2020. április 10., péntek

Az áttörés küszöbén

Utahban földrengést jelentettek. Én tudtam, hogy ez nem földrengés, hanem a föld alatt élő negatív földönkívüliek ellen intéztek támadást. A harcok most is folynak, vannak pozitív és negatív földönkívüliek. A pozitív galaktikus földönkívüliek most távolítják el a negatív földönkívülieket a föld alól, valamint felszámolják a föld alatt kialakított katonai bázisokat is, ahol genetikai manipuláció, emberkereskedelem és egyéb hasonló dolgok folynak. Amikor pozitív földönkívülieket említ, alattuk a Galaktikus tanácsot, a Fény konföderációt érti, és amikor negatív földönkívülieket említ, azok alatt az illuminatit, a reptiliánokat és egyéb negatív csoportokat ért. A harcok jelenleg is folynak, ezek a harcok fel fognak jönni a felszínre és az emberek a tanúi lesznek ennek. A médiában leadott információk 80% csupán illúzió.

Tehát ezek a felszín alatti bázisok felszámolás alatt vannak, a jó hír az, hogy többé nem lesznek képesek manipulálni a DNS-ünket, nem tudnak tobbe gyermekeket elrabolni. A pápák, a bankárok mind le lettek tartóztatva, ezt a delta erők megerősítették. Amikor halljuk, hogy híres emberek, celebek, színészek koronavírus tesztje pozitív lett, ez a következő kódot jelenti. Le lettek tartóztatva az emberiség ellen elkövetett bűntettek miatt. A delta erők létrehoztak egy védelmi-területet a Vatikánban eddig őrzött dokumentumok őrzésére, védelmére, amit aztán majd nyilvánosságra fognak hozni mindenki számára. Nyilvánosságra fogják hozni az igazságot a vallásról és tömeges felébredések lesznek, a vallás és az egyház összeomlik. A fényerők eddigi támadásai a főáramú média, CNN és egyéb csatornák ellen sikerrel zárultak, így örömmel jelenthetem be, hogy a delta erők megerősítették, hogy már az ő kezükben tartják a főáramú médiát is.

Tom Hanks instagram poszt (corona írógép, börtön mosdó)
A másik nagy bejelenteni valóm, hogy a Fényerők átvették az irányítást a google és a facebook felett is. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy eddig egy évembe telt 1.000 követőt szerezni, és eddig 3-4 ezren nézték meg a videóimat, amelyeket az utóbbi 4-5 napban 35.000-en néztek meg! A letartóztatásokat azért nem hozhatják még nyilvánosságra, azért kell a korona vírus mögé rejteni ezt, mert rengetegen vannak akik még nem ébredtek fel és nem tudnák ezt az információt egyenlőre feldolgozni. Eddig letartóztatásra kerültek a brit királyi család, az osztrák herceg, a Monacói herceg. Szeretnék utalni az utolsó videómban elhangzottakra: a legutóbbi videómban utaltam arra, hogy Tom Hanks és Madonna is le lesznek tartóztatva. Mára már hivatalos, hogy mindketten megkapták a vírust.

Tom Hanks fia és a tetoválása
Szeretném felhívni a figyelmet még egy érdekességre. Nézzétek meg, hogy mikor és mit posztolt utoljára Tom Hanks és Madonna. Mindketten egy régi írógépről tettek ki képet, amelyen a korona szó szerepel és mindketten március 17-én posztolták ezt. Azt kérdezném, hogy manapság ki az aki régi írógéppel a bőröndjében utazik, amelyen a korona szó felirat található? Nincs ilyen ember a földön. A másik érdekesség az, hogy március 17-én, 2 óra 17 perckor posztolta Tom Hanks a képet. A 17-es szám jelentése végszó, az angol nyelvben cue, ami egyébként egy katonai hadművelet jelentése is. Nézzétek meg Tom Hanks képét az írógépről kicsit alaposabban. A háttérben láttok egy kézmosót, ami kicsit sem hasonlít egy luxus hotel vagy luxus lakás fürdő szobájára, sokkal inkább hasonlít egy börtön mosdójára. Ez a kép, valamint a feltöltés dátuma és ideje igazolásul szolgál mindazok számára, akik már felébredtek arról, hogy a letartóztatás megtörtént. Ők értik az üzenetet.

