2014. november 18., kedd

Nagy lehetőségek ideje

Egy új lehetőségek ablaka fog megnyílni a bolygó felszínén hamarosan. Ez a lehetőségek ablaka tartogatja számunkra a legnagyobb esélyt, a végső áttörést és felszabadulást. Bár a csata koránt sem ért véget, a  Chimera csoport a történelem folyamán a leggyorsabban veszti el az erejét, és a Fény az alagút végén is egyértelműen látszik.

Ez a lehetőségek ablaka 2014. december 15.-én nyílik, és a fordulópontja 2015. január 21.-én lesz, valamint 2015. március 17.-én zárul.

A lehetőség ablakának a nyitó és záró pontjai pontosan az Uránusz-Plútó kvadrátja. Az Uránusz-Plútó kvadrát jelenti a tudatosság forradalmát, amely feloldja a Cabal ellenőrző struktúráit. A lehetőségek ablaka megnyílásával megkezdődik az ISIS portál aktiválásának második része (ide kattintva megtekinthető az első), amely 2014. december 15.-én lesz ebben az évben. Azon a napon, folytatni fogjuk a munkát, amit elkezdtünk 6 hónappal ezelőtt. Lehorgonyozzuk az istennő energiákat a bolygó energetikai hálózatába, hogy kiegyenlítsük és harmonizáljuk a bolygó helyzetét, megkönnyítve az átmenetet az Eseménynél. A fő aktiválási pontunk a Gizai fennsíkon lesz Egyiptomban. Csatlakozz hozzánk, ha gondolod.

A lehetőségek ablakának fordulópontja 2015. január 21.-én lesz jövőre egy speciális aktiválással, ami RR6 kódnévre hallgat, és ami fontos az ellenállási mozgalomnak, de nem annyira a felületi lakosságnak. A lehetőségek ablakának záró pontja az utolsó Uránusz-Plútó kvadrát március 17.-én. Az Uránusz-Plútó kvadrát befejezése után, ami folyamatban van majdnem három éve, a dolgok ezen a bolygón várhatóan sokkal kevésbé lesznek változékonyak. Még több információ a lehetőségek ablakának egyes pontjairól később fognak megjelenni, ha eljön az ideje.

Fontos, hogy nagyon kényes művelete zajlik a Fény erőinek jelenleg, és amíg ez a művelet nem teljes, nem lesz lényegesebb információ róla. Ha minden a tervek szerint halad, néhány hét múlva (különösen december közepén) rengeteg információ fog megjelenni a dolgokról.

És végül idézve még az első ISIS portál aktiválása bejegyzésből.

,,Az aktiválás nagysága miatt ez még csak az első része lesz az IS:IS portálnak. Lesz később egy 2. illetve lehet, hogy még szükséges lesz egy 3. rész is, amit vagy az Esemény előtt, vagy az Esemény után kell aktiválni."

A látszat ellenére a Fény győzelme közel! 

32 megjegyzés:

 1. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. November 18.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  9 Caban, 15 Xul, 11 Ik

