2013. május 31., péntek

A portál megnyílt

Megnyitottuk a Portált! Első alkalommal az emberiség történetében az Isteni kegyelem energiája belépett a bolygó felszínére közvetlenül a Galaktikus Központi Napból.

Ez drasztikus és tartós következményekkel jár az éteri és asztrális hálóban a bolygó körül. Minden éteri és asztrális mátrix, minden Arkhón és hüllő valamint technológiájuk be lett szorítva egy nagyon vékony rétegbe, ami a bolygó felszínétől felfelé és lefelé mintegy 30 méterre terjed ki. Minden terület ettől feljebb és lejjebb teljesen meg lett tisztítva és fel lett szabadítva. Ez a Fény hatalmas győzelme, és az egyik legszükségesebb lépés a végső győzelem és az Esemény előtt.

Érezheted, hogy kevesebb támadás és befolyásolás ér a negatív nem fizikai entitások részéről. Az ALMA örvény aktiválása gondoskodott róla, hogy az emberiség végül elkezdjen csatlakozni a Lelkéhez.

A konferencia egy nagy áttörés volt. A helyszín az örvény fő rögzítési pontja volt, mely aktiválta a Portált. Ez az egyik legfontosabb energia áttörés, mely az Esemény megtörténte előtt volt szükséges.

A konferencia hangsúlya azon volt, hogy munkacsoportokat hozzunk létre, melyek segítik a felszíni népességet a néhány hetes átmeneti időszakban az Esemény körüli időben. Ezek a munkacsoportok praktikus eszközöket fognak kifejleszteni, melyeket az Esemény idején tud majd használni a felszíni lakosság, hogy megnyugtassák a tömegeket, és vezessék az emberiséget az átmenetben.

Bár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja saját infrastruktúráját az Esemény idején, de nagyon fontos egy alulról szerveződő infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat és biztosítja, hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen.

Hat munkacsoportot hoztunk létre: planetáris irányítási csoport, gyógyító csoport, médiacsoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport és pénzügyi csoport. Mindezen csoportok fogják kifejleszteni azokat a gyakorlati eszközöket, melyek megkönnyítik az átmenetet a sajátos területükön. Létrehoztunk egy külön honlapot, mely részletes útmutatókat fog tartalmazni a felszíni lakosság számára az Esemény idejére.

Minden munkacsoportunk fel fogja tölteni a specifikus útmutatóit a honlapra. Ez bővítve és fejlesztve lesz az elkövetkező hetekben, és amikor viszonylag teljessé válik, akkor itt lesz az ideje, hogy elkezdjük terjeszteni a felszíni lakosság felébredt részén keresztül.

A Fény győzelme közel van!

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.