2015. augusztus 30., vasárnap

Helyzetjelentés és a halhatatlanság

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Holdpálya alatti műveletek többségét befejezték, a hangsúly most a Chimera csoport és különleges plazma technológiájuk Föld felszínéről történő eltávolításán van. Ezen technológiák egyike azok a parányi plazmakamrácskák, amelyeket a legtöbb mobiltelefonba, számítógépekbe és wifi routerekbe tettek néhány éve. Ezeknek a plazmakamrácskáknak az a funkciójuk, hogy a Fátylat megerősítsék, de hamarosan eltávolításra kerülnek.

Megjegyzés: Cobra blogján a hozzászólások között kérdezte valaki, hogy az orgonit segít-e a mobiloknál és wifi routereknél a közömbösítésben, mire azt válaszolta Cobra, hogy igen, segít. A másik kérdés arról szólt, hogy a dekoratív plazmagömb segít-e a skaláris hullám támadás ellen, amire szintén igennel válaszolt Cobra.

Egy kicsit zavaróbb azoknak a plazma strangelet és plazma toplet bombáknak a jelenléte, melyeket a legfejlettebb és legerőteljesebb fénymunkások és fényharcosok közül néhánynak az implantátumába helyeztek túszellenőrzési mechanizmusként. Így akarják biztosítani azt, hogy ne hagyják el a karantént. Hamarosan ez is megoldásra kerül. A Cabal megpróbálja térdre kényszeríteni a Keleti Szövetséget Kína megtámadásával, olyan eseményekkel, mint például a tiencsini robbantás, mely a jezsuiták parancsára történt és amelyet a Bush frakció hajtott végre. Mondanom sem kell, a tervük nem lesz sikeres. A Kékeknek sikerült megnyugtatniuk néhány Vörös és Sárga (politikai Sárkány) családot, akik meg akarták torolni az akciót, amely globális háborúhoz vezetett volna. DouMu Istennő befolyását itt erősen érezni lehetett. Az Istennő békét akar és béke lesz.

A jezsuiták megpróbálnak nagyon keményen beszivárogni a BRICS szövetségbe és a pénzügyi újraindítás folyamatát eltéríteni. A jelenlegi tőzsdei korrekciók a közelgő pénzügyi újraindítás jelei, bár még nem tartunk ott. Érdekes megfigyelni, ahogy a fősodratú médiát elérték az Eseményre történő felkészültség instrukciói. Talán Damian McBride-nak is el kellene olvasnia ezt a dokumentumot, melynek kulcsszerepe lesz az Esemény idején. Jó lenne, ha valaki tájékoztatná őt erről.

Amikor az újraindítás megtörténik, egy hiba lesz a Mátrixban. Az emberiség meg fogja tudni az igazságot a Cabal létezéséről. Itt olvasható, hogyan hozzák létre mesterségesen a szegénységet. A leleplezés folyamata egyre gyorsul. Az egyik legnagyobb fekete nemesi család, a Thyssen család leleplezéséről itt lehet olvasni. A Felfedés folyamata is egyre gyorsul. A fénysebesség feletti utazás témája elérte a fősodratú médiát. Corey Goode közzétett egy érdekes és nagyon pontos leírást a plejádokbeli látogatásáról. És helyesen írta le a Napról, mint plazma hiperdimenzionális portálról, hogy összeköttetésben van a Galaktikus Központtal.

A Fényerők egyik legmélyebb okkult titka a fizikai halhatatlanság titka, amit még soha nem árulták el senkinek, aki nem ért el egy bizonyos rezgési frekvenciát, egy bizonyos belső tisztaságot és a Fényhez való elköteleződés egy bizonyos fokát. Most felfedek annyit ebből a felszíni lakosságnak, amennyit bölcs dolog felfedni. A fizikai halhatatlanság egy bizonyos átalakító folyamaton keresztül érhető el, amit az alábbi három tényező megfelelő kombinációjával végzünk.

- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása a mitokondriumokban.
- A rendezetlenség folyamatának visszafordítása az energiatestben. Ezt úgy lehet elérni, hogy egységet teremtünk a női és férfi polaritás között belső és külső alkímiával.
- Az élet elixír rendszeres fogyasztása, hogy támogassa a folyamatot. Kétféle változata van, az ásványi anyag tartalmú változat sokkal hatékonyabb és sokkal erősebb, mint a gyógynövénytartalmú változat.