  http://www.foldimennyorszag.hu/4EDD234D-7B09-4DC0-9777-026B0B7C7C1F.html

  VálaszTörlés
 2. Kerion 2014. november 20. 19:09
  Az illúzió, a látszat csal - működik a paradoxon. A valóságban inden pont fordítva van ahhoz képest ahogyan a cikkben az le van írva. A belső zavar, elégedetlenség - ami aztán külsőleg is megnyilvánul - egy teljesen egyértelmű visszahúzó erő. Az emberi ébredésnek, megvilágosodásnak és feltámadásnak semmi köze az elégedetlenségben egzaltált állapothoz. Ellenkezőleg, a szeretetelvűséggel párosuló végtelen nyugalomhoz és türelemhez van köze, melynek segítségével az ember képes meghaladni-elhagyni a hatalom által számára kreált mókuskereket. A hatalom birtokosai 6almukat éppen hogy az emberek állandó ütköztetésének, lázításának, megosztásának köszönhetik már évezredek óta. Ezért a mai démon-i pártoskodó világ-berendezkedés is. A hatalomnak az a legrosszabb ha már senkit sem tud megvezetni, megtéveszteni, a folyamatos elégedetlenség-okozással egymás ellen vagy önmaga ellen uszítani. A tévesen kábultságnak, lenyugtatottságnak, közömbösségnek hitt "fel-emelkedett" egyéni- és tömeg-állapot a 6alom számára a vég. Mert kódolva van belé az állandó harc - a mindent és mindenkit eltipró káini típusú küzdelem víziója - az arra való buzdítás és annak az irányítása. Ha nincs alany nem tehet mást mint hogy önmaga ellen megy, hogy felemészti önmagát. Teljesen mindegy hogy mit tesz a hatalom - a Teremtés egyébként ennek határt szab - a tevékenységét figyelembe sem kell venni és amennyire lehetséges úgy kell tenni mintha nem is létezne. Ebbe aztán a hatalom rövid úton beleőrül, mert nem tud magához lehúzni a materiális ingoványba - ami a célja. Így aztán az akár fegyveres, öldöklő ellen-menetelre is való késztetés csúfos kudarcba fullad. Az egyén, tömeg, nemzet, emberiség pedig már törvényszerűen fölébe-emelkedik az eszement 6alomnak - aminek egyszerre csak vége szakad.

  VálaszTörlés
 3. Kerion 2014. november 21. 14:59
  Isten, Teremtő, Teremtés - nevezzük bárhogy - minden embert egyformán szeret. Tehát a "szemében" minden ember egyenlő. Viszont nem egyenlőek az egyes emberek cselekedetei a végelszámoláskor. Isten senkit sem irányít, a földi körforgásban csak az un. "játékszabályokat" alkotja meg - "hisz az élet egy játék". Ezt aztán mindenki másképp "hasznosítja" - sokszor a már elért belső "állapotának"/rezgésszintjének megfelelően. Az adott körforgás felezőjén és végén - cirka 13 ezer évente - egyfajta mérlegelés, tabula rasa van a leszületett, testet öltött lelkek számára. Ezt az időszakot éljük most.
  A végidőben 6almon lévők vannak ilyenkor a legrosszabb helyzetben. Ezt még a Biblia is leírja amikor arra utal hogy egy 6almasnak, gazdagnak nehezebb átbújnia a tű fokán - belépnie az "aranykapun" - mint egy tevének. Az erre az időszakra a saját hazájában nem véletlenül senkivé vált, tulajdonképpen már ország-nélküli - mert kilopták alóla - magyar van a legjobb helyzetben. Mert már mindenét elvették vagy odaadta másoknak amije csak volt. Ennek ellenére mégis szeretetelvű, félelem nélkül élő, a semmiből is jószívű adakozó, megbocsátó stb, - tehát magas belső rezgésű. S mint ilyen már most alkalmas a Vízöntő aranykorának abszolválására. Voltaképp - a Teremtés főnix-madarként feltámadt táltos-avatárjaként - a magyar teremti meg az Aranykort a Földön, indítja be a magasabb rezgéskiterjedésű új körforgást/illúziót. Ezt már számtalanszor - például legutóbb is 13 ezer éve - megtette. A 13 ezer földi év alatt a dolgok mindig akkor "kutyulnak el" amikor a magyar felrezeg/elrezeg az un. aranykor végefelé, vagy ekkor egyfajta a végidőkig is eltartó "túlélő álomba" szenderül az 500 évenkénti "kis-feltámadásokkal" tartva életben magát. A maradék, végidőre itt maradt magyarság éppen ebből az álomból ébredt fel/ébred fel, főként 2009 óta folyamatosan. Nem véletlen a "birka-természet" sem amit szitokszóként használnak a magyarra. Holott a "BirKa-ság" eredetileg a KA/kígyó BÍRása vagyis a Kígyótartó-természet. A "kézben tartott" kígyó pedig maga a tudás a lélek és test gyógyítására és persze a csakrák/kundalini működtetni tudása is, valamint az uroborosz/időkígyó feletti uralom. A Bárány-okat/Krisztus-okat is a BirKa "szüli". Az ősi mezopotámiai pecséthengereken gyakran látható a - skorpió lényegű nyilas magyarra utaló - kentaur/centaur/10-es úr/nő/- Mégpedig a Teremtő mellett - hasonló méretben - mint annak avatárja/"hat-hor-us"-a.
  A 6almasokat hatalommal nem Isten látta el, hanem ők maguk látták el önmagukat azzal. Mégpedig úgy hogy szektákba, érdekszövetségekbe tömörültek mások leigázására. Rengeteg ilyen a hatalmat biztosító szervezet van a jezsuitáktól, máltaisoktól, szabadkőművesektől kezdve a bilderbergesekig, trilaterálisokig, cfr-esekig, koponya és csontok tagjaiig és hosszan lehetne sorolni. A Jó Ember a végidőben már nem szövetkezik mások ellen mert tudja hogy akkor maga alatt vágná az /élet/fát. Egyébként meg az a hitvallása hogy: "nincs ki ellen". Ezért tudja ilyenkor úgymond "leigázni" a rossz ember a jót. Csak hát ezzel önmagát ír6ja ki a létezésből, fel kéne már végre fognia hogy mit is csinál. Anno Jézus is rámutatott arra hogy ezek az emberek sajnos "nem tudják hogy mit cselekszenek" - ezért meg is bocsát nekik. A bibi csak az hogy az egomentes egyéni "belső mérleg" viszont a 13 ezer éves korszakváltás idején mindig levonja a konzekvenciát - úgy is mond6juk hogy számára: "nincs bocsánat". Akkor most ki is a "hülye" ?

