleg zajló dolgokra megvannak a megfelelő oldalak az ajánlott linkeknél, mint már említettem. De én közvetlenül szeretnék olyan dolgokról írni, amelyektől egyre többen és egyre nagyobb erővel ébredünk fel az illúziók világából. Tehát tulajdonképpen lényegtelen, hogy mikori egy bejegyzés vagy, hogy milyen sorrendben olvasod el őket. Persze a hitelesnek vélt forrásokat én is közzéteszem.

Ehhez kicsit a te segítséged is kell, hogy terjeszd a blogot, hogy minél több emberhez eljuthasson a lehetőség. Akár azokon az oldalakon ahová gyakran szoktál járni. Hiszen az ilyen blogokból és oldalakból sohasem lehet elég.

Nem lehet elég pozitív videót sem terjeszteni, amíg fel nem ébred minden ember a negatív entitások, háttérkormányok, szándékos környezeti szennyeződések és katasztrófák, háborúk, médiák, módosított ételek, csapvizek befolyásolása alól. Nem csak a fizikai szinten próbálnak manipulálni, hanem más síkról vagy síkokról is, hogy gyökeresen higgyük azt olykor, hogy mi gondoljuk negatívnak a gondolatokat, helyzeteket melyeket már alapból ők kreáltak.

És ez egy fontos kulcs, ez mindig legyen ilyenkor előtted. És örülj neki, ez azt jelenti, hogy jól teszed a dolgodat és át látsz már ezeken az alapvető dolgokon. Nem felemelő, hogy most már érzed a lelkedet és látod mi van a függöny mögött?

Szerencsére ezek a nem fizikai negatív tényezők már ki lettek iktatva, most a változás kezdődik az új felé. A változás elindult és az Esemény bármikor bekövetkezhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.