2014. január 4., szombat

Az Esemény fejleményei

Most Cobra december végén írt bejegyzéséből olvashattok lefordított részleteket.

A petíció nem hozza a várt eredményt. Ha az emberek nem tudnak egy ilyen petíciót aláírni, hogyan kezelnék magát az Eseményt? Az aláírások száma nem befolyásolja az Esemény időpontját, de segíti energetizálni az egész folyamatot.

Az RM2m speciális munkacsoport értékelte az eredményeket, közvéleméykutatást, felméréseket, petíciókat és tudják, hogy sokan támogatnánk az Eseményt, de nem biztos, hogy aktívan tennénk ezt, legalábbis kezdetben. Nem lépnénk ki a komfort zónánkból eleinte. Legalábbis nem mindenki. Az ellenállás elindítja az Eseményt, amint erre utasítást kap a Forrástól, reményeik szerint mimnél hamarabb. Tisztában vannak vele, hogy sok embernek elege van a várakozásból. 

Az egyik fő probléma az Esemény utáni időszak első pár órája, amikor fent kell tartani a rendszer infrastruktúráját amikor a letartóztatások kezdődnek. Vannak egyéb tényezők is, amik késleltetik az Eseményt, de most ezekről nem beszélhetünk. Beszélni fogunk róluk ha itt az idő. Kétségbeesett érzést okozhatnak az archónok utolsó erőfeszítéseik gyanánt. Céljuk a folyamat lassítása. Ez az utolsó hiábavaló próbálkozásuk.

Mindentől függetlenül a Fény győzelme közel van!

5 megjegyzés:

  1. Szerintem rengeteg Ember felebredt, Tudatos mar ,es nem erzi szukseget a Peticio alairasahoz,vagy nem olvassa Cobra oldalat, mert mar enelkul is Istenemberek, es tesznek ezert, ki ugy, ki amugy, ez az en megerzesem.

    VálaszTörlés
  2. kapuciner parancsnok2014. január 5. 6:44

    pont ez az.börfotelböl m1 a pötyögtetés és?tenni ki fog?a 60éves nénikék?ugyan már.most az usa-nak visszanyal a fagyi meg angliának is.elvették mindenünket ezért semmi sajnálat nincs bennem.

    VálaszTörlés
  3. Judit "egy 60éves nénike"2014. január 5. 16:49

    Én tenni szeretnék,ha mást nem tájékoztatni azokat akik semmit nem tudnak az egészröl.Sok olyan ember van akinek nincs internet hozzáférése,igy ök nem értesülnek fontos dolgokról.Próbáltam pár emberrel beszélni erröl,aztán abbahagytam mert láttam hogy úgy néztek rám mintha hülye lennék.Ennek ellenére várom az Eseményt és aktiv részese szeretnék lenni.Érzem és tudom hogy segiteni tudok úgy mint egy fiatal,de ehhez HINNI is kell.

    VálaszTörlés
  4. Valóban sok ember ébredezik már, de vajon ki mire? Régóta tanulmányozom ezeket a dolgokat, de rendre akadnak bökkenők, példáúl ne feledjük el hogy az utolsó időkben a Sátán is a fény angyalaként, Jézusként adja elő magát, amely a Sátán minden idők legnagyobb csalása!

    VálaszTörlés
  5. http://pannoniamozgalom.webnode.hu/

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.