2014. január 27., hétfő

A bolygó aktuális helyzete

Ahogy ezt a cikket posztolni akartam, a teljes G-mail szolgáltatás (beleértve a bloggert is) leállt, és nem tudtam hozzáférni. Sok felhasználó a szolgáltatás leállásáról számolt be az egész világon. Ez is mutatja, hogy mennyire törékeny az internetes infrastruktúra.

Nagy változások vannak készülőben. Bár ez még nem most  fog megtörténni, mivel a Fény erőinek először bizonyos műveleteket kell befejezniük, az egész világra kiterjedő pénzügyi újraindítás és az Esemény közeledik. A Keleti Szövetség arra készül, hogy kizárja a Federal Reservet. És arra, hogy bevezessen Különleges Lehívási Jogokat (Special Drawing Rights, hogy megalkossák az Új Pénzügyi Rendszer gerincét, amit az arany fog biztosítani. Az SDR most már amerikai dollárra, euróra, angol fontra és japán jenre váltható. A kínai jüan és a svájci frank hozzá lesz adva a valutakosárhoz az újraindításkor. Az összeesküvés aranyár manipulációi végül kiderültek a tömegek számára.

Ez nagyon fontos, mert ha emberi populáció tudatossága eléri a kritikus tömeget, az összeesküvés fiat pénzügyi rendszere összeomlik a bizalom hiánya miatt, mivel a fiat pénzügyi rendszer csak akkor működik, ha egy bizonyos fokú bizalmat tartanak fenn a fékekben és az egyensúlyokban.
 
Ők most megpróbálják közvetve manipulálni az arany árát, hasonlóan ahhoz, ahogy a Rothschildok teszik a Barclays Bankon keresztül. Másrészt a Bundesbank-ot sokkal inkább áthatják a Fény erői, és ők az egyik fő kiváltói annak, hogy felfedjék azt a tényt, hogy a Federal Reserve-nél semmiféle arany nem maradt.
 
Ahogy már korábban sokszor mondtam, az összeesküvés aranytartalékainak túlnyomó többségét a bolygó felszínén az Ellenállás 2012-ben eltávolította. Amikor a tömegek kezdenek rájönni, hogy nem maradt arany, ez felgyorsítja az újraindítást és a jelenlegi rendszer összeomlását. A színfalak mögött a túlnyomó többsége az összeesküvésnek elfogadta a pénzügyi újraindítás saját verziójú jezsuita tervét (velük együtt a kormány mögött), és elkezdték azt támogatni a tömegtájékoztatásban.

Ezen a fő hangsúly a davosi találkozón van. Szükségtelen mondani, hogy a terveik nem lesznek sikeresek. Ahogy a középszintű összeesküvés vezetésének megtisztítása folytatódik Kínában, sok összeesküvés szolga menekül el az országból. Közeledünk az áttörés pillanatához.

A dolgok elkezdenek felgyorsulni februárban, és különösen márciusban, és az információs háború a Fény és a sötétség között eléri a csúcspontját. Lesz nagyon sok fontos hír, ami megjelenik az interneten, keverve tonnányi dezinformációval. Ezért a tisztánlátási képessége mindenkinek rendkívül fontos lesz. Ez könnyen elérhető a racionális elme és az intuíció kombinálásával. Legfőképpen a saját fejeddel kell gondolkodnod, és a saját szíveddel kell érezned. A tisztánlátást ott is kell használni. Fontos, hogy ne essünk a sarkítás csapdájába, úgy látva az egyik hírforrást, mint ami teljesen igaz (Fény), és egy másikat, ami teljesen hamis (Sötét). Az igazság általában valahol a kettő között van, ezért el kell választani a búzát a pelyvától.

A tisztánlátás fő blokkolói a láthatatlan archón paraziták, amelyek megfertőzték szinte minden élő személy éteri agyát ezen a bolygón. A paraziták szimbiózisban élnek az éteri agy gliasejtjeivel, és szinaptikus szakadást hoznak létre az éteri agy meridiánjai között, amelyek a fizikai társaik, a fizikai agy szinapszisainak DNS replikációját befolyásolják. Ez mentális zavart, gondolati folyamat torzítást és hitrendszer rögzülést hoz létre. Amikor ezeket a parazitákat a Fény erői eltávolítják, az emberiség egy hatalmas lökést kap intelligenciájában és kreativitásában, és tudatosságának bővülésében.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.