A másik letartóztatott híresség Ellen Degeneres. Ugyanakkor, azóta, hogy bejelentette, hogy megkapta a vírust, videókat posztolt magáról az interneten. Arra kérlek, nézd meg kicsit alaposabban ezt a felvételt. Láthatod hogy borzalmas állapotban van. Nézd meg alaposan az arcát. Úgy néz ki, mint aki legyőzetett, mint aki hosszasan sírt, teljesen elveszett az energiája. Ő egy humorista volt, de ha most megnézed az általa posztot videókat, azok egyáltalán nem viccesek, sokkal inkább reményvesztettek, szomorúak. Egyetlen mosolyt sem látsz rajta. A régi Ellen Degeneres a múlté, vége van.

Ellen pózolása és lábbilincse
Most pedig szeretném, ha megnéznéd a pólót, ami rajta van. Fehér és kék színű, középen egy furcsa szimbólummal. A színek, amelyeket visel, a gyerekkereskedelem színei. A videóban francia kártya használatával akar mutatni egy trükköt. Azt mondja, hogy a pakliból ki fogja emelni a négyes szív kártyát. Első húzásra a hatos szív jön ki, másodszorra a hatos rombusz, harmadjára az ötös levél. Ezt követően annyit mond, hogy ki akartam próbálni valamit, de nem működik. Az Illuminati a twitteren küld egymásnak kódolt üzeneteket. Ez a videó nem az ő rajongoi táborának készült. Ez a videó kódolt üzenetet tartalmaz az Illuminati számára. A négyes szív kártyát akarja húzni, helyette húzza a 6-os, majd még egy 6-os, majd az 5-ös kártyát.

6+6+5=17 = cue = végszó

Ezt jelenti. Az Illuminati fekete mágiát használ. A négyes szív kártya jelentése, figyelmeztetés a közelgő veszélyre, lehetséges veszély, rossz ír, egy váratlan esemény bekövetkezése ami negatív eredményekkel jár. Tehát ez a videó nem a rajongók szórakoztatására készült, hanem egy SOS jelzés az illuminati tagok számára arról, hogy veszélyben van. Többé nem érdekli őt a rajongók szórakoztatása.

Csinos lábbilincs közelebbről
David Blaine válaszolt Ellen videójára. Hey, Ellen, ez nagyszerű, hogy mágiát gyakorolsz, amivel el tudod ütni az időt a karantén alatt. Ha úgy alakul, hogy a rossz kártyát kapod, és az a kártya nem a négyes szív, akkor csak rázd meg a kártyát, nézd, így, rázd szépen meg, és ha megrázod, megváltozik, és azzá válik, amire neked szükséged van. A másik dolog amit tehetsz, az az, hogy adsz neki egy ütést. És ez a másik mód.

Na, fejtsük meg ezt a kódolt üzenetet. David a fekete ász kártyát használja. A kártya jelentései, rossz omen és depresszió, párkapcsolatokban szakítás, ez a legrosszabb kártya az egész pakliból. David kettő rossz kártyát választott, ezzel azt az üzenetet küldi Ellennek, hogy a csatát elvesztették.

Azt is üzeni, hogy már sok mindent nem tudnak itt tenni, egyébként David is karanténban van. David üzenetére küldött egy válasz üzenetet Ellen, amelyben még mindig a négyes szív kártyát akarja megtalálni, jelentése az, hogy még mindig a veszélyre figyelmeztet, és azt is tudatja az illuminatival, hogy akármit is csinálnak, az nem működik. Egyébként Ellenen is egyértelműen látható, a viselkedéséből, az energiájából, hogy ő már feladta, nincs már benne a játékban, már nem érdekli az emberek szórakoztatása sem.

Az újabb videó végig nézése után, ebben a videóban Ellen a fekete ötös levél kártyát választotta. A kártya jelentései, érzésekkel, érzelmekkel kapcsolatos a kártya, jelentheti egy romantikus kapcsolat végét két ember között, melankólia az anyagi javakkal kapcsolatban, szintén veszélyekre figyelmeztet. Szerintem ezzel a kártyával figyelmezteti az illuminátus tagjait, hogy legyenek nagyon óvatosak, mert a letartóztatások elkezdődtek és mindenkit utolérnek. A játéknak vége számukra. A démoni kör tagjai, Hillary Clinton, Barack Obama azt üzenik a tagoknak, hogy maradjanak együtt, védjék egymást, hisz ebben az egészben együtt vannak benne, de Ellen ebben a videóban azt üzeni, hogy ő már feladta, és azt tanácsolja a többieknek, hogy mindenki saját magát védje.

