2012. október 25., csütörtök

A szabad akarat pozitív áramlása

Cobra ma ismét feltett egy új bejegyzést. A szokásos módon leírom nektek a lényegét, ami nagyjából maga a bejegyzés.

A hétfői meditációnkon nem értük el a kritikus 144.000 létszámú tömeget, bár nagyon közel voltunk hozzá. Rögtön ezután egy hatalmas napkitörés is történt, valamint az új technológiának is megtörtént egyfajta ígéretes bejelentése. 

Az elmúlt napokban tesztelve lett a Fény győzelme a negatív asztrális hatásokkal szemben, melyek minket befolyásolhatnak, de a Fény és a szabad akarat már elég erős ahhoz, hogy ellensúlyozni tudja mindezt.

Most pedig egy videót osztok meg veletek, ez már nem Cobrától származik. (Ha a magyar felirat nem indulna el, akkor alul betudjátok kapcsolni a youtubeon. Nem az alap fordító-szöveg jelenik meg ekkor, hanem egy rendes magyar változat.)

3 megjegyzés:

 1. Pedig úgy bíztam a sikerben! Na mindegy, ami késik az jön!
  Üdv: Atlantisz69

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, már nem lehet megállítani a Fény beáramlását. :)

   Törlés
  2. A fény nem kívülről jön, minden emberben benne van, csak az a kérdés, engedi-e kiáramlani saját magából. Nagyon szép játék ez a meditáció, de olyat hatása van, ami nem több ennél, legalábbis az emberi sorsokra.
   A kritikus tömeg a Krisztustudatot elért emberek látszámánál lenne beolyásoló, de jelenleg a Földön pár száz ember érte csak el. Hol van ez még a 144000-től?
   És mivel nem lesz ötödik, csak negyedik dimenzió, ennek nincs jelentősége. Mellesleg Földanya sem szereti hogy belepiszkájon bárki az ő kilencedik dimenziós energetikájába, főleg ilyen hobbbimeditáló, "fogalmunk sincs mit csinálunk valójában" emberek. Aranyos a jószándék, de inkább mindenki fejlessze önmagát, azzal el lehet érni valamit, mert az előzőekkel csak belekontárkodni lehet, egy sokkal tisztább energetikába, mint amit csak el tudtok képzelni.
   Ezt most üzente Földanya.

   Törlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.