  VálaszTörlés
 4. Közben a háttérben folynak az események, és mindjárt itt a Fény győzelme !

  (google fordító)

  október 1-STRANGE EGG tau a végleges befejezése / TOP EGG folyamatban,
  november 2 STRANGE EGG tau teljes, TOP EGG folyamatban
  November 10, TOP EGG L4-fertőzés törlődik
  November 17, TOP EGG L3 fertőzés törlődik
  November 20, TOP EGG L2-fertőzés törlődik
  November 22, TOP EGG L1 fertőzés törlődik
  ???????????, (TOP EGG L0 fertőzés törölt) New Victory of Light !!!! :)

  A Fény Győz !

  http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

  VálaszTörlés
 5. Folytatva a sort egy maival:

  November 24, TOP EGG convergence complete.

  :)

  VálaszTörlés
 6. Dimenziókapu a Holdon

  http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/dimenziokapu-holdon.html

  VálaszTörlés
 7. A kód neve magyar

  http://rejtelyekszigete.com/nezopont/kod-neve-magyar/

  VálaszTörlés
 8. A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-pentagon-keszen-all-arra-hogy-az.html#comment-form

  VálaszTörlés
 9. COBRA: MEDITÁCIÓ EGYIPTOMÉRT (2014.NOV.26.)

  http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-meditacio-egyiptomert-2014nov26.html

  VálaszTörlés
 10. Szellemi mozgósítás

  https://www.youtube.com/watch?v=nMhv4XBJ8fs

  VálaszTörlés
 11. A földönkívüliek létezésének nyilvánosságra hozására felszólító kampány folyamatban van

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-foldonkivuliek-letezesenek.html#.VHi8wtKG_ko

  VálaszTörlés
 12. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. November 25.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  2 Kan, 3 Yaxk'in, 11 Ik

  http://www.foldimennyorszag.hu/6F64F25A-C134-4FCB-8A56-50BB9A2CA85D.html

  VálaszTörlés
 13. KONFLIKTUS AZ ŰRBEN

  https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws

  VálaszTörlés
 14. (The Etheric Chronovisor)

  https://www.youtube.com/watch?v=4ppPw3XjiIM

  Flight MH370 - a tényleges helyzetet,

  http://www.galactis.net/en/zborul-mh370-situatia-de-facto/

  VálaszTörlés
 15. Vannak itt még filmek, ebben a témában, és ezek már magyar felirattal is vannak !

