2012. október 7., vasárnap

Az esemény már itt áll a küszöbön

Az Esemény egy multidimenziós áttörés lesz a Föld számára, mely ahhoz hasonló, mint mikor egy követ beleejtünk egy tócsába, a Fény hullámait fogja szerteszórni az Univerzumban. Az Esemény természetét tekintve egyszerre lesz fizikai és spirituális jellegű. Magába foglalja a nem-fizikai negatív lények eltűntetését, a háttérhatalom tömeges letartóztatását, és drasztikus növekedését a pozitív földönkívüliek vizuális észlelésének. Az akció a Plejádiaknak, az Ellenállási Mozgalomnak, a Pozitív Katonaságnak, a Fehér Sárkány Társaságnak, valamint más pozitív csoportok egyesült fáradozásainak eredménye lesz.
 
Az Esemény előtt, bizonyos akciók fognak történni, amelyek tagadhatatlanul bizonyítani fogják az emberiség felébredt részének, hogy a Terv valós és hogy valóban dolgoznak a Fény erői a bolygó felszabadításáért.

Október 7. előtt több milliónyi reptiliánt fognak eltávolítani naponta az asztrális és éterikus síkokról a Fény erői. Ez egy nagyon mozgalmas időszak, melyen belül az Eseményre nem fog sor kerülni, ugyanis nem lenne bölcs dolog az arkhónok támadásának csúcsán a magas potenciális veszteségek miatt. Ezt követően több Fény fog beérkezni és október 7 után már több részletet árulhatok el az Eseményről.

(Tehát már közel vagyunk, hogy a külsőségek is megnyilvánuljanak, de fontos a további önfejlesztésünk, meditációnk. A cikk alján ajánlok egy linket, ami egy rendívül hasznos meditáció, mely segíti a pozitív csoportokat és elérni azt a pontot, ahol saját magunk Fényét beleadva megnyilvánulhat mindenkinek a Fény és maga a nagyszerű események kezdete.)

A forrásért és a fordított anyagért köszönet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.