2014. december 11., csütörtök

IS:IS portál aktiválás (2. rész)

A korábbi első része ide kattintva olvasható. Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat és a világ sorsát! Ezért találkozunk kisebb és nagyobb csoportokban, mint egyének és párok, az Uránusz Plútó kvadrát idején 2014. december 15.-én. Sokan fogunk összegyűlni, hogy lehorgonyozzuk az istennő örvény energiáit és így egy világos és harmonikus csatorna nyilvánul meg a bolygón a végső felszabaduláshoz.


A vizualizáció támogatja a planetáris felszabadulás tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, nem erőszakosan és lehetőleg zökkenőmentesen. Meg tudjuk csinálni! El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el.

A következő portál aktiválás pontosan az Uránusz és Plútó kvadrát asztrológiai konfiguráció pillanatában lesz december 15.-én. Az aktiválás pillanatában együttállásban lesz a Merkúr és a Chariklo és ez pontos együttállásban lesz a Galaktikus Központtal, ily módok aktiválja a konfigurációt.

A portál aktiválás pillanatában a Shapley Attraktor energia impulzusokat küld a mi helyi galaxishalmazunk felé a legelső alkalommal az ismert történelemben, és ez egy háromszöget teremt a Tejútrendszer, az M31 galaxis és az M33 galaxis között, hogy a sötétséget elnyelje a Fény. Ez megnyitja az utat a nagyon erős istennő energiáknak, mely közvetlenül a Forrásból jön. Shapley Attraktor a legnagyobb ismert struktúra az univerzumban, egy szupernehéz gravitációs anomália, amit a tér-idő kontinuum formál ebben az ágazatban az Univerzum.

Érdekes megjegyezni, hogy pontosan tíz évvel a kongói archón invázió után tettek közzé a Shapley Attraktorról több információt. Az aktiválásnál, a Shapley Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással. Az aktiválás energiáit továbbítani fogják a naprendszerünkbe a Chariklo aszteroidán keresztül, aktiválva a GARIL-t, a szent követ, amely ezután aktiválja a Szent Grált, a szent kelyhet, ami Moldavitból készült és már a Fény erői, a Csillagtestvériség kezében van. Ők majd kiszűrik ezeket a rendkívül magas rezgési energiákat a Szent Grál 144.000 segítségével és elküldik a Csillagrend 144.000 tagjának. Az istennő energiái az ébredés erős szikráját fogja létrehozni a Csillagrend tagjaiban (megtestesült Fénymunkások és Fényharcosok) és minden lélek a megfelelő pozícióban kerül, ahol szükség van rá, így elláthatja a feladatát. Mi továbbítjuk az erős energiákat a planetáris Fény rácsba. Ez a fénymunka a legerősebb ellenlépés az archónok ellen a bolygón. A fő horgonyzási pontja az aktiválásának a gizai fennsíkon lesz Egyiptomban. Csatlakozz hozzánk.

Azok, akik nem tudnak csatlakozni a fő csoport fizikailag is támogatja ezt az aktiválási saját helyét, így hatékonyan erősíti a Fény rács a bolygó körül. Az aktiválást mindenkinek ugyanakkor kell megtennie. December 15.-én este 7 óra 11 perckor kairói idő szerint. Ez Magyarországon hétfőn reggel 06:11-kor lesz. A különböző (és saját) időzónák ide kattintva olvashatók.

Instrukciók:
1. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.
2. Eközben énekeld a  ee-ee mantrát (iiii mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül.
3. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba.
4. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.
5. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja  fénylények jelenlétében egy darabig.

Az aktiválás nagysága miatt lehet, hogy egy 3. részre is szükség lesz az Esemény előtt vagy után. Az Isis portál megnyitása után lesznek további események a 2014/2015 Lehetőségek Ablakán belül. Ezekről tájékoztatás később, ha eljön az ideje. 

Zárásként, pedig ismét elmondom, hogy a blog facebook csoportjában teszek/teszünk fel olyan információkat, híreket, videókat, képeket melyeknek külön ide nem szánok bejegyzést, viszont érdekes, fontos és figyelemre méltó lehet. És persze itt a blogon az oldalt lévő linkek is fontosak, hasznosak!

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: http://www.fenyorveny.hu/

14 megjegyzés:

 1. 36. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

  https://www.youtube.com/watch?v=BNtjveBxuz8

  VálaszTörlés
 2. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. December 9.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  4 Etznab, 16 Yaxk’in, 11 Ik

  http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/12/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_13.html

  VálaszTörlés
 3. Miért vett az amerikai pénzügyminisztérium több ezer túlélő készletet a bankfelügyelet számára ?

  http://rejtelyekszigete.com/hatterhatalom-uj-vilagrend/miert-vett-az-amerikai-penzugyminiszterium-tobb-ezer-tulelo-keszletet-bankfelugyelet-szamara/

  VálaszTörlés
 4. A globális valuta újraindítást 100%-ban megerősítették, működésbe hozták és végrehajtják

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-globalis-valuta-ujrainditast-100-ban.html#.VJH8JdKG_kp

  VálaszTörlés
 5. Az ENSZ emberi jogi munkatársa bíróság elé akarja állítani Bush-t háborús bűnök miatt, miután megjelent a kínzásokról szóló jelentés

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/az-ensz-emberi-jogi-munkatarsa-birosag.html#.VI9aEdKG_ko

  VálaszTörlés
 6. A kínzásokról szóló jelentés a magas rangú nácionisták letartóztatása előtt egyengeti az utat

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-kinzasokrol-szolo-jelentes-magas.html#.VJC_X9KG_ko

  VálaszTörlés
 7. AKTUÁLIS VÁLTOZÁSOK: 2014.DECEMBER

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/aktualis-valtozasok-2014december.html

  VálaszTörlés
 8. A 15.-ei Cobra Világmeditáció hatására valami megindult !

  (jobb egérgomb,- fordítás magyar nyelvre)

  http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

  VálaszTörlés
 9. Arktúrusziak / Felragyogni a fénytestben /

  http://kristalyhang.wordpress.com/

  VálaszTörlés
 10. PROGRAMAJÁNLÓ: DEC.21.-I FÉNY ÜNNEPEK

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/programajanlo-december-21-feny-unnepek.html

  VálaszTörlés
 11. Borbély József kedden 14.30-kor átvette a hatalmat Magyarország felett

  http://www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/

  http://tempohirek.com/news.php

  VálaszTörlés
 12. UFO anyahajókat filmeztek le a Santiagot övező hegyek fölött Chilében

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/ufo-anyahajokat-filmeztek-le-santiagot.html#comment-form

  VálaszTörlés
 13. A kód neve magyar 3. "Jelek az égen"

  http://rejtelyekszigete.com/nezopont/kod-neve-magyar-3-jelek-az-egen/

  VálaszTörlés
 14. Új kezdetek és a történelem egy új fejezete - Neil Keenan

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/uj-kezdetek-es-tortenelem-egy-uj.html#.VJgjIsAA

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.