2021. március 2., kedd

Az ébredések napjai

Amilyen ütemben növekszik a ránk nehezedő nyomás és a korlátozások különböző terhei, úgy olyan erővel készül az áttörés a csúcspontjára. Meg kell történnie mindennek, hogy hatalmas ébredésbe robbanjon át a folyamat világszerte. Minél rosszabb most, annál nagyobb lesz az áttörő erő. Muszáj ébresztőt fújni. A világ népei ébrednek és követelik a jogaikat és egyben lehull a lepel minden korábbi dologról is, mintegy hatalmas összefüggésben, felismerésben.

Kénytelenek a többiek is felzárkózni az ébredő tömeghez. Nincs menekvés a valóság felismerése elől. A karantén rács lehull a bolygónkról. A folyamat megállíthatatlan! Bárhogy fognak történni a dolgok a felszabadítás és a föld, valamint az emberek felemelkedése garantált!

Engedjétek meg ti, akik már felébredtek, hogy átáramoljanak ezek az energiák. Ne tartsátok bent. Csináljanak hát teljes zárt és cenzúrát, attól jobb lesz az ébredés számunkra. A malmunkra hajtják a vizet már minden egyes lépésükkel!

Tudják jól, hogy mi jön, rettegnek az emberek ébredésétől. Az elkerülhetetlentől. A kontroll kicsúszik a kezük közül. A hatalom iránya megfordul az emberek kezébe. Miért ne küzdenének a végéig, érthető. Mi sem adjuk fel míg csak lélegzünk. Emelkedjünk felül mindezeken és meglátjuk amit kell.

Ne vágyatok a hamis régire, úgymond a régi normálisra. Össze sem lesz hasonlítható a közeli jövőnk az elmúlt 26.000 év egyik napjával sem. Tehát most nyomják ránk az elnyomást és a korlátozásokat, ez minket annyira felszabadít belül, hogy szétzúzza az utolsó kétségeinket is.

Végül azoknak, akik mélyebben foglalkoznak a felszabadítási folyamattal, azoknak íme néhány biztató sor a történésekről.

A Draco flotta és technológiáik eltávolítva. Az Illuminati Breakaway Complex és berendezéseik eltávolítva. A Chimera flotta, a Chimera földalatti (beleértve közvetlen segítőiket), valamint technológiáik és létesítményeik eltávolítva.

Mi maradt hátra? A Cabal azon felszíni tagjainak eltávolítása, akik túl veszélyesek ahhoz, hogy itt legyenek legyenek az Esemény pillanatában, nevezetesen a top-fekete mágusok eltávolítása.

Alternatív és egyéb elérhetőségeink, felületeink (friss hírekkel, információkkal) az előző posztban megtalálhatóak.

A két tábor: Első rész

Bevezető: Erre a két részes írásra éreztem a vezettetést, így most megosztom veletek. Ez egy két részes írás lesz, majd később, nem tudom mikor, nagyjából pár nap múlva talán, felkerül a második rész is. Abban majd kifejtem részletesebben, hogy miként emelkedünk majd fel és hasonlók, ha itt lesz az idő. Természetesen pontosan senki sem tudja a mikort és hogyant. Aki nem tudja, hogy mit takar a hamarosan bekövetkező esemény, felszabadítás és felemelkedés és a többi, azoknak íme néhány link, amiket még ezen iromány elolvasása előtt ajánlott átnézni, meghallgatni.

Kapcsolódó linkek és magyar nyelvű videók:





Kezdjünk akkor bele. Kétségtelenül lehet érezni, hogy valami felé nagyon tartunk. Egyre jobban kiéleződik a helyzet a Földön. Egyre jobban kiderül, hogy ki az A és ki a B. Ki emelkedik és ki nem fog. Persze, lesznek kivételek, akik az utolsó pillanatban váltanak majd oldalt, hogyne lenne. Viszont egy hatalmas átrendeződés zajlik. Amellett, hogy az Egység a fontos számukra, az emberek két részre fognak válni. Akik a régit tartják, meg és azt dicsőítik, a mátrix rabjai, és akik változást akarnak és szabadságot, ezt a kiéleződést már most is érezni! Fizikailag is elkezdenek majd távolodni a táborok egymástól a különböző nézetek, pontosabban tudatszint végett. Mindez persze csak átmeneti lesz, hiszen a végső szó az lesz, hogy az egész bolygó emelkedik, és aki nem bírja ezt a változást, azoknak menniük kell. Nem feltétlenül fizikai halál formájában, de a bolygón nem lehet olyan majd, aki nem rendelkezik Fény testtel.

