2020. május 20., szerda

Sárkány végjáték

Elsőként néhány fontos linket szeretnék közzétenni azok számára, akiknek esetleg még újak lennének. Magyar Cobra facebook csoport. Rózsa Rendje facebook csoport. Cobra Rózsa blog. Pleroma facebook oldal. Szeretjük a tömegmeditációkat blog. Az alábbi, Cobra új bejegyzésének a lefordítását köszönjük a Magyar Cobra Csoportnak! A teljes bejegyzés, linkekkel, képekkel ellátva a Magyar Cobra fordítói blogon olvasható, ide kattintva.

(Cobra ismét szót ejt a magyarokról egy bizonyos ügy kapcsán, amihez csak annyit fűznék csupán, hogy a fenti és az oldalsó becsillagozott linkeken (itt a blogon) ajánlott tájékozódni és továbbra is használni a belső iránytűt! Bárhol, ahol széthúzás és rágalmazás van, az nem az a hely, ahová tartunk. A fókusz a célon legyen, ami a küszöbön van és amely ereje megzavar már sokakat. Tartsuk és növeljük a Fényt!)

2019 januárjában a chiméra csoport rájött, hogy le fogják győzni őket, ezért kiküldtek egy kétségbeesett segélykérést a Galaxison keresztül, de nem kaptak rá választ. Ezt felismerték, és mivel tudatában voltak a 2020-as Vízöntő kora erőteljes planetáris csillagállásainak, arra utasították a Fekete nemesi családokat és a Jezsuitákat, hogy aktiválják a végjáték Új Világrend terveit 2020 januárjában.


Az ébredés ideje!
Sok negatív forgatókönyvet akadályoztak meg a Fényerők, de egynek sikerült átcsúsznia és ez volt a koronavírus forgatókönyv. A végső vereség előtt a sötét erők eltökélték, hogy annyi káoszt és szenvedést idéznek elő, amennyit csak tudnak. Pontosan 24 évvel később, ez az 1996-os "Nagy Felejtés" megismétlődése, amely szintén épp a tervezett áttörés előtt történt. A fizikai síkon az előre megtervezett világjárvány (plandemic) megerősítette a Fekete Nemesi családok és talpnyalóinak hatalmát. Ez adott némi előnyt a Fény és a Sötét erők közötti nanotechnológiai háborúban a chimera által szabályozott DARPA-nak. A nanotechnológia a hadsereg számára sokkal fejlettebb formában érhető el, mint azt a legtöbb ember tudja, már majdnem két évtizede. 

A chiméra által kifejlesztett erős nanotechnológia lecsökkenti a Plejádi Csillagpor technológia hatékonyságát, amivel a koronavírust távolítják el. Ez az oka annak, hogy a Plejádi Csillagpor technológia csak 75 százalékban eredményes a vírus eltávolításában. Bizonyos áttörések várhatóak ezen a területen az elkövetkező néhány hónapban, és ha megvalósulnak, a Plejádiak képesek lesznek teljes mértékben eltávolítani a vírust. Ezenfelül a chiméra támogatja Elon Musk-ot és Starlink műhold projektjét, hogy megerősítse a karantén Föld elektromágneses kerítését. 

Néhány HAARP technológia sincs még teljesen eltávolítva és még mindig fenyegetést jelentenek arra vonatkozóan, hogy beindítsanak egy idő előtti pólus váltást. Hogy pozitívabb dolgokról is szóljak, a chiméra csaknem teljesen elveszítette a háborút a Fényerőkkel szemben a fejlett kvantum exotikus fegyvereket illetően. Gyakorlatilag minden plazma elsődleges anomália is el lett távolítva, ami rendkívül jó hír. 

A holdpályán túl a Naprendszer egy multidimenzionális Felemelkedési portállá való aktiválása zajlik nagyon sok pozitív kozmikus faj jelenlétével, a Naprendszeren belüli Élő Fény anyahajóikkal. A sötét drákói flotta utolsó maradványai éppen most kerülnek levadászásra. Azonban a holdpálya alatti területen egészen más a helyzet. A drákói flotta álcázott hajói még mindig fenntartanak egy bizonyos szintű kontrollt a terület felett, habár ez a felügyelet, a bolygó felszínéhez közeli Fényerők flottái által kihívást jelent a számukra, ahogy az széles körben is olvasható. 

