2014. december 26., péntek

Az áttörés szakasza

Bár a felszíni lakosság a kritikus tömeget nem érte el, az aktiválás jelentős siker volt. A mi erőnkön kívül, több tízezer Fénymunkás és Fényharcos elkötelezett központi csoportja vett részt ebben szerte a világon.

Az aktiválás ideje alatt, valami különleges történt, olyan ami még sosem fordult elő az elmúlt 25.000 évben. Az Ellenállási Mozgalomtól és a Aghartai hálózatból egy 144.000-es kritikus tömeg tűnt fel a földalatti birodalmaikból és végezte az aktiválást a felszínen, pontosan ugyanúgy, ahogy az instrukcióban megadtuk. Ez létrehozott egy bizonyos speciális rezonancia területet, amely lehorgonyozta a Shapley Attractorból érkező energia impulzust és stabilizálta a planetáris éteri Fény rácsot arra a pontra, ami képes lesz kezelni és befogadni az energetikai lökéshullámot az Esemény ideje alatt. Ily módon hozzá tudtok járulni a magatok módján, hogy megtartsátok a Fény rács éteri energiát, és stabilizáljátok a közeljövőben, ami elvezet az Esemény felé.

A aktiválásnál, az ellenállási mozgalom és a Aghartai Hálózat átalakítási, konverziós protokollja szinkronizálódott. Az elsődleges anomália mértéke nagymértékben csökkent. Az Áttörés szakasza inicializálódott. A aktiválásnál egy nagyon különleges csoport az RM2m speciális munkacsoporttól rögzítette a rácsot a Szakkarában, kevesebb, mint 15 mérföldre a Gízai fennsíktól. A Szakkarában sok bejárat van az Aghartai hálózat földalatti alagútjaiba. Onnan a fő alagút Gizába vezet, és onnan a keleti ág Tibetbe, és a nyugati ág Észak-Amerikán keresztül Peruba.

Remélem mindannyian tisztában vagytok azzal, hogy az ókori Egyiptom történelme messze túlmutat az ismert dinasztiákon, és hogy volt egy nagyon fejlett civilizáció Egyiptomban az atlantiszi idő végén. A Fény erők 144.000-es kritikus tömege a földalatti hálózatoktól elegendő volt ahhoz, hogy stabilizálja az energiarácsot, de nem volt elég ahhoz, hogy elérje az emberi tudatosság átalakítását, az emberiségtől, belülről fakadóan egy 144.000-s a kritikus tömeg szükséges, hogy meglegyen a kívánt rezonancia hatás. Néhány nappal az aktiválás előtt, a Fény erőknek sikerült a Chimera skalár plazma rács nagy arányát eltávolítani. Ez egy nagyon jelentős eredmény, mivel ez az első alkalom a 1996-os Archon invázió óta, hogy ennek a bolygónak a felszínén bármiféle győzelmet sikerült elérni a plazma skalár technológiák fölött. A bennünket érő skaláris energia támadások várhatóan lassan elfogynak.

Ez azt jelenti, hogy most lépünk be az Áttörési szakaszba. Többé nem állunk ellen a status quonak, megtesszük az erőfeszítést, lökést a végső győzelemhez. A Fény erők közölték, nagyon fontos, mindenki számára, hogy elkezdje vizualizálni az Esemény utáni életünket, mivel a vizualizációnk és szándékunk felgyorsítja ezek megnyilvánulását, manifesztálását. Azt is közölték, itt az ideje, hogy elkezdjük gyakorolni a feltétel nélküli megbocsátást önmagunk és mások felé. Nincs több idő a múltban időzni, itt az ideje megteremteni a jövőt és a MOST-ban élni.

Az Istennő energia, tiszta feltétel nélküli női aspektus, visszatér a bolygó fizikai síkjára, ahogy ezelőtt még soha. Így az Istennő szépséggel festette be az eget Egyiptomban és más területeken is szerte a világon. Sárkány források közölték, hogy az aktiváció eredményeként, áttörések történnek geopolitikailag a színfalak mögött és hamarosan láthatóbbá válik a tömegtájékoztatásban. Lehet, hogy nem véletlen, hogy megnézhettük az orosz miniszterelnök-helyettes konvoját mialatt a találkozó helyünktől a Gízai fennsíkhoz látogattunk el néhány órával az aktiválás előtt. Putyin orosz elnök talán felébredtebb, mint ahogy a legtöbb ember gondolja. És ügyesen téríti el a Cabal arra irányuló kísérletét, hogy gyengítse Oroszországot az olajárak és a rubel manipulálásával.

A Cabal különböző csoportjai kezdik felismerni, hogy közel a vég. A Fény erők növekvő erejének következtében, a jezsuiták és a Rothschildok kénytelenek voltak feláldozni az Illuminati frakciót, hogy biztosítsák saját túlélésüket. Ez az oka, hogy bedobják az Illuminatit egy Rothschild-által vezérelt tömegkommunikációban. Ezért láthatjuk a fő Illuminátus vezetők, mint Cheney, Rumsfeld, a Bushok, a Rockefellerek és Kissinger letartóztatását nagyon hamar, még az Esemény előtt. A Rothschildok és a jezsuiták azt tervezik, hagyják ezt megtörténni, hogy mint jó fiúk mutassák be magukat a széles néptömegek előtt, hogy manipulálják a Keleti Szövetségi hálózatokat és pénzügyi intézményeiket a színfalak mögül, hogy eltérítsék a pénzügyi újraindítást és hogy megtartsák az emberiség feletti globalista vezetést. Tervük nem lesz sikeres, mivel a Fény erők tisztában vannak ezzel, és soha nem fogják megengedni ennek megvalósulását, megvannak a saját terveik ennek ellensúlyozására, a Rothschildok és a jezsuiták tömeges letartóztatásával az Eseménynél.

Az Áttörés közel van!

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: Oláh Edit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.