Ha te beadatod a testedbe azt a bizonyos dolgot, amit most erőltetnek és ismételnek folyamatosan mindenhol agyvérzésig, ahol csak lehet, az agymosás részeként, még nem biztos, hogy nem emelkedsz, viszont azt jelenti, hogy nagyon nem abba az irányba tartasz, ami az emelkedésben fejeződik be, indul el. Nem azt erősíted. Az emelkedés, változás, szabadság ellen vagy. És az is ez ellen van, tudattalanul főként, aki hisz abban, hogy a vezetők a javunkat akarják és a boldog, egészséges jövőnket. Ne engedd, hogy megkaparintsanak maguknak. Még válthatsz a jó oldalra!

Ezzel el is árultam, hogy már javában zajlik a szelektáció. A két nézet, két világkép. A két nézeten belül is vannak különböző kisebb-nagyobb nézetek persze. De ez az emelkedést választóknál kevésbé gyakori. Akik sülylednek, ők bizony egymással fognak harcolni, miközben szétomlik körülöttük a világ és elveszítik a józan eszüket.

A nem kívánatos negatív hatalom mélyen beásta magát a bolygóra és a politikába és szervezetekbe, nem egyszerű a kisöprésük. Hiszen 26.000 éve jöttek és tetté tönkre az érinthetetlent. Még ha az igazság napvilágra is kerül hamarosan, sokak akkor sem fogják elhinni, hogy mi van a mátrixon túl. Hogy mi is a valóság. Mi van az univerzumban. Nem fogják igazán megérteni és befogadni. Az ő tudatuk beszűkült, túl mélyen vannak ahhoz, hogy feljöjjenek. Egyszerűen nem sorsuk a felemelkedés, még nem készek, még fejlődniük kell más bolygókon más létezésekben, hogy elérjék a megfelelő szintet. Ezt el kell fogadnunk!

Köztünk, emelkedők között pedig vannak, akik segíteni jöttek, tehát alapból magasabb helyről érkeztek és vannak, akiknek ez volt az utolsó állomásuk és végre emelkedhetnek, megtanulták a leckét. Talán nekik kellett a legjobban megküzdeniük az ébredésért.

Ideje az univerzum tisztító, elrendező erejét hagyni, hogy áramoljon! Hagyni a szabad akaratot mindenkinek! Mindenki és minden kerüljön a helyére. Minden rendeződön. Külön megélni a benti és kinti dolgokat. Elkülöníteni a biológiai kötődéseket a jelenlegi életünkből és a galaktikus és lelki kapcsolatainkra emlékezni és felismerni. Senki sem mondta, hogy nem lesz fájdalmas. Miért ne lenne fájdalmas az ego halála? A hitünk összeomlása. Valami új születése. Ez nem könnyű, ám felszabadító! És mivel nem leszel egyedül ebben, extra löketet ad majd egészen a kapcsolatfelvételig és azon is túl.

A megdöbbenések és leleplezések, bizonyítások ideje még el sem kezdődött igazán! Ám minden gyorsan fog történni és az események gyorsan fognak egymás után történni, a belső békénk határtalan lesz, hiszen már nagyobb hozzáférésünk lesz az új, közelgő 5D energiákhoz! Ez tökéletes támaszt és támogatást fog adni a további fejlődésre.

A győzelem kétségtelen, a felemelkedés kétségtelen. De nem úgy lesz, hogy lehunyod a szemed, majd minden rendben lesz. Nem! Végig kell néznünk, ahogy sokan eltávoznak és szenvednek. Szemtanúi leszünk a nem emelkedők kínlódásainak, rossz választásaiknak, ám nem hatnak ránk az energiáik már. Engedni fogjuk, hogy történjenek a dolgok, mi pedig azzal foglalkozunk, ami elő fog készülni, a nagy emelkedésekre. A kapcsolatfelvételekre. A felemelkedésre. Váltásra. Bolygó tisztulásra. Mind egyéni, mind csoportos szinten. És közben, utána a bolygó is megteszi a nagy ugrást.

Ezekről pedig a következő részben beszélek majd részletesebben és hosszabban, mint említettem.
 