Az archónok és a Cabal többi tagja soha nem értették meg teljességében ezt a folyamatot, de ennek ellenére keresik a halhatatlanságot. Csak egy töredékét értették meg ennek, amit a Memphis-Misraim szabadkőműves páholytól loptak el.
Nem sikerül nekik megérteni, hogy ahhoz, hogy elérjük a fizikai halhatatlanságot, csökkenteni kell a személyiségünk "rendezetlenségét" addig a pontig, hogy a bennünk lévő jóság teljes mértékben felülkerekedjen a bennünk lévő gonoszon.  A fizikai halhatatlanság a fizikai testen belül jelenlévő Istennő végső megnyilvánulása és ezt soha nem lehet elérni azzal a háborús mentalitással, amivel a Cabal rendelkezik. A Csillag Testvériségének 12 véne a Himalája egy bizonyos, fel nem fedett föld alatti részén 26000 éve ugyanabban a fizikai testben él. A Csillag Testvérisége Xi WangMu-n, a Halhatatlanság Istennőjén keresztül átadta a halhatatlanság titkait a Kék Sárkányoknak több ezer évvel ezelőtt.  Tanításai alapján a Kékek "fejlettebb" tagjai képesek voltak ugyanabban a testben élni több száz évig. A Csillag Testvérisége eljuttatta a halhatatlanság tanításait Nyugatra is, Nicolas Fiamel tagjukon és alkímistájukon keresztül. A Csillag Testvériségének több tagja nagyon befolyásos volt Nyugaton a Sion Rendben és a Rózsakeresztesek köreiben. Egyikük, Rene d'Anjou, az egyedüli olyan kulcsszereplő, aki többet tett az emberi történelem jobb irányba fordításáért az elmúlt ezer évben, mint bárki más. Ő az, aki meggyújtotta a reneszánsz lángját. 

Emblémája a Lotharingiai Kereszt, a Fény és a sötétség háromszögelésének okkult szimbóluma, a hatalmas Fény alapelve, ami elnyeli a sötétséget és feloldja azt az alkímiai átalakulás során. A Lotharingia régió egy nagyon fontos Istennő örvény, ami az untersbergi és a velencei Istennő örvényekkel együtt a Fényt tartja Európa számára. A Chimera megpróbálta elnyomni ezt az Istennő örvényt komplex föld alatti tér-idő torzulást okozó kamarák építésével, amelyek kapcsolatban álltak Long Island-del, de a Fényerők már megtisztították ezeket.

A Fényerők, főleg a Csillag Testvérisége és néhány "fejlett" Kék Sárkány támogatta a lotharingiai Istennő örvényt, az Art Nouveau üvegkészítő központok inspirálásával Nantes-ban, amely Lotharingia központi városa. Az ebből az időszakból származó üvegművészet számos alkotásába beépítettek Fénykódokat, amelyek aktiválják az Istennő jelenlétet. Daum, aki a magas minőségű művészi üvegek fő készítője volt az Art Nouveau időszakban, a Lotharigiai Kereszttel írta alá az alkotásait.
A Lotharingiai Keresztnek az egyik üzenete az, hogy minden archón vagy fekete nemesi családban vannak olyanok, akik inkarnálódott Fény lények, akik titokban vagy nyíltan a Fénynek és a Cabal tervei ellen dolgoznak. Francesco Colonna, a híres archón Colonna család tagja egy példa erre, akit a Csillag Testvérisége vezetett, hogy felébressze az embereket kódolt üzeneteivel izgalmas Hypnerotomachia Poliphili című könyvén keresztül. Ez a könyv egy másik könyvvel, Achile Bocchi Embléma Könyvével együtt felfedi a halhatatlanság titkának néhány aspektusát.  A fehér nemesi családok közül néhánnyal, főleg az Este és a Medici családokkal egykor kapcsolatba lépett a Csillag Testvérisége és tulajdonképpen még mindig ők az Istennő bizonyos misztériumainak őrzői, melyeket generációról generációra adnak tovább a családon belül. Ezúton szeretném kérni ennek a két családnak a tagjait, vagy más fehér nemesi családokat, akik a misztérium őrzőinek a leszármazottai, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: cobraresistance@gmail.com.

Az Istennő békét akar és béke lesz.
Az Áttörés közel van!

4 megjegyzés:

 1. A Felemelkedes.blogspot.hu Szerkesztoinek

  Sziasztok,
  Par eve volt sajat blogom, Salusa / Hilarion uzeneteit forditottam magyarra.
  Utana Cobra koveto lettem, tobb konferenciajan is reszt vettem. Szeretnem elkezdeni leforditani a Cobra interjukat magyarra, latom h ez nincs rajta a blogon. Esetleg valaki mar forditja oket mert akkor sztorno. liwei.lavie@gmail.com -om varom a szives visszajelzeseteket. Koszonettel,
  Bella

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Szívesen vennénk a fordításaidat! A https://www.facebook.com/groups/CobraEthericLiberation/ csoport 2 tagja tudtommal és D. Gergő is szokott fordítani, bár ezeket főként a facebook oldalunkra, oldalakra tesszük, teszik ki. Esetleg besegíthetsz nekik is. (Aztán mindenképpen felteszitek, feltesszük a felemelkedés vagy Cobra Magyar Felszabadító csoportba és tovább tud terjedni mindenhol.)

   Írj a https://www.facebook.com/groups/421432088019829/ csoportba és egyeztessétek, nehogy többször legyen lefordítva ugyan az. Steven Smaly és Anita Rácz a csoport admin. De szólok nekik én is most akkor.

   Törlés
  2. Ezen a blogon 2 évvel ezelőttig megvannak az interjúk is:
   http://2012felemelkedes.blog.hu/
   És van egy Facebook-oldal, a cikk alatt a fordította: ... linken tudsz rákattintani, ott is vannak fordítások.
   És még a goodethungary blogon is.
   SzE

   Törlés
 2. Megadom nekik a megadott e-mail elérhetőségedet! A fordításokat majd elküldheted nekünk is erre a blogra: davidalaje@gmail.com a cím. Oldalt is látszik itt a blogon alul. Köszönjük előre is!

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.