2015. szeptember 20., vasárnap

Időérzékeny Európa meditáció

Gyorsan kell cselekedni és meditálni Európáért vasárnap este (ma) hétkor. Egy új keletű fejlemény sürgősen igényli figyelmünket. Az európai menekültválság kiterjedtebbé vált.

Ezért a Fény erői azt kérték, annyian támogassuk az Európában lévő embereket meditációnkkal, ahányan csak tudjuk. Ez időérzékeny információ, aminek vírusként kell terjednie! Emberek tömegeit kell elérnünk, hogy meglegyen a ténylegesen meditálók kritikus tömege. Ideje egyesülnünk e szándékban, hogy a Fény győzedelmeskedhessen! Kérjük, terjesszétek az információt weboldalaitokon, blogjaitokon! Ha ismertek alternatív médiafelületeket, küldjétek el nekik! Hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg közösségi oldalaitokon, készítsetek tájékoztató anyagokat.

A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását immár számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások, így mindenki, aki részt vesz, éppenséggel emberi életeket segít megmenteni Európában és szerte a világon. Meditációnkat szeptember 20-án, vasárnap 19:00-tól végezzük majd Közép-európai nyári időszámítás szerint. Ide kattintva megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónádban. A meditáció facebook eseménye ide kattintva tekinthető meg.

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez. Például összpontosíts a lélegzésedre pár percig.
2. Fejezd ki abbéli szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.
3. Képzeld el, hogy egy fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból, 20 cm-rel a fejed fölött, az összes többi meditáló Lélekcsillag csakrája felé.
4. Képzeld el, ahogy az immár közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ minden tájáról, kapcsolódva mindenki Lélekcsillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, kiegyensúlyozva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak. Videó formában is megtekinthető a bejegyzés.


Képzeld el, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Képzeld el, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat lenyugszik, és békés megoldásokat választ. Képzeld el, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába felismerik és letartóztatják a rendfenntartó erők. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.

Nagyon fontos, hogy a krízisben érintett emberek közül (tehát a menekültektől kezdve a rendőrökön, katonákon, önkénteseken, hivatalnokokon, döntéshozókon és a többieken keresztül az érintett régiókban, illetve országokban élő emberekig) minél többen tudjanak róla, hogy támogatjuk, illetve a világ minden tájáról támogatják őket ezzel a meditációval, így a Fény energiája, melyet küldünk befogadtatik, és képes lesz a helyzet kiegyensúlyozására. Ezért a Fény erői azt kérik, hogy informáljátok az embereket e-mailen, facebookon, twitteren, vagy bármely egyéb módon, hozzátéve, hogy ők is terjesszék a hírt saját köreikben. 

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította:
Áttörés 2015

3 megjegyzés:

 1. képzeld el h.egyáltalán nem adsz energiát ennek a baromságnak.képzeld el h.ez nincs is és nincs is sehol menekült.se jó se rossz menekült.menj ki a mezöre és lélegezz v.tartsd magad távol mindenkitöl mert fertözö ez is meg az is.képzeld el h.van osho-nak 1könyve a végsö megértés és képzeld el h.elolvastam.tedd ezt te is és vége ennek a baromkodásnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A fény erői kérnek,hogy oszd meg facebookon és tweeteren ezt a videot.
   :D
   A végén szakadtam :D

   Törlés
  2. :DDDDDDDD
   (Bajusz Stúdiónak)

   Törlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.