  TERRA GALACTICA
  www.youtube.com/watch?v=BGp-xfJO6UM

  THE PORTAL
  www.youtube.com/watch?v=SDOmuTs4gac

  BLACK PROJECTS AND FREE ENERGY TECHNOLOGY
  www.youtube.com/watch?v=LflHZyBJAHE

  COMET ISON. THE EVENT. THE TRUTH ABOUT IT
  www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg&feature=youtu.be

  VálaszTörlés
 16. Vannak itt még filmek, ebben a témában, és ezek már magyar felirattal is vannak !

  TERRA GALACTICA
  www.youtube.com/watch?v=BGp-xfJO6UM

  THE PORTAL
  www.youtube.com/watch?v=SDOmuTs4gac

  BLACK PROJECTS AND FREE ENERGY TECHNOLOGY
  www.youtube.com/watch?v=LflHZyBJAHE

  COMET ISON. THE EVENT. THE TRUTH ABOUT IT
  www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg&feature=youtu.be

  VálaszTörlés
 17. Több mint 20 nemzeti kormány dönthető meg, ahogy az összeesküvés eltávolítása megkezdődik, CIA források szerint

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/tobb-mint-20-nemzeti-kormany-dontheto.html#.VH756NKG_ko

  VálaszTörlés
 18. Egy ismeretlen, áttetsző objektumot fényképeztek le Bécs fölött - 2014.11.26.

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/egy-ismeretlen-attetszo-objektumot.html#.VH8DhdKG_ko

  VálaszTörlés
 19. Ökofalvak Európában és a Permafaktúra

  https://exopolitikamo.wordpress.com/

  VálaszTörlés
 20. A következő: a PORTAL ACTIVATION 2. RÉSZ
  December 15-én, 2014

  http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

  VálaszTörlés
 21. A BEAVATÁS UTOLSÓ LÉPÉSEI AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓBA VALÓ VÉGSŐ BEBOCSÁTÁSHOZ (ADAMA ÉS AHNAHMAR)

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/a-beavatas-utolso-lepesei-az-otodik.html

  VálaszTörlés
 22. Rejtélyes humanoid alakot fotózott a Mars Curiosity, amint a marsjáró fölé hajol

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/rejtelyes-humanoid-alakot-fotozott-mars.html#.VIOhAtKG_ko

  VálaszTörlés
 23. NSA adatokat tesznek közzé az interneten az illuminátusok által elkövetett bűntettekről

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/nsa-adatokat-tesznek-kozze-az.html#.VIOhZ9KG_ko

  VálaszTörlés
 24. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. December 2.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  10 Batz, 9 Yaxk’in, 11 Ik
  http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/12/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_6.html

  VálaszTörlés
 25. LEMÚRIA SZÍVE (CELESTIA, AHNAHMAR, ADAMA)

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/lemuria-szive-celestia-ahnahmar-adama.html

  VálaszTörlés
 26. vilag-legszegenyebb-elnoke-penzt-ad-egy-hajlektalannak

  http://rejtelyekszigete.com/motivacios-anyagok/vilag-legszegenyebb-elnoke-penzt-ad-egy-hajlektalannak/

  VálaszTörlés
 27. A korábbi - szept. 30-ai - Cobra-Untwine interjú MAGYARUL itt: https://docs.google.com/document/d/1hkDO-UCaJJ14FX0yl2q0KYISQav4YY3K3JUqMu2cMvI/edit?usp=sharing

  VálaszTörlés
 28. Untwine interjúja Cobrával ( 2014.szeptember 30. )

  https://docs.google.com/document/d/1hkDO-UCaJJ14FX0yl2q0KYISQav4YY3K3JUqMu2cMvI/edit

  VálaszTörlés
 29. Először a gonosz pápa, majd a buta védelmi miniszter, most Netanjahu, majd a Bush klán következik

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/eloszor-gonosz-papa-majd-buta-vedelmi.html#.VId0E9KG_ko

  VálaszTörlés
 30. A Fidesz ördögi terve

  https://www.youtube.com/watch?v=FbNpCLmsov8

  VálaszTörlés
 31. COBRA: ISIS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.RÉSZ

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/cobra-isis-portal-aktivalas-2resz-2014.html

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.