2012. október 29., hétfő

A változások kibontakozása

Ahogy többen is megbizonyosodhattok róla, egy nagyobb váltás volt az utóbbi napokban. Van aki ezt úgy érzi, mint valami elengedést, hiszen ez is történt. Nem csak a személyes hatásokról beszélünk, de azokról is, amik a kollektívre vonatkoznak. Ennek a váltásnak nagyon távolra ható következményei vannak, de ezt nem sokan tudták még értékelni.

Hiába is keresnétek a médiában, csupán mélyen magatokban tudjátok megtalálni, úgy gondoljuk érezni fogjátok a visszatükröződését mindennek. Arról van szó, hogy sikeresen kiszabadítottátok magatokat néhány lénytől, akik felelősek voltak a szabadságotok elveszítéséért. A felszabadulás nem történik meg egy éjjel alatt, de a nemkívánatos elemek eltüntetése elindult.

Október 21-én erőteljes energiaáradással, meteorzáporral az Orionból, valamint egy majdnem X osztályú napkitöréssel és megpróbáló hatással érkezett meg az energiaáradat. Rengetegen érezhették saját bőrükön keresztül, főként a meditálók. Ismét egy fokozattal emelkedett a Földanya rezgésszintje. 

Cobra első konferenciája is sikeresen lezajlott. Azt írta, hogy az esőt napsütéssé alakították. Valamint egy jelen lévő szintén azt mondta, hogy nagyszerű volt és engedjük a Fényt lenni. Később még erről várhatók bővebb információk is.

Hamarosan már november és a lehetőségek kapuja még mindig nyitva áll. És az Amerikai elnökválasztás is közeleg. Valamint egyre jobban fel-fel jönnek a globális banki csalások hírei is.

,,A néhány hónapja kirobbant LIBOR-csalási botrány után, 2012. október 25-én New Yorkban adták be az USA történelmének a legnagyobb keresetét a bankárok szervezett bűnözési és pénzmosási tevékenysége ellen a joghatósághoz."

,,Bíróság elé kell állítani a csaló bankárokat, és társtettes politikus gazember bűntársaikat is, és szigorúan elítélni, az okozott kár megtérítésével, halmazati büntetésként!"

Úgy gondolom már tényleg a határon van az áttörés. Egyre nehezebb lesz visszatartani ezeket a tényeket, információkat a médiában és az emberek elől elrejteni, eltusolni azt. Persze mi magunk is erősítsük ennek létrejöttét ahogy csak tudjuk. Valamint a külső változások is hozzásegítenek a folyamathoz. 

Együttesen megtörténhet az áttörés!

Részletek forrásai: Tom Fodor, foldicsillagok.hu, Cobra, Tulok valamint jómagam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.