A két tábor: Második rész

Az első rész itt:


Valamint az egyéb felületeinkre is felkerült. Az abban és ebben szereplő linkek tartalmait is olvassátok át, hogy megértésetek a dolgokat, ez fontos ez több időt vehet igénybe, ne akarjátok 1 óra alatt letudni és megérteni. Mikor van időtök és nyugodtan tudtok lenni, akkor olvassátok ezeket. Folytassuk tehát a második, kiadósabb és egyben utolsó résszel.

Az íráshoz felhasználtam pár forrást is, mint például a megrendelhető magyar nyelvű könyvet, melyről az alábbi linken tájékozódhattok és szorosan a témába vág, a felemelkedésről szól, ami a küszöbön áll. Nagyon ajánlom az elolvasását a könyvnek.

(Sok évvel ezelőtt az Ashtar Parancsnokság elég pontos iránymutatást adott a Felemelkedés folyamatáról egy csatornázón keresztül, akit Eric Kleinnek hívnak. Ekkor még valós csatornázások történhettek, amik azóta sem.)


Akkor folytassuk.

Az Eseményt követően a társadalom felébred és lesz egy energiafölöslege, természetesen a sötét erőket nagyon fogja zavarni, hogy az emberek spirituálisan elkezdenek felébredni. Meg lesz az erőnk, hogy követeljük a jogainkat.

Körülbelül 3 évvel az Esemény után (és már most, előtte is), ami alatt ezek a társadalmi rendellenességek folynak, a két tábor elválik egymástól. A pesszimisták feladják a felemelkedést és fizikai, anyagi sík foglyai maradnak, elkezdve egymással harcolni, míg azok, akik átalakultak elkezdenek eltávolodni ezektől, lépésről-lépésre, a Föld új korszakának spirituális közösségeit hozva létre. Annak ellenére, hogy azok az idők nehezek lesznek, egy szédítő feltárási ütemet is jelentenek majd. Az emberiség kétség nélkül megnyeri a harcot a gonosz erői ellen, mert ez a sorsa. Az Esemény megtörténésétől számítva minden jótékony lesz. Meg lesz a lehetőségünk és korlátlan erőnk a fejlődésre és hogy találkozzunk ezután az égi testvéreinkkel.

A felemelkedésünknek 3 hulláma lesz. Hogyan fognak történni a dolgok az esemény után? Mik lesznek a felemelkedés fázisai? Mi lesz mi után? Ezekről az alábbi linken olvashattok, viszont a dátumokat és időpontokat ne vegyétek figyelembe! És persze biztosan lesznek módosulások.


A végső döntést csak a Forrás fogja eldönteni, hogy mikor kezdődik az első felemelkedési hullám. Segítséget fogunk kapni minden fájdalom és kötődés elengedéséhez. Ugyanakkor nem lesz szükséges a felemelkedés eléréséhez, hogy 100% teljesen legyünk és mindent magunk mögött tudjuk fejben is. Ennyire nem szigorúak a szabályok. Fogalmunk sincs, hogy milyen csodák várnak ránk, micsoda megtapasztalások! Hiába írnék erről bármit is nem hinnénk el, annyira jók! A meditáció nagyon fontos addig is, hiszen a felemelkedésünk előtt is azt fogjuk érezni, hogy meditálnunk kell, csendes helyre akarunk majd elvonulni, minden zaj elől. Érezni fogjuk az energiákat.

Az utolsó evakuálás során a gyermekek lesznek az elsők, akik evakuálásra kerülnek. A Föld is átalakul, méghozzá elég drámaian. A felemelkedés során nem veszítjük el testünket, csupán kissé átalakul, könnyebbé válik és fényesebbé. Ez a fizikai felemelkedés a fény hajókban fog befejeződni. És onnan kezdődik aztán az igazi ébredésünk.

Az Esemény után már egyre kevésbé fogunk foglalkozni a másik táborral. Rengeteg más dolog lesz számunkra, amik igazi csodák lesznek. Még inkább felismerjük azt, ami közeleg majd és aminek részesei vagyunk. Az elsők leszünk az új Föld létrejöttének segédkezésében. A magok. Nem leszünk egyedül. Sok-sok hozzánk hasonló van. Egy lélek család, ha úgy tetszik. Felismerjük egymást és a küldetésünk.

Fontos tudnunk, hogy a fentieknek egy Földi nap olyan, mint egy szempillantás. Az érzelmi tisztulás most zajlik mindannyiunkban! Napról, napra.