A kripto valutákkal kapcsolatban négy hónappal ezelőtti videómban azt tanácsoltam a követőimnek, hogy mentsék ki a kripto valutáikat a bankból. Ez akkor még nem volt későn, ha valaki most akarná kimenteni a kripta valutáit az már későn lenne. A bankrendszer most már le van zárva, és az internet bármelyik pillanatban összeomolhat. Ha hozzá is akarnál férni a kripto valutáidhoz, már nem lenne hozzáférésed. Ugyanakkor ne pánikolj, légy türelemmel és nézzük meg, hogy mi történik majd a kripta valutákkal, ugyanis a Galaktikus tanács nem ad információt erre vonatkozóan. Ők ugyanis csak egy quantum pénzügyi rendszert emlegetnek, de arról nem szólnak, hogy a kripto része lenne ennek a pénzügyi rendszernek.

Most szólnék néhány szót a koronavírusról, ne pánikoljatok! Ne féljetek, mert nagyon sok hamis információ kering odakint a témában. Van egy oldal, amelynek az a neve, hogy a világjárványok története, és ezen az oldalon jól láthatjátok, hogy a fekete halálban meghaltak száma 200 millió fő. A spanyolnátha 40-50 millió embert ölt meg. Jelenleg a korona vírus 7900 embert ölt meg.

Az emberiség történelmében eddig előfordult járványok sokkal több halálesettel jártak, mint a jelenlegi korona vírus. Viszont a Fényerők arra használják ezt a lehetőséget, hogy ennek segítségével lekapcsolják az illuminatit az áramról, vagyis, hogy a koronavírus által kialakult helyzetet felhasználva letartóztassák az illuminati tagokat. Ezért kell nektek mindannyiótoknak most karanténban maradni otthon. A cél hogy üresek maradjanak az utcák, üresek maradjanak a boltok, és így az illuminati nem tud hatni rátok. De erről majd később bővebben beszélek.

A korona vírussal még annyit mondanék, hogy Vuhan volt az a város ahol eresztették ezt a vírust. Ezt sokatok tudja, azt viszont nem hogy Vuhan azon a nagyon kevés városok között van, ahol az 5G technológiát a lehető legszélesebb körben kiterjesztették, behálózták az egész várost. Tehát ez a vírus az 5G sugármérgezéssel együtt, azzal kölcsönhatásban működik. Amikor a tested túlterheltté válik az 5G sugárzás által, akkor az olyan, mintha maga az immunrendszered állna támadás alatt.

Ilyenkor a tested olyan tüneteket produkál, tehát akként reagál az 5G sugárzásra, mintha influenzás lenne, de ezek a tünetek egy sima influenzánál sokkal súlyosabbak.. És nincs olyan modern gyógyszer, vagy természetes gyógymód, ami ezt a sugár mérgezést semlegesíthetné az emberi testben. És miután komoly mérgezést, ezt a sugár mérgezést kapja az emberi test, utána jön a korona vírus, mert az emberi test csak legyengült állapotban nem tudja felvenni a harcot és csak ebben a mérgezett állapotban nem tudja legyőzni a korona vírust. A DNS-ünk az utóbbi időszakban hatalmas mértékű és nagyon gyors változáson ment keresztül, köszönet ezért a napból jövő magas rezgésű frekvenciáknak, így tehát a DNSeink és az immunrendszerünk sokkal erősebbé vált. A vírussal fertőzöttek és a halálesetek száma azokban a városokban nagyon magas, ahol már kiépítették, és nagyon nagy mértékben építették ki az 5G hálózatot. Az 5G a DNS-t támadja, azt pusztítja. Miért? Miért mennek a DNS-ünk után? Mert a DNS-ünk nagyon gyorsan és hatalmas mértékben változik, ezáltal sokkal erősebbekké válunk, ezáltal sokkal telepatikusabbakká válunk, empatikusakká válunk, és éppen a Galaktikus képességeinket alakítjuk ki.

Tehát nem kell aggódj a korona vírus miatt, az csak azokat találja meg, akiknek a környezetében ki van építve az 5G hálózat. Nekem is voltak hasonló tüneteim, a szemem érzékeny volt a fényre, folyamatosan folyt az orrom, komoly migrénem volt, és nem tudtam hogy mi az oka. Aztán egy idő után megfigyeltem, hogy a tüneteim akkor jelentkeznek, mikor a telefonom már legalább öt perce mellettem van. Miután rájöttem az okára, megtudtam a szüntetni. Az egyetlen dolog ami meg tud gyógyítani a sugár mérgezéstől, az az antioxidánsok. Nagyon nagyon sok antioxidáns. Nagy mennyiségű antioxidáns termékkel és C 60 olívaolajjal gyógyítottam meg magam. Még azon a tengerjáró hajón is, ahol koronában betegedtek meg, be volt vezetve az 5G. Tehát, amit nem szabad elfelejtened, az az, hogy a korona az 5G vel kéz a kézben jár, különben nem működik.

