2013. május 25., szombat

Az eseményhorizont

A portál megnyílt. Minden lehetőségablak, minden portál egy kvantumugrás, mely közelebb hozza az Eseményhorizontot. Minden portálnyitással több energia keletkezik, és egy bizonyos ponton az elégséges energia elindítja az áttörést.

Ez lesz a kompressziós áttörés pillanata, és ez az, amit David Wilkock látott álmában egy viharról, sok villámmal. Minden ilyen villám egy tömör féregjáratot jelent, ami egy hiperdimenzionális Fénykapu, amely összeköti a bolygó felszínét a Fénnyel a felszín felett és alatt a kompressziós áttörés pillanatában.

Az Esemény erőteljes Fényhullámokat küld az egész téridőben, előre és visszafelé az időben. Ezért néhányan közületek már álmokat, benyomásokat és látomásokat kaptak az Eseményről.

A május 25-i Portálnyitás még nem az Esemény ideje a pletykák és tippek ellenére, melyeket Drake-től, Fulfordtól és más emberektől lehet hallani. Ezek a szóbeszédek csak a Fény erőinek egy adott műveletét tükrözik a bolygó felszínén, mely szükséges részlépés az Esemény felé, de még nem az Esemény maga.

Mielőtt az Esemény megtörténhet, a nem fizikai negatív erőket kell eltávolítani. Ellenkező esetben elindíthatnak 2 millió embert a felszínen, akiket súlyos traumákon keresztül programozott az Összeesküvés az MK-Ultra és Monarch kódnevű projektjeik alatt.  Az Arkhónok az éteri síkról a végjáték részeként ezeknél a traumatizált személyeknél könnyen kiválthatnak erőszakos viselkedést magukkal, és másokkal szemben.

A nem fizikai negatív erők mostanra nagyon közel gyűltek a bolygó felszínéhez, összpontosultak az emberek körül, hogy megpróbálják megakadályozni a Fény bejutását. Ezzel fenntartják a rendezetlenséget és a káoszt, mert ez az egyetlen módja, hogy egy kicsit hosszabb ideig legyenek képesek túlélni.

Van egy bizonyos formája ezeknek az entitásoknak, amely még nem került említésre. Ezek az úgynevezett Láthatatlanok, mert hajlamosak beleolvadni a környezetükbe addig a pontig, míg energetikailag láthatatlanokká válnak. Ők egy alacsonyabb mentális síkon élnek. Céljuk, hogy leállítsák az emberi elme kapacitását, és hogy rábírják az ostobaságra az emberi népességet annak érdekében, hogy rabszolgasorban tartsák őket. Elsősorban ők felelősek a sok szervezett valláson, és az utóbbi időben a New Age mozgalmon belüli eltorzult hitrendszerért, amelyet az 1980-as évek tiszta kezdetétől indulva csak egy újabb elmeprogramozott kultusszá rontottak az 1996-os Kongó inváziót követően. A Láthatatlanok egyik fő szellemi trükkje a "minden rendben van", ami azt sugallja az embereknek, hogy tagadják azokat a dolgokat, melyek nincsenek rendben, így megfosztják az embereket a bennük rejlő erőtől, hogy változtassanak azon, ami nincs rendben.

Az Arkhónok még mindig használják az éteri és az asztrális HAARP skaláris elektromágneses mező technológiát az úgynevezett elsődleges anomália fenntartásához. Az elsődleges anomália egy véletlen hullámfüggvény, a Calabi-Yau elosztók egy torzítása, a mikro fekete lyukak egy területe, a kvantum ingadozások tekervényes területe, egy életellenes, félig tudatos mező, amely alapvetően mindig igyekszik elnyomni a Fényt. Ez hozta létre az Univerzum megteremtésének és az Egy ellentétének tiszta lehetőségét. Ez az elsődleges hiba a Teremtésben, és az elsődleges oka minden szenvedésnek. Az Univerzum összes fennmaradó elsődleges anomáliája most a bolygó felszíne köré gyűlt, várva az átalakulásra, hogy lehetővé tegye a bolygó végső felszabadulását, mely a Fény utolsó pontja lesz, hogy csatlakozzon a Galaktikus unióhoz.

A nem fizikai Arkhónok még mindig használják ezeket a féreglyukakat, melyek ebből a torzult rendellenes mezőből készültek, hogy szabadon utazhassanak az egyik implantátumból a másikba.

Miután a Fény erői eltávolítják a nem fizikai elektromágneses HAARP mezőt, a fekete lyuk szingularitások csupaszok lesznek, a mikro fekete lyukak elpárolognak, a Calabi-Yau elosztók kiegyenesítik magukat, és az elsődleges anomália örökre eltűnik az Univerzumunkból. Ez lesz minden szenvedés végének és az emberiség valódi gyógyulásának a kezdete.

Ez az idő nagyon hamar eljön. A Fény végső győzelme közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.