Ha egy Plejádi vagy más pozitív flotta teljesen fel akarná fedni magát a holdpálya alatti területen, a drákói flotta azonnal megsemmisítené, úgy, hogy a drákói flotta egy része velük bukna. A drákóiak még mindig fenntartják a skaláris elektromágneses kerítés technológiájukat az éteri síkon közel a földfelszínhez, és még mindig vannak óriási chiméra pókok az éteri síkon a holdpályán belül, amely megnehezíti a Konföderációs flotta számára a holdpálya alatti tér megközelítését. Minden plazma chiméra pók sikeresen el lett távolítva néhány hónappal ezelőtt, és már csak néhány éteri pók maradt. Őket már könnyebb lesz eltávolítani. Mivel mind a chiméra, mind a drákóiak tudják, hogy a Galaktikus Konföderációs erők hamarosan elérik a Bolygó felszínét, meg akarják védeni az USAF (megjegyzés: United States Air Force, Egyesült Államok Légiereje) titkos űrprogramját, amit ők ellenőriznek az Egyesült Államok Űrhaderejének égisze alatt, ami az utolsó védelmi vonaluk a Galaktikus Konföderáció ellen.

A bolygó felszínén a Pozitív Katonaság és a Vörös és Kék Sárkányok műveleteket végeznek a színfalak mögött, hogy felkészüljenek az Eseményre. Ugyanakkor még nem állnak kapcsolatban teljes mértékben megbízható földönkívüli forrásokkal, tehát korlátozott a megértésük arról, hogy a bolygó (különösen a nem fizikai síkokon) milyen mértékben áll drakó/chimera irányítás alatt, ezért az információik néha nem teljesen megbízhatóak. Ilyen példa volt a Pozitív Katonaság terve a 2020. áprilisában esedékes tömeges letartóztatásokkal kapcsolatban.

A Kontinentális Kína Sárkány forrásai azt mondták, hogy az április 4-i meditációnk után a Fényerők egy végső, döntő fontosságú támadásra készülnek minden szinten a felszabadulás élérése érdekében. Néhány nagyszabású lépésre számítanak, melyek 2020 novemberében, az amerikai választások idején tetőznek. A kínai pozitív titkos társaságok vezetőit úgy hívják, hogy Vörös és Kék (Azúr). Az Antariai Flottáról származnak, akik nyertek néhány döntő csatát a sötétek ellen a galaktikus háborúk során. Az Antares Csillagrendszerből erednek, amely a vörös szuperóriás Antares A és annak kék fősorozati csillaga az Antares B kettős csillagrendszere. Számos alárendeltjük a Vörös és Kék keretein belül a pozitív drakóni fajhoz, az úgynevezett Thuban Drákó faj pozitív frakciójához tartozik, akik most emberi testekbe inkarnálódnak és mélyen a kínai kormányban (Vörös) és a taoista szellemi csoportokban (Kék) helyezkednek el.

Sárkány források a Kékről: ,,A Taoizmus Teljes Valóság Iskolájának Sárkánykapu Társasága a tibeti, a mongol sámánizmus, a taoizmus, a konfucianizmus és a buddhizmus elemeit integrálja a taoizmus egy átfogó formájába. A Sárkány Kapu társadalom a Taoizmus Teljes Valóság Északi Iskolájának oldalága. Spirituális eredete a tizenharmadik századi mesterre, Qiu Chang-chunra vezethető vissza. (Chang-chun azt jelenti, hogy Örök Tavasz). Az Örök Tavasz mestere egyike volt azon bölcseknek, akik tanácsot adtak és támogatták Dzsingisz kánt Kína ősi civilizációjának megőrzése érdekében a sötét mongol invázió idején. Dzsingisz Kán kinevezte Chang-chunt minden kínai spirituális hagyomány kultúrájának és tudásának felügyelőjévé, tehát a Sárkány Kapu szekta kritikus szerepet játszott a kínai tatár tudás megőrzésében, és azóta is a kínai tudás és bölcsesség őreként tevékenykedik. 2009 után ezt az egész világra kiterjesztették a fenyegetettség idején, az emberi evolúció jelenlegi kritikus időszakában."

Fulford a Vörösről: ,,Amikor a mandzsuk 1644-ben elfoglalták Kínát, a ming hadsereg földalatti társadalommá vált, melynek célja a Qing (mandzsu) megbuktatása és a Ming-dinasztia visszaállítása volt. Támogatták a bokszerlázadást, amit az imperialista hatalmak elfojtottak. Később a tengerentúli kínai és a japán császári család segítségével a társadalomnak sikerült megdöntenie az utolsó Császárt, és Szun Jat-szen állították a helyére. A történelemkönyvekben utoljára Green Gangként (Zöld Csoport) és Red Gangként (Vörös Csoport) jelentek meg, akik heves harcokat vívtak a kommunistákkal Sanghajban az 1940-es években. 1949-ben legyőzték őket a kommunisták, így ismét földalatti szervezetté váltak. 1949. óta folyamatosan növelik befolyásukat Kínában és a világ többi részén. Tagjai a kínai kormány legmagasabb szintjein is ott vannak, de természetüknél fogva a NWO (Új Világrend) ellen foglalnak állást, és nem hivatalos kínai kormányzati szervezet."