Visszatérve a másik, süllyedő táborra, nem mindenki fogja megérteni azt, ami történni fog. Megpróbálhatod elmondani a közeli hozzátartozóidnak, hogy egy nap lehet, hogy el fogsz tűnni. Hiszen a felemelkedésed pillanatában egy külső szem azt fogja látni, hogy szó szerint eltűnsz. Viszont nem biztos, hogy ezt be is tudják majd fogadni. Aki nem áll készen, ne mondátok el nekik, mert csak negatív válasz reakciót szülne. Persze több későbbi módszer is lesz az értesítésükre, nem kell semmin aggódni.
 
Nem jó, ha túlságosan aggódunk az alvókért, vagy akiket éppen akkor hátra hagyunk. Készen kell állnunk teljesen az emelkedésre. Később vissza is jöhetünk, már felemelkedett állapotba, nincs mitől félni, ez egy páratlan lehetőség, tapasztalás. Lehet, hogy te leszel az, aki majd ezekkel és ezek után kiváltja az ébredésüket és ez nagyszerű.

A tábor nem emelkedő része megtapasztalja majd a fizikai halál állapotát, ha nem élnek az evakuálás lehetőségével sem. Folytatják a lélekútjukat máshol.

Akik a két tábor között lesznek, tehát elhiszik a jót és átlátják a dolgokat, de a spirituális részére még nem állnak készen, ők egy fizikai 3D hajóra lesznek szállítva, majd egy olyan bolygóra, ahol folytathatják a karmájuk megoldását és fejlődhetnek. Ahogy kint rosszabbodnak a dolgok és süllyed a világ a nagy váltás előtt, te úgy leszel egyre erősebb belül és annál jobban ismered fel majd a küldetés tudatod.

Mindent el kell engednünk, ami 3D. Ennek az illúziónak vége lesz! Minden kötődést el kell engednünk. Az elengedés felemelő és felszabadító lesz, ha már túlesünk rajta.

Egy szó, mint száz a fenti írást, az előző részt és a bennük található linkeket alaposan olvassátok át, hallgassátok meg, hogy választ kapjatok a kérdéseitekre. Ez fontos. És láthatjátok, hogy csupa jó dolog fog történni, attól, hogy drasztikusak lesznek. Ez a szükséges változás. Hisz e nélkül nem lehetne aranykor.

Akkor és ott teljesen másképp fogunk minderre visszaemlékezni! Ez fontos. Nagyon-nagyon halvány emlékként fognak élni ezek és az elmúlt napjaink és a világ történései. Teljesen más lesz a lényünk és a létezésünk. Teljesen más szinten leszünk. Hamarosan felébredünk az álomból a valóságba a valódiságba. Az egyik szemünk már nyitva van, nem sokára meglátunk mindent, amint a másik szemünk is kinyílik. Engedjük meg a külvilág történéseit, nyűglődéseit.

Ébresszünk, azt aki nyitott, tartsuk a Fényt, meditáljunk, tudjuk jól milyen csodák várnak ránk, akár mi történhet idekint mi jól tudjuk és kitartunk ameddig csak kell, mert ilyen erős lelkek vagyunk és többségünk ezért is jött! Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta és hogy együtt vagyunk világszerte sokan és egyre többen, ahogy haladunk előre a folyamatokban. Mind egyek vagyunk és nagy ünnep és önfeledt boldogság lesz, amikor mindennek vége azt garantálom! Köszönöm és folytatódjon a műsor, nézzük az első sorból, jöjjön, amiknek jönnie kell!

A bejegyzés utoljára frissítve: 2021.03.09

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tájékoztatást! Nekünk mit kell tennünk, mi a következő feladat?

    VálaszTörlés
  2. Az irást olvasva a "Mennyi prófécia" könyv és film jutt eszembe. Áldás.

    VálaszTörlés
  3. Szia, az állatokkal mi lesz? A macskánk velünk maradhat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen. Ebben a posztban megtalálsz minden választ ezzel kapcsolatban, az egész interjú az állatokról szól ebben a témában:

      https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/07/agn-veg-global-interju-cobraval.html

      Illetve még egy friss írás ezzel kapcsolatban, ami kissé sokkoló lehet olvasni:

      https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/04/a-ley-vonalak-es-trautmatikus-modon.html

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.