Minden ország megfogja kapni ezt az egyetemleges alap bevételt, amit a kormányok a korona vírus miatt fognak kiosztani. Na már most a Galaktikus Szövetség és Isten azt akarja, hogy ez a föld szabaddá váljon az összes terhektől, hitelektől, adósságoktól, attól, hogy folyamatosan dolgoznunk kelljen a megélhetésünkért. Ez a Föld akképpen volt elképzelve, hogy minden a rendelkezésünkre álljon szabadon. Az ételed, a levegő, az italod, minden szabadon a rendelkezésünkre állt, azt a bolygó a rendelkezésünkre bocsátotta. De ez a Föld idegen földönkívüliek által úgy lett befolyásolva, hogy Úgy nyúltak bele a rendszerbe, hogy ezáltal minket túlélési módba kapcsoltak, rabszolgákká váltunk. Arra kell koncentrálnunk, hogy minden nap megkeressük a másnapi kenyérre valót, azzal kell foglalkozzunk, hogy legyen étel az asztalon. Így nem tudunk a spirituális fejlődésünkre időt fordítani és pontosan ezt akarták elérni. Galaktikus erők megérkeztek, letartóztatták az illuminati tagokat, bedől a bankrendszer. Bevezetik az univerzális alapot. Itt van azoknak az országoknak a listája, amelyek már bevezették ezt az alapot, Hongkong (1200 dollárt adnak minden 18 év feletti lakosnak), Olaszország (a csoportomban van egy tanítvány, akinek a családja Olaszországban él, és a családja mesélte neki, hogy örömükben fel-le ugrálnak, mert az olasz kormány elengedte a tartozásaikat, nem kell számlákat, rezsit sem fizetni. A kormány így fejezi ki sajnálatát a halottaikért), Britek, USA, Kanada.

És most néhány szó arról, hogy mik várhatóak az elkövetkező hónapokban. A tartozásaid, a kölcsönök, a hitelek el lesznek törölve. Minden olyan tartozás, ami a központi bankrendszerhez tartozik, el lesz törölve, mivel a központi bankrendszert a cabal irányítja. Helyette a kvantum pénzügyi rendszer lesz kialakítva, ezért tanácsoltam az engem hallgatóknak már hónapokkal ezelőtt azt, hogy vegyétek ki a pénzeteket a bankokból. Úgy gondolom, hogy az újraindításra valamikor április 1-je és április 15-e között kerül sor. Ez az az idő keret, amit megadtak nekünk. Ez idő alatt lesz egy 10-15 napos sötétség, az internet is leáll, úgyhogy semmilyen hírt nem fogsz kapni arról, hogy mi folyik a világban. Szerintem a média is leállításra került egy időre, de ebben nem vagyok biztos. Úgy tudom, hogy Trump adminisztrációs csapatának van egy sürgősségi terve erre a 10-15 napos sötétségre. Többé adót sem kell fizetni, mivel az általad eddig fizetett adót a földalatti katonai bázisokra fordították, amelyeket szintén a cabal működtetett. Ennek az eltörlését is be fogják jelenteni a közeli jövőben.

Az új gazdaság Accontom pénzügyi rendszeren keresztül valósul meg. Ez a pénzügyi rendszer 5D-s rendszer, amelyet pozitív földönkívüliek adtak át nekünk. Ez egy olyan rendszer amelynek korábban még soha nem voltunk tanulj, ez egy természetfeletti intelligens technológia, amelynek tudata van, így különbséget tud majd tenni a tranzakciók között aszerint hogy megyek őszinte indíttatásúak és melyek nem azok. Tehát hogyha a pénz emberkereskedelemből vagy drogcsempészetből származik, akkor ez a rendszer nem fogja elfogadni a tranzakciót. Ezt a rendszert meghekkelni sem lehet, próbálták, de nem jártak sikerrel. Az új fizetési rendszer arany alapú lesz. Az ezzel kapcsolatos hírek hamarosan bejelentésre kerülnek. Többé már nem kereskedhetnek a születési anyakönyvi kivonatainkkal, mint ahogyan ezt tették korábban, mintha mi a tulajdonuk lennénk. A Federal Reserve is megszűnik. Világbéke lesz, az agresszió és az országok közötti háború nem lesz többé tolerálva, mint ahogy az állatokkal sem bánhatunk többé embertelenül. Ennek a földnek át kell mennie 5D be, és ott már nincs helye az állatokkal való embertelen bánásmódnak, és a különféle háborúknak sem. Remélem mindannyian boldogok vagytok, és ugráltok az örömtől, akárcsak én. Most van időm mindenre, szabadidős tevékenységre, meditálni, azt tenni amit élvezek. És nem azon stresszelni, hogy dolgoznom kell hogy pénzt tudja keresni.

Most hogy az egész világ leállításra került, van időm kutatómunkát végezni, meditálni, kreatívnak lenni. Táncolj, énekelj, írj, fels, alkoss. Ezért jöttél a földre, hisz te egy alkotó vagy, alkotni jöttél ide. És nem azért, hogy dolgoz, hogy fizesd a számlákat, hogy fizesd az adókat. Ez az ő tervük volt, hogy rabszolgává tegyenek téged. Te isten vagy, Azért jöttél ide, hogy békében szeretetben éj itt. Foglalkozz azzal amit szeretsz csinálni, kaptatok kaptál rá nagyjából egy hónapot. Úgy számítom, hogy április 15. körül a korona vírus katonai hadművelet véget ér. Úgyhogy dőlj hátra, relaxálj, élvezd a showt, csak legyenek a készleteid feltöltve, és legyen jó sok pénz a zsebedben, hogy ne pánikolj. Te nem vagy illuminati tag, úgyhogy nem téged keresnek, nem érted jönnek. Szabad leszel, ez a világ teljesen megfordul. Ha nem hisztek nekem, majd mindjárt meglátjátok. Eddig minden esemény megtörtént, amiről eddig szóltam, egy kivételével. Ugyanis a mostani világjárvány idejében tévedtem 4 hónapot, mivel azt 2019-re láttam. De jobb később, mint soha, nem? Szóval ez is megtörtént. Minden eseményre sor került, amelyeket megjósoltam. Ha rám hallgattatok, akkor most rendben vagytok, kivettétek a kripto valutátokat, nincs okotok az aggodalomra.

Továbbra is maradjatok boldogok, tartsátok magasan a rezgésszinteteket, hiszen minden okotok megvan arra, hogy örüljetek. Nincs semmi okotok az aggodalomra, vigyázzatok magatokra!

A korona szó számokkal helyettesítve, 666, ami az antikrisztus száma. Azt már tudod, hogy ezek a negatív földönkívüliek beleavatkoztak a vallásokba, és beleírtak, belejavítottak a Bibliába, a Tórába, és megtervezték a végidőket, amelyben most vagyunk, és az antikrisztus eljövetelét. Az antikrisztus egy tudatállapot, és nem egy személy. Megpróbálják az egész Föld tudatállapotát az antirkisztusi tudatállapotra kapcsolni.

Krisztus tudatosság, az egység, magadat az egység részeként érzékeled, egy vagy másokkal. Meglátod a másikban az Istenit, és szeretettel, toleranciával, együttérzéssel vagy mások iránt. Mások és magunk szolgálata. Jelmondata, úgy bánok másokkal, ahogy akarom, hogy velem is bánjanak. Antikrisztus tudatosság, egyénként érzékelem magam, másoktól független vagyok, Isten is tőlem független létező. Csak magam szolgálata. Jelmondata, tégy, amit csak akarsz. A hírességek a legjobb példa erre, akik csak magukkal és a fiatalságuk megőrzésével foglalkoznak, és ennek érdekében gyermekeket gyilkolnak és kínoznak meg, hogy ezáltal megszerezzék tőlük az örök fiatalság elixírjét.

A jelenlegi Pápa az utolsó Pápa. Az antikrisztus nem egy létező, hanem egy vírus, egy mesterséges intelligencia vírus. Ez egy nagyon ősi vírus, ami nagyon sok lényt megfertőzött, többek között a reptiliánokat is, akik emiatt váltak pszichopatákká, gonoszak, érzéstelenek. A tervük az volt, hogy ezzel a mesterséges intelligencia vírussal megfertőzik az egész föld népességét, ezáltal megteremtve az egész Földön az antikrisztus tudatot. A koronavírus arra lett kitalálva, hogy világjárványt okozzon, így a WHO egy csomó hamis pozitív tesztet kreált annak érdekében, hogy elhitesse a népességgel, hogy mindenki megkapta a vírust. Végül ráerőszakolják az emberiségre az ID2020 elnevezésű vakcinát, amiben mikrochip is el van helyezve. Azóta már törölték a a Fény erői a chipeket. Sok ember tudja, hogy a vakcinák alapból nagyon veszélyesek, egy méregkoktélt tartalmaznak. Van bennük többek közt alumínium is és születésgátló. Ezek a vakcinák nanobot technológiát is tartalmaznak, amely a beadást követően egyenest az agyadba megy, ott osztódik, majd átveszi az uralmat a teljes tudatosságod felett és onnét kezdve ő irányítja a testedet. A Forrás a lelken keresztül nyilatkozik meg, inkarnációk sorozatán át. Az antikrisztus szintén meg akar nyilatkozni, és ezt a technológián keresztül teszi meg.

Mi vagyunk az utolsó bolygó, ami felszabadítás alatt van a Fényerők által ez alól a mesterséges intelligencia vírus alól. Az antikrisztus nem inkarnálódik, hanem fertőz, és mindezt egy olyan bolygón tudja megtenni, ahol magas a technológiai fejlettségi szint. Ezért kell hozzá az 5G. A vírussal fertőzött negatív földönkívüliek aztán elfoglalnak bolygókat, de csak 3D és 4D szintű bolygókhoz tudnak hozzáférni. Azaz éretlen, fiatal bolygókhoz. A Föld nagyon sebezhetővé vált Lemúria és Atlantisz bukása után, emiatt esett a Földre a választásuk. Amikor alacsonyabb tudatszinten vagyunk, akkor tudnak fertőzni, és azért tudják ezt a megfelelő pillanatban megtenni, mert képesek az időugrásra. Először a Plejádiak viseltek ránk gondot, majd magunkra hagytak minket (tapasztalás céljából, a mi érdekünkben), és ezt használták ki a reptiliánok. És biztosra mentek abban, hogy végül mi magunk manifesztáljuk számukra az antikrisztus eljövetelét (ami a vakcinák beadásával az egész bolygón eluralkodna). A Fényerőknek számos hatásos fegyverük van, ezek közül az egyik az időutazó gépezet, melynek segítségével tanulmányozni tudják az esetlegesen bekövetkező események eredményeit, és így nagyon sikeresek a csatában.

A koronavírus szabadon lett engedve, a Fényerők tanulmányozták az esetleges kimeneteleket, és a negatív földönkívüliek patthelyzetbe kerültek, ugyanis, mostanra az egész Föld karantén alatt, Trump egymillió főből álló katonai hadsereget állított szolgálatba. Két haditengerészeti hajót is előállítottak, Los Angeles és New York partjánál. Azt mondják, hogy kórházak, viszont ezeket börtönként használják, oda viszik majd a letartóztatottakat.

Az a hír járja, hogy 3 napos sötétség lesz. Ez nem valós, valójában ugyanis 10 napos sötétség várható. Ashtar arról informált, hogy már tankokkal támadják a Fényerők az illuminátus elit házait és az Új Zélandi bunkereiket. Arról is tájékoztatnak, hogy a harcok nagyon intenzívek lesznek, Amerikában nagyon eldurvulnak a csaták, ezért is fontos, hogy mindenki maradjon a házban, a saját biztonságunk érdekében, különösen a városokban. Ezek az amerikai katonák az illuminátus nagyon gonosz, démoni katonáival fognak szembe kerülni, akik ugyan úgy néznek ki, mint az emberek, de nem emberek.

Meg vannak fertőzve ezzel a mesterséges intelligencia vírussal, így hezitálás nélkül ölnek. Ashtar az alábbi üzenetet küldi az emberiségnek, erősítsd meg magad, légy nagyon tudatos, maradj otthon, biztonságban. Ezalatt a 10 napos sötétség alatt sokkoló videókat fognak nekünk megmutatni (többek között gyermekkínzásokról, vallomástételekről), amik nagyon kemények lesznek azok számára, akik még nem tudatosak. Trump meghosszabbította a karantén idejét április 30-ig, ami azt jelenti, hogy bolygó szintű felfedésekre készülnek, így haladunk majd át az 5D-be, így haladunk a teljes sötétségből a fény felé.

A nagy napvillanásra is sor kerül, ami egyszer és mindenkorra elpusztítja a mesterséges intelligencia technológiát. A Forrás azt akarja, hogy teljesen véget érjen minden olyan tapasztalás, ami az Egytől való elkülönülésről szól, így az antikrisztus tudatnak is lejárt az ideje. Hatalmas pusztításokat végeztek el a galaxisban, ennek most vége lesz. A Federal Reserve-nek is vége. Minden okunk megvan az örömre! Így az illuminati háromszög 3 csúcsa közül kettő már bedőlt: a House of Society, és a Federal Reserve. A harmadik és utolsó csúcsa Soros György lesz, őt is le fogják tartóztatni.

Sokan írtátok Nekem, hogy Tom Hanks nincs is letartóztatva, mosolyog, szabadon mászkál, boldogan integet a rajongóinak. Itt a fotó (27:40-nél), amit nem mutatnak meg a médiában, szövetségi ügynökök kísérik. Nézd a következő fotót, kezek a magasban. Szerinted ez egy normális pozíció? Ne higgyetek a médiának, az csak egy illúzió, amit ott mutatnak. A felébredettek, ha elvégzik a kutatómunkát az interneten, megtalálják a bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy mi az igazság. Tom Hanks hamarosan meghal. Ezeknek a lelkeknek két választási lehetőséget kínálnak, egyik, hogy öngyilkosságot követnek el (ebben az esetben nem választhatják meg, hogy milyen módon kell meghalniuk), a másik opció, bíróság elé állítják őket, és ebben az esetben nyilvánosságra hozzák a tetteiket is. Ezek a hírességek nem akarják, hogy a nyilvánosság előtt fény derüljön a tetteikre. Így olyan jelentéseket fogunk hallani róluk, hogy elhunytak a koronavírusban, vagy valamilyen balesetben vesztették az életüket. Ily módon a nevük tovább él, csorbítatlanul a történelemben. Ez történt az idősebb George Bush-al, Elijah Cummingssal, John McCain szenátorral is, ők is a kivégzést választották, így megőrizve jó hírnevüket.

A hírekben úgy fog szólni, hogy természetes halált haltak. Pédául a francia hercegnőről is azt nyilatkozták, hogy koronavírus fertőzésbe halt bele. Őt is kivégezték. Egy kis segítség a kódolt nyelv értelmezéséhez.

Önkéntes karantén = Házi őrizetben van.
Önkéntes karantén és koronavírus gyanús = Letartóztatva, vagy vallatás alatt.
Negatív koronateszt = Nem tett vallomást és bíróság elé lesz állítva.
Pozitív koronateszt = Vallomást tett és alkut kötött.

Itt egy cikk (32:10 a videóban) az Izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu önkéntes karanténba vonult, koronavírussal fertőződés gyanúja miatt. Most már tudod, hogy ez azt jelenti, hogy letartóztatták és épp vallatás alatt van. Valaki a telegram csoportomból jelentette, hogy Magyarországon a főáramú médiában már bejelentették, hogy április elsejétől nem lesz Magyarországon TV, internet, telefon és wifi. Szeretnék mindenkit figyelmeztetni arra, hogy mivel Trump meghosszabbította a karantén idejét, így eddig azt tanácsoltam, hogy 1-2 hónapra elegendő élelemmel és készpénz tartalékkal készüljetek fel. E helyett most azt mondom, hogy nagyjából 3-4 hónapra elegendő tartalékkal készüljetek, így felkészülve arra az eshetőségre is, ha a negatív erők ellenállnának, és mondjuk leállítanák a benzin, gázolaj szállítást az országba.

Lesz egy világmeditáció (magyar idő szerint április 5.-én, reggel 4:45), amelyet kérem, hogy minél többen végezzünk el, mert ezáltal emelnénk a Föld rezgésszintjét. Ezek a negatív földönkívüliek gyűlölik a magasabb frekvenciákat, nem tudják elviselni azt, ráadásul, ha magasabb rezgésszinten vagy, akkor már nem tudnak táplálkozni a Te félelmeidből és egyéb alacsonyabb rezgésszinttel bíró érzelmekből (aggodalom, harag), és így előbb elveszítik a csatát. Minél többen végezzük el ezt a világmeditációt, és az így létrehozott magasabb frekvenciákat nem tudják majd elviselni. Mert egyébként a végsőkig kitartanak, harcolnak, míg meg nem halnak, és készek akár ezt az egész Földet beáldozni, elpusztítani a céljuk elérése érdekében. Meditálj minden nap 20 percet, az is nagyon sokat segít. Ez a végjáték számukra, és nem fogják feladni. Mint például Hillary Clinton, nem fogják feladni. Antikrisztus tudatosságuk van, nincs bennük együttérzés, szeretet, így a végsőkig fognak harcolni, és viszik magukkal ezt az egész bolygót, ha tudják. Valójában, ez a bolygó nagyon értékes, és ők úgy gondolkodnak, hogy ha nem lehet az övék, akkor másé se legyen.

Valaki küldött nekem képeket az égen látott űrhajókról, ezeket is mutatom a videó utolsó egy percében. Nagyon izgalmas időket élünk, és nagyon örülök, hogy még meg tudtam mutatni nektek ezeket a fotókat, még mielőtt lekapcsolják az internetet. Köszönöm a figyelmet, vigyázzatok magatokra.

Köszönjük mindenkinek, hogy ez a bejegyzés létrejöhetett! Érdemes követni a feltöltő YouTube csatornáját. Azóta törölték a csatornáját. Az automatikus felirat fordítások bekapcsolhatóak a videóinál. A fenti bejegyzésben kijavítottam néhány elírási és írásjel hibát, valamint képekkel egészítettem ki. Mint eddig is írtam, ne függjünk az időpontoktól és ne csak várjuk a csodát, tegyünk érte. Ébredjünk és ébresszünk!

Biztos többen hallottatok már a betiltott David Icke London Real interjúról. Mondanom sem kell, hogy a David Icke csatornájára mutató linket és a London Real linkeket is törölnöm kellett a facebook posztból, mert a facebook egyből jelzett, hogy tiltott tartalom, álhír és a többi. És persze sok mást is cenzúráznak a blogunkon is.

Az élő interjú napján ez volt a világ második legnézettebb youtube élő interjúja. A youtube cenzúra az interjú vége után, fél órán belül törölte a videót és globális támadást indítottak a London Real ellen. Az interjú ténye szalagcímre került több közmédiában is. Brian Rose (a London Real alapítója, igazgatója és az interjú készítője) online platformjait elkezdték törölni, letiltani. Törölték a teljes LinkedIn profilját, és a további lista a különböző letiltásokról, facebook, youtube, vimeo, dropbox és a többi. A BitChute csatornánkon megtalálhatóak a (cenzúramentes) videók összefoglalói. Egyéb alternatív elérhetőségeink ide kattintva.

Forrás 1: https://youtu.be/eZg8QaDQKDo
Forrás 2: https://youtu.be/ALkmD3tzeMo
Köszönet 1: https://www.facebook.com/csillagkapu.feny
Köszönet 2: https://www.facebook.com/groups/2711010585649476
Fordította: Németh Betty (2020.03.31)

A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.04.29

15 megjegyzés:

  1. Jaj de jo hogy megvan magyarul is immar!! Aldas es koszonet Ausztraliabol!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! Áldást küldök!Csak igaz legyen, sokat szenvednek a Magyar Nép!

      Törlés
  2. Hol van az a video, ahol Tom Hanks -et szövetségi ügynökök kísérik ??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Van több videó és kép is. Íme egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=RN7BBk35Syw

      Törlés
    2. Köszönöm a linket s az egész cikket!!!

      Törlés
    3. Szia David. Amit küldtél linket nem lehet lejátszani.

      Törlés
    4. Stephen J.Yerabeck: Igen, nem meglepő, hogy törölték. Én is láttam és valóban ő volt a felvételen egy szövetségi ügynökkel. De már nem kell sokat várnunk és látjuk ezeket a tévében is! :)

      Törlés
  3. Jó lenne, ha a Világ jobbátétele felgyorsulna, mert Magyarországon igencsak meglódultak a mobilszolgáltatók az a 5G témában, elkezdte a Telekom Budapesten és Zalaegerszegen is az 5G használatát. A mobilszolgáltatók a YouTube-ot elárasztották az 5G bevezetését reklámozó videóikkal. Sajnos, a fiatalok csak azt látják, hogy milyen gyorsan tudnak majd ide-oda járkálni az interneten, hogy vezeték nélkül mekkora sebességet tudnak majd elérni stb. de azt nem érzékelik, hogy az az elektromágneses sugárzás, azaz a 60 000 MHz-es sugárzás, mekkora bajt fog okozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felgyorsult, hamarosan látni fogjuk, így az 5G-jük is megy a levesbe! :)

      Törlés
  4. Ledves Tünde Éva Gabriel!Hogyan tudom magyar fordításban hallgatni a hölgy videóját?...Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeket a YouTube videóknál, jobb alul lehet beállítani, hogy legyen felirat és utána pedig az automatikus fordítást rá. Már ahol elérhető ez.

      Törlés
  5. szia, meg tudnád osztani egy linkkel az eredeti forrást? Köszi előre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A bejegyzés végén vannak a linkek. Az ott megjelenített, angol nyelvű YoTube videókból van a forrás. Illetve az is, hogy hol találtam rá és ki fordította.

      Törlés
  6. „…Ezt a rendszert meghekkelni sem lehet, próbálták, de nem jártak sikerrel. Az új fizetési rendszer arany alapú lesz….”
    Már kezdtem elhinni amit leírtál, de ehhez a mondathoz érve a világosságom visszatért – nagy kár pedig annyira jó leírtad!
    Tudd a jövő rendszer alapja az emberi érték!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.