2020. március 24., kedd

Felemelkedés idővonal meditáció

A meditációnk volt minden idők legsikeresebb meditációja! A meditációnk hatalmas volt, hiszen többszörösen túlszárnyaltuk a 144.000 létszámú kritikus tömeget, mivel többen voltunk, mint 1 millióan, amint azt Cobra is megerősítette már. A meditációnk helyzetjelentése, majd ennek a posztnak a végére lesz feltéve, vagy egy új posztban, vagy ide kattintva biztosan, két héten belül. A Schumann rezonancia is figyelemre méltó kilengést mutat azóta. Ennek garantált pozitív következményei lesznek a jövőnket illetően.

A nagy jelentőségű tömegmeditációnk pontos ideje magyar idő szerint április 5-e, hajnal 4:45. Íme négy link, sok-sok információval a meditációról. Egy. Kettő. Három. Négy. Amennyiben ezt olvasod, ott kell lenned neked is, hiszen Együtt sikerülni fog az akár egy milliós részvételi arány.

A letölthető, magyar hangú MP3 vezetett meditáció változat letölthető innen és innen is. Ajánlott letölteni már most és addig is naponta végezni, (akár, este 21:00-kor a szegedi csoport kezdeményezésére) hogy ráhangolódjunk.

Ez az aktiválás segít a Fényerőknek leföldelni a Fény energiáját a bolygó felszínén annak érdekében, hogy teljes mértékben eltávolítsa a koronavírust, hogy segítsen megszűntetni mindazt a félelmet, amelyet a járvány okozott, hogy megakadályozza a sötét erők azon terveit, ami miatt elindították ezt a járványt, valamint, hogy segítse a bolygószintű evolúciót visszaállítani a legpozitívabb Felemelkedési idővonalra, amely el fog vezetni bennünket a Vízöntő korába.


Instrukciók: (A meditáció javasolt időtartama 20 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és a koronavírus teljesen eltávolításra kerüljön.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Vasárnap hajnalban 04:45-kor kezdjük a történelmi jelentőségű, 20 perces világ meditációt, órákat beállítani, öveket becsatolni!

A Plejádi flotta közölte, hogy drasztikusan növelte jelenlétét az alacsony Föld körüli pályán, a sztratoszférában és az atmoszférában, közel a bolygó felszínéhez a tömegmeditációnk miatt. Ezek mellett a Plejádiak egy nagyon erőteljes portálként fogják használni ezt az együttállást és meditációt, amely tartósan biztosítja majd a Plejádi flotta jelenlétét a Naprendszerünkben.

Hatalmas a lehetőség az Esemény felgyorsítására és a pozitív idővonal legtökéletesebb stabilizálására! Most nekünk is hatalmas a lehetőségünk és a kulcs szerepünk. A mostani Földi helyzetre is megfelelően reagáltunk eddig és elkezdtünk végre befelé fordulni és nem az eddig ismert világ összeomlására, hazugságaira, amely célja csak, hogy minket tönkretegyen. Elég volt és ideje most rátenni a pecsétet is minderre. Legyen ez a meditáció a végső Fény löket Tőlünk, amely lesöpri a Földön az uralkodókat és minden negativitást. A Fény és Szeretet áthatol mindenen és mindenkin!

A Földön több százezren leszünk EGYÜTT, közvetlen felettünk pedig a Plejádiak és a többi Fényerők milliói. És persze a belső Földiek és az Ellenállás is velünk EGYÜTT meditál majd ugyan azon időpontban. Adjuk meg a gyújtólángot a pozitív változásra és a jelet a Teremtőnek, hogy készen állunk az Eseményre és a Felemelkedésre!

(Egy felhívás a meditációról Cigány nyelven megtekinthető ide kattintva, a videó leírásában infók is vannak és szöveges leírások is, Cigány és Magyar nyelven is.

Köszönjük Matzi Goldberg-nek!

Egy vezetett 20 perces meditáció (a hivatalos meditáció formátumban) Cigány nyelven szintén tőle, ide kattintva tekinthető meg. Eddig ezen a nyelven még soha nem volt lefordítva, köszönjük még egyszer! Az összes elérhető nyelvű vezetett meditáció egyébként a We Love Mass Meditation youtube csatornán elérhető!


A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.04.05

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.