2015. szeptember 15., kedd

Helyzetjelentés a Naprendszerről

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A csoport még mindig túszként tart fogva kis számú, de kulcspozícióban lévő plejádiaiakat, szíriusziakat, andromédaiakat és más csillagnemzetek képviselőit szerte a Naprendszerben, az implantátum állomásaikon lévő erődítményeik mélyén. Ez a túszejtési mechanizmus egy nagyon hatékony eszköz arra, hogy visszatartsák az említett fajokat a bolygó felszabadításának folyamatában.

Sokan közülük felszabadultak a Fény erők elmúlt hetekben megtörtént műveleteinek köszönhetően és várhatóan azok is hamarosan kiszabadulnak, akik még ott maradtak. A közzétételi folyamat is felgyorsult. Néhány információ, ami eddig csak az alternatív médiában jelent meg, elérte a fősodratú médiát is. A tudósok végre kezdik megérteni a torziós mezők fontosságát, amelyek tulajdonképpen az elsődleges anomália lefordítása a tér-idő kontinuumra. Ez lehetővé teszi számukra, hogy pontosabb kozmológiai modelleket kezdjenek el felvetni, amelyek drasztikusan javítani fogják az univerzumról alkotott nézetünk megértését.

Corey Goode elég jó leírást adott a LOC-ról (Hold Műveleti Parancsnokságról), ahogy az 2012 előtt volt. És a titkos űrprogramok belső életéről, ahogy az 2012 előtt volt.

Itt el szeretném mondani, hogy mostanában igen nagy a Fényerők aktivitása a Holdon, különösen a Hold Földről látható oldalán. Sok holdállomás épül, amelyek a Föld végső felszabadításának műveleteiben fognak közreműködni. Az Ellenállás egy kicsi, de stratégiailag nagyon fontos bázist épített a Mersenius kráter közelében.

A Fényerők közölték, hogy belépünk a közzétételi folyamat következő fázisába, és nagyon fontos, hogy az információkkal rendelkező bennfentesek jöjjenek elő és tegyék közzé az információkat az alternatív médiákon keresztül. Bár néhány ilyen bennfentes félhet annak a következményeitől, hogy mi történik, ha előjönnek, de meg kell érteniük, hogy azzal, hogy nyilvánosságra hozzák az információkat, a Fényerők még nagyobb védelmet fognak biztosítani számukra, mivel a kimondott igazság növeli a fény áramlását az energetikai rendszerükön keresztül. A bolygó felszabadításának folyamatában a megbízható információk nyilvánosságra hozatala az egyik elengedhetetlen lépés. Az arkhónok még mindig igyekeznek elnyomni a Samarra istennő örvényt a szíriai/iraki területen úgy, hogy az Iszlám Állam zsoldosait használják Palmyra, egy gyönyörű római kori szír város lerombolásához.

Ezek közül a zsoldosok közül sokan szivárognak be Európába jelenleg a menekülthullámban elrejtőzve. Tulajdonképpen klónozott humanoid testben lévő reptiliánok, akik az 1996-os arkhón invázió alatt érkeztek a Földre. Az arkhónoknak az tervük, hogy megismétlik ami a 4. században történt a római birodalommal, amikor megszállók/hódítók hulláma lerombolta a római civilizációt. Ez alkalommal NEM fog sikerülni a tervük. Az energiák szeptember második felében várhatóan meglehetősen intenzívek lesznek, bár a Fényerők nem számítanak semmilyen drasztikus változásra a fenti időkeretben. Legyetek éberek, ugyanakkor érzelmileg stabilak és nyugodtak. 

Győzelmet a Fénynek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.