A Vörösek jelenleg Tajvanon aktívak, és bizonyos fokig Japánban is, ezen a szervezeten keresztül. Tajvannak nagyon fontos szerepe lesz az Eseménykor, mely nem kerülhet még felfedésre. Egy másik Kontinentális Kínából származó Sárkány forrás azt közölte, hogy a kínai titkos űrprogram felfedésének fenyegetése, ha a vírust nem távolítják el Kínából, eredményesnek bizonyult, mivel manapság általában kevesebb, mint 10 új megerősített koronavírus eset van naponta Kína kontinentális részén.

Senki se be, se ki. Földi söprés, tisztítás.
Azt javasolták, hogy nyugati kollégáik alkalmazzanak hasonló megközelítést, és komolyan vegyék fontolóra titkosított információk kiszivárogtatását a nyugati titkos űrprogramokról. A klónozó laboratóriumok szintén felfedhetők. És a negatív anomália létrehozása érdekében a nukleáris robbantások alkalmazása a Jupiteren, a NASA által. Hamarosan az Univerzum tórusz (gyűrűs) formája is hivatalosan felfedésre kellene, hogy kerüljön. És A termodinamika második főtétele végre megcáfolódott. Egy forrás, melyet nem szabad megnevezni, azt kommunikálta, hogy Párizs egy Istennő örvény, melyet teljes mértékben újra kell aktiválni, amilyen gyorsan csak lehet, valamint, hogy azok a Fehér Nemesi családok Párizsból, akiknek még van hozzáférésük az Istennői misztériumokhoz az ősi rendszerből, ismét vegyék fontolóra, hogy aktívabb szerepet vállaljanak a párizsi örvény újraaktiválásában.

A Fényerők fő üzenete a felszíni lakosság számára most az, hogy az embereknek kapcsolódniuk kell a Lelkükhöz, el kell engedniük a digitális médiától való függőségüket, őszintének és igaznak kell lenniük magukhoz, kapcsolódjanak gyönyörű, tiszta és valós dolgokhoz, fejlesszék jellemük nemességét, engedjék el az ítélkezést és a tagadást.

A Fényerők megfigyelték, hogy sok ember szükségtelen kíméletlenséggel, önzéssel és túlzott ítélkezéssel reagál. A bolygó felszínén uralkodó rendkívül negatív körülményeket figyelembe véve ez egy bizonyos fokig érthető, de ezek az emberek nem csak mások életét keserítik meg, hanem sajátjukét is, a Nash-egyensúly hibás értelmezése alapján.

Ezenfelül sok embert trauma alapú elmekontrollal programoztak a múltban, és ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk az Eseményhez, sok program ezek közül beindul. Ezeknek az embereknek egy részét alvó ügynökökként helyezték el, hogy beszivárogjanak minden pozitív csoportba a bolygó felszínén.

Egy ilyen példája ennek néhány magyarországi konferenciám fő szervezője, aki a feleségével együtt ellenem fordult. Aktívan elköteleződött az ellenem folytatott rágalomkampányban, hazugságok és hamis hírek posztolásával, bizonyítékok fabrikálásával, e-mailek manipulálásával és aktívan fordítottak embereket az április 4-i meditációnk ellen. A magyarországi Istennő örvény összeomlását közvetlenül ők okozták 2019 nyara óta a cselekedeteikkel, és megnyitották az ajtót a sötéteknek a Fénymunkás közösségekbe való beszivárgáshoz ebben az országban.

Tetteiknek 2020 elején sikerült valamilyen mértékben negatívan befolyásolnia a Felemelkedési idővonal irányát és mivel aktív részesei voltak egy rágalomhadjáratnak a meditációnk ellen, egy bizonyos fokig, közvetett módon elszámoltathatóak a Fényerők által néhány koronavírus halálesettel kapcsolatosan, melyek egyébként megakadályozhatóak lehettek volna ebben az országban. Ők példái azoknak a kulcsembereknek, akik nagyban tudják befolyásolni jobb vagy rosszabb irányba a bolygó helyzetét, és remélem, hogy a jövőben több pozitív példát tudok felhozni arra, hogyan befolyásolnak kulcsemberek kulcshelyzeteket.

Ahogy a negatív éterikus és asztrális entitások száma csökken a bolygó felszínén a következő hónapokban, egyre több Fény lesz jelen és több ember mutat majd hajlandóságot a pozitívabb viselkedés iránt.

A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.