2013. május 2., csütörtök

A média hazugságai

Már egyre többen ébredeznek az igazság irányába, ami nagyon jó és már megállíthatatlan a leleplezés.

Úgy állítsák be a híreket, különböző trükkökkel, hogy módosítsák a közhiedelmet, ahogy ők akarják. Csinálnak filmet sok hülyeséggel amiket aztán a híradóban is leadnak, (mint "valóságos tény") hogy már szokjuk a rosszat és teljesen eltorzuljunk érzelmileg. Hagyjuk ezt? Érdemes végigolvasni a teljes cikket, mely aktuális.

De talán már mindenki tudja aki itt jár ezen az oldalon, hogy a gyógyszerek is csak arra mennek ki, hogy még többet vegyünk a hatásukra. Már 5 féle gyógyszert ajánlanak fel betegségekre, versenyeznek a cégek egymással. Vegyük észre miben élünk. Ne hagyjuk mosni az agyunkat, hanem leplezzük le ezt a háttérhatalmat akik végső célja az emberek rabszolgasorsba taszítása lett volna, a sajátos hatalomvágyaik miatt. Ne legyünk többé bábuk a sakktáblán akiket mások irányítanak.

Bizonyára olvastatok a napokban arról, hogy sokak által várt Szíriusz című UFO-dokumentumfilm fontos földönkívüli bizonyítékként mutatja be a kis Atát, vagyis egy 15 centis lény csontvázát. És ha most eltekintünk attól, hogy magát a dokumentumfilmet elemezzük, és attól is, hogy Dr. Steven Greer miért pont ezt a furcsa kis lényt akarja minden áron legfőbb bizonyítékként felhozni, holott az utóbbi 50-60 évben mindenfelé seregestül találtak földönkívüli csontvázakat, melyek legtöbbje ember vagy óriásember nagyságú, mégis mindezek ellenére kétségtelenül el kell ismerni, hogy ez a kis lény valós teremtmény, és nem humanoid, melyet a vak is lát, kivéve a fővonalas tudomány hivatalból kirendelt magyarázóit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.