2013. június 8., szombat

Az Esemény

A bejegyzés utoljára 2014.12.15.-én frissült. Kedves olvasók, íme egy rövid, tömör összeállítás az Eseményről. Ajánlott megtekinteni a linkeket is a jobb oldalt található modulokban. Az alábbi hármat pedig különösen ajánlott elolvasni.


 Az Esemény hivatalos weboldala ---> Megtekintés új ablakban!
Részletesebb leírás az Eseményről ---> Megtekintés a blogon!
Az Esemény dokumentum ---> Megtekintés a blogon!

Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Teremtő megadja a jelet az Esemény villanásra, amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul. Csak a Forrás ismeri az órát és a napot, amikor megtörténik az Esemény. Ne legyen senkinek kétsége, az időpont tökéletesen időzített.

Nem az emberi hatalom dönti majd el, hogy mikor fog ez megtörténni. Ez egy kozmikus jelentőségű esemény lesz. Az utolsó bolygó, amit a sötétség még a markában tart, és ahogy felszabadul, ennek a Fény hullámait küldi szét az egész galaxisba. Nem lesz bejelentés. Nem lesz benne a médiában. Ez csak úgy meg fog történni. Ez egy teljes meglepetés lesz mindenkinek, és nem utolsósorban a Cabalnak. Ez bármikor megtörténhet. Mikor erős energiákat érzünk.

Ez lesz az az idő, mikor a szívedre és az intuíciódra kell hallgatnod. Meg kell tudnod, mit kell tenned. Támaszkodj magadra. Sokan lesznek, akik félelemmel és zavarodottsággal fognak reagálni. Lesz az erőnek egy pillére ezeknek az embereknek. A tisztánlátásra kell támaszkodniuk a változás idejében.

Az elmúlt 25.000 évben egy energikus fekete lyuk belsejében voltunk, a sötét erők téridő anomália tevékenysége miatt. 2012 volt megjelölve évnek, mikor mi kilépünk ebből a fekete lyukból. Amint kilépünk ebből a fekete lyukból, az az úgynevezett Esemény Horizont. Ez történik most. Elfelejtettük, mi a Fény. Így sokkal izgalmasabb és látványosabb lesz, mivel mi most az Esemény Horizontban vagyunk.

Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az LRM beszivárgott a 300 Szövetségesen belül az Illuminátus hálózatba, főleg vezető pozíciókban katonai és hírszerző ügynökségekhez. Ezek az emberek észrevehetetlenek, így az Illuminátusnak fogalmuk sincs, hogy hol vannak.

Az Ellenállási Mozgalom folyamatos fizikai (nem telepatikus) kapcsolatot tart fent a plejádiakkal és egyéb  pozitív földönkívüli fajjal a Szövetségen belül, akik mindennap tájékoztatják őket, hogy a Cabal tagjai éppen hol vannak, mit csinálnak, és azt is,hogy éppen mit gondolnak. Az Illuminátusok mostmár nem tