2020. május 1., péntek

Az ébresztő csomag

Figyelem! Sajnos már vannak nem működő linkek és letöltések. Írjon a davidalaje kukac gmail pont com címre, vagy ide hozzászólásba az, aki valamit keresne, de nem találja meg sehol máshol a neten. Szívesen segítek!

Ennek a posztnak terjednie kell, amennyire csak lehet és ahol csak lehet. Végre elkészültek (és készülnek) a bárki számára letölthető, ébresztő videókkal, anyagokkal ellátott csomagok. Mindenképpen megért egy külön bejegyzést, hiszen a további videó csomagok és frissítéseik is majd ebben a posztba fognak felkerülni, de a fő facebook csoportunkba (illetve az üzenőfalamra is) majd felkerül többek között ezen dolgok leközlése.

Kattints a képre a nagyobb méretért!
Az első csomag promóciós képe fent látható. Az első csomag tartalma 2 db képben, egyszer ide kattintva, valamint másodszor ide kattintva tekinthető meg, úgy mint a címük, idejük, típusuk és a hosszuk. Az első csomag tartalma 67 db fájl, 73 órányi tartalom, 16,1 GB. Természetesen vannak benne angol és magyar nyelvű videók is, viszont, amelyik angol, az mindenképp tartalmaz magyar feliratot. Tehát minden magyar számára érthetőek a videók, de angol nyelvű társaink is érteni fogják, mivel angol nyelvűek javarészt! A második csomag tartalma, ide kattintva tekinthető meg kép formájában. Ebben már van pár darab, csak angol nyelvű tartalom is. Ezek jelölve vannak a címükben. A harmadik csomag tartalma ide kattintva.

A videókat letölthetitek egyben is, vagy külön-külön, amelyiket éppen szeretnétek, bármilyen variációban. Asztali gépen, vagy laptopon ajánlatos letölteni. Utána pedig kényesemen nézhető akár laptopon, vagy akár USB-re téve, vagy TV-n is. Ha esetleg letörölnék a linkeket, újra felteszem más helyre. Folyamatosan figyelem, hogy elérhető legyen mindenki számára. Sok ember munkája ezen tartalmak, akik sokat áldoztak fel, hogy mi felébredjünk! Végtelen köszönet ezért!

DOWNLOAD LINKS (HUN TITLE / ENG-HUN LANGUAGE)
 
AZ ELSŐ CSOMAG
Ebben a harmadik csomagban, ezen a linken majd folyamatában lesznek feltöltve a videók és az egyéb anyagok, így nem mindig kerülnek majd külön leközlésre, így érdemes sűrűn nézegetni a linket. Ahogy jönnek az újabb feliratos anyagok, úgy kerülnek fel mindig, vagy ha éppen kimaradt valami fontosabb a korábbiakból, akkor az is bekerül.

Ha bármi gond lenne a letöltésekkel (tehát ha letörlik, belassul és hasonlók) legyetek türelemmel és felteszem máshova, ebben a bejegyzésben fogom átírni a dolgokat akkor.

Van pl., hogy kb. 5 órát kell várni, hogy újra mehessen a letöltés, egy bizonyos mennyiség után. Ezért talán érdemes csak néhány darabot leszedni, majd később a többit, és így tovább. Vagy szünet üzemmódba megvárni, hogy folytatódhasson a letöltés később. Esetleg neten rákeresni máshol a címe alapján, hiszen és is onnan gyűjtöttem össze.

Egy olvasónk küldte a következőt, köszönjük neki. ,,Sziasztok, ezzel (https://megadownloaderapp.blogspot.com) majdnem minden lejött tegnap, csak másfél giga maradt mára. És elég a mappa linkjét megadni, a tartalmát megtalálja."

A kiválasztott, fenti linkre kattintva be fog jönni az oldal, ahova feltöltésre kerültek az anyagok. És egyben, ahonnan ti ezeket le is tölthetitek, bármilyen variációban, illetve helyben meg is tekinthetitek online. De erősen ajánlatos inkább letölteni.

Kattints a képre a nagyobb méretért!
Tehát láthatjátok, hogy itt sok miniatűr kép van (válaszható a megjelenés listanézetre is), melyek jobb alsó sarkában három pötty. Vagy csak jobb egérrel kattintasz az adott kis képre. Rákattintva lehetőség van lejátszani a videót, letölteni simán vagy becsomagolva, megnézni az infókat (adatokat) róla és hasonlók. Bal pedig alul kijelzi mennyi ideig tartanak az adott videók. (Ha egybe szeretnétek letölteni mindent, akkor a Download as ZIP feliratra kell menni jobb felül az oldalon és leszedni hozzá a programot.) De szerintem egyesével is megfelelő, illetve lehet többet is kijelölni egyszerre és akkor is leszedi egyben azokat, könnyedén, sorban, magától. Ha letöltöd, alul elkezdi tölteni és ha kész, fel is jön a letöltő ablak, hogy mentés a gépre. (Nekem miután lejött kicsit belassul a gép, pontosabban a böngésző, így majd ha lejöttek, utána ajánlatos bezárni és úgy visszatérni.)

Most pedig kiemelnék négy lényeges anyagot az első csomagból. (Ha a csomagok összes videóját megnézitek, ami erősen ajánlott feltétlenül, akkor garantáltan megmozgat majd valamit, a mélyen alvó emberekben is! Csak legyen meg az elhatározás, hogy ezeket meg kell nézni, rá kell szánni az időt mindenképpen. Ne meneküljetek a valóságtól, hiába lesz sokkoló majd, a végén felemelő lesz és felszabadít.)

David Icke - A valóság felfedése (London Real)
Ki az árnyékból - Out of shadows
Titkos űrprogramok - Above Majestic
Ötödik típusú találkozások - A kapcsolat kezdetét vette

A videók megtekintése után össze fogod tudni rakni a puzzle darabkáit, amiket eddig láttál magad körül a világban! Ébredjünk fel emberek. Amennyiben valakinek segítségre van szüksége, mert nem tudja letölteni az instrukciók alapján sem a videókat, vagy valami David Icke, vagy egyéb anyagot szeretne megszerezni és nem megy, írjon nyugodtan a davidalaje(kukac)gmail.com címre (vagy a blog jobb oldalán alul az üzenet küldése mezőbe) és amint tudok, válaszolok.

Csak megjegyzem, hogy épp ma tiltották le David Icke facebook oldalát, dezinformációkra hivatkozva. Már tett is fel erről videót. (Azóta még ezt is törölték és a csatornáját is. Hahó!) ÉBRESZTŐ! (Ő elég sok videóban szerepel, amiket most tettem fel ugye.) A híres új korona-5G interjúja (ami szintén letölthető) a 2. legnézettebb élő közvetítés volt aznap a YouTube oldalán, majd le is törölték neki utána. Ezek a pszichopaták irányítják a közösségi oldalakat is ébresztő, ébresszetek! Így, David Icke munkásságának tiszteletére íme néhány link. (Persze a fenti csomagokban is van sok-sok David Icke anyag és bővül folyamatosan.)

Az újabb, David Icke Rose III interjú, magyarul dokumentum formájában letölthető ezen a linken, (30 napig érhető el, de ha valakinek kell utána is, írjon) köszönjük, Velok Viktória! Készül a magyar feliratos változat (több infó lejjebb) ebből is, (mint az előzőből is) de addig angolul is letölthető a 3 órás interjú ide kattintva, vagy akár ide kattintva is! A korábbi 2,5 órás interjú (FULL HD, 1,60 GB) pedig ide kattintva tölthető le!

Kód a letöltéshez, amit kérni fog: 9n68GYFvGKPrUYpUKSYLXnCJA4eqU7MsAdGhpnrminw

De meg is tekinthető online, ide kattintva, vagy ide kattintva. Az említett davidalaje(kukac)gmail.com címre lehet írni, ha valami nem megy, vagy törlődne. És végül négy kötelező David Icke anyag! (A második csomagban is fent vannak.) Egy. Kettő. Három. Négy. Az új Icke III interjút 1.336.138 ember nézte (csak) élőben vasárnap. Az ismert emberi történelmünk eddigi legnézettebb online élő interjúja. Erről sehol sem hallasz, csak maximum annyit, hogy törölték álhír miatt a netről. Letölthető ide kattintva.

Újabb/Egyéb részek itt: https://www.bitchute.com/channel/K5zP57lV6X7u/

Elkészült egy új ébresztő videó is a blog YouTube csatornájára. Itt is megtekinthető. És egy új, rövid David Icke felhívó üzenet.A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.06.04 (11:15)

24 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz munkát végeztél! Köszönöm.

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozom az előttem szólóhoz,nagyszerű Fénymunkás vagy,koccintunk rád,egy Konföderációs Űrhajón,mindannyian,a Flotta Tagjai, mi ,és a Telosiak is,reméljük!💚💖

  VálaszTörlés
 3. Nem tudok angolul de 93%- nál megállt a letöltés , valami piros szöveg jött . Azóta csak, mintha csak valamennyi össszegért lenne hajlandó mégcsak a megtekintést is engedni. Nem próbálom többször , elég volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Frissült a bejegyzés infókkal a letöltéssel kapcsolatban.

   Törlés
 4. A legmesszemenőbb tiszteletem <3 Olyan szinten száguld az ÉBRESZTÉS a neten, hogy hamarosan a Fény Győzelmére kell pezsgőt bontani - csatlakozva az előttem szólóhoz <3 Hálásan köszönjük! <3

  VálaszTörlés
 5. Jó hogy vagytok!!!
  Nekem 2015-ben Nürnbergben volt kontaktom akkor megváltozott az életem!
  Én nem hiszek benne, tudom hogy vannak!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Ez valami hihetetlen nagy munka volt összeszedni. Gratulálok.

  VálaszTörlés
 7. Kiváló gratulálok neked s annak aki segített annak is szuper!!!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm. Gratulálok az összegyüjtéshez. Sikerült letölteni.

  VálaszTörlés
 9. koszonjuk szepen, igazan sokat teszel az emberisegert

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!
  Nagyon köszönjük ezt a sok segítséget, terjed a hír! A 2.csomagban levő Alaje videókhoz lesz esetleg magyar felirat? válaszotokat előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Az alaje.hu oldalon van több infó. Magán a videón nincs felirat, viszont még a 22-23 részekhez van magyar pdf fájl.

   A 22. rész magyarul:
   http://alaje.hu/pdf/22.pdf

   A 23. rész magyarul:
   http://alaje.hu/pdf/23.pdf

   Törlés
 11. Nagyon szepen koszonom a segitseget!

  VálaszTörlés
 12. Nagyon köszönjük ezt a fáradságos munkát :) A második csomagban a cabal bukásának lesz esetleg folytatása magyar felirattal? Mert most még csak két rész van meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze. Több részes lesz. A harmadik csomagban már fent van a harmadik rész is. Most pedig felkerült a negyedik is. Mindig a harmadik csomagba lesznek az újak.

   Törlés
 13. Nagyon köszönöm!!! Meg is találtam :)

  VálaszTörlés
 14. Sziasztok!

  Egy érdekes kérdés a kommentekből, innen: https://www.bitchute.com/video/DY4laXCcQyXg/

  Én 27:00-nál tettem volna fel a kérdést, hogy mi a helyzet a nem létező COVID-19-es betegeket ápoló egészségügyi dolgozók (orvosok, nővérek) halálozási adataival?

  VálaszTörlés
 15. Kedves Blogíró! Tudnál segíteni abban a kérdésben, hogy a MEGA oldalról a letöltési limit adott napra vonatkozik csak, vagy örökre szól? :D Köszönöm!

  VálaszTörlés
 16. Utóirat! Elnézést, most olvasom, hogy órákat kell várnom és újra tölthetek! Így ez és az előző komment is tárgytalan, ill. neked szól. Köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, várni kell és menni fog. Ha még is lenne valami gond, írj nyugodtan itt. :)

   Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.