2020. május 29., péntek

Icke interjú és USA történések

Végre elkészült a teljes fordítás a 3 órás, szintén történelmi jelentőségű, mindenhonnan letiltott, újabb David Icke Rose III interjúhoz! Csak az élő vetítést 1.336.138 ember követte a London Real weboldalán! Most megtekinthető és letölthető! Osszátok és osszátok és töltsétek. Még lesznek új interjúi is egyébként, kövessétek a London Real oldalát. Akik követik a facebook oldalainkat is, ők továbbra sem maradnak le a magyar feliratos változatokról sem.



Letöltés:

https://mega.nz/file/tJBR3KaR#YKVla9uE2EJ57p-DhKeeuVXUSd9MCbjcQc-Zq-u-qy0

Akár a Bitchute oldalról is letölthető(ek) a videó(k) ezen oldal segítségével:

https://ymp4.download/en1/bitchute-to-mp4-downloader

Ez és az előzőek és még sok-sok más is letölthető a videó csomagokból! Ha valami gond van írj e-mail üzenetet, vagy itt a kommenteknél jelezz, kérdezz.


Csak úgy mellékesen egy korábbi Cobra üzenet, ami eléggé aktuálisnak tűnik. Persze nem állítom, hogy ez az, de majd kiderül.

,,Az igazság az, hogy a cabal túl messzire ment és a Fényerők nem tesznek eleget annak érdekében, hogy ezt megállítsák. A Szövetség egyes frakciói, valamint egyes agarthai frakciók kezdik elveszíteni a türelmüket és azt tervezik, hogy katonai akcióval veszik át a bolygó felszínét a cabal karmaiból. Ennek viszont komoly következményei lehetnek.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy ez bekövetkezzen, az Ellenállási Mozgalom egy bizonyos válságtervet készített, melynek neve Delta Opció. Amennyit tudok, közzéteszek a Delta Opcióról. A Delta Opció csak az Eseményt megelőző műveletek bizonyos részeire vonatkozik. A Delta Opció terve végső megoldásként CSAK akkor lesz aktiválva, amikor minden más békésebb opció megbukott.

Ahelyett, hogy arra várnának, hogy kialakuljanak az optimális körülmények azzal, hogy a toplet bombákat és a nem-fizikai arkhónokat eltávolítják, egy bizonyos "speciális alakulat" a cabal néhány frakciójának az eltávolítását kezdeményezné, kizárólag az USA-ban. E művelet során a chimera, az arkhón, a fekete nemesség vagy a jezsuiták egyetlen tagjához sem nyúlnának. Kerülnék a feltűnést és barátságos arcot mutatnának. Az USA-ban a cabal összes többi frakciójáról gondoskodnának. A "speciális alakulat" taktikai támogatást nyújtana a Pozitív Katonaság számára, hogy végrehajtsák a műveletet. A tömegmédia felszabadulna a Rothschildok uralma alól és az USA dollár összeomlana. Azonnal elindulna a korlátozott mértékű közzététel.

Az USA-ban végbemenő ilyen jellegű változás erős nemzetközi reakciót váltana ki és az Esemény felé való átmenet instabil és kaotikus lenne. A globális pénzügyi rendszer szélsőséges ingadozásokon menne keresztül, de nagy valószínűséggel nem omlana össze. Világméretű tisztogatás történne a cabal alacsonyabb szinten lévő tagjai között. A tömegmédia világszerte fokozatosan egyre több információt közölne. Egyértelműen sokkal több információ kerülne napvilágra a mátrixról, melyben élünk.

Ezt követően az egész helyzet először lassan, majd nem olyan lassan felgyorsulna az Eseménybe. Katonailag az Ellenállás készülődik a felszínen kialakuló lehetséges felfordulásra és erősítést kapott a Naprendszer szerte lévő bázisokról, ami az elmúlt néhány hét során megérkezett a bolygónk felszíne alá. Ebben a pillanatban (2018 november) az Ellenállás 140 millió tagot számlál és ez a szám még jelentősen tovább emelkedhet és valószínűleg emelkedni is fog."

A negyedik Icke interjú valószínűleg (reméljük) szintén elérhető lesz majd magyarul is, melyről itt és a közösségi oldalakon tájékoztatunk.

A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.06.15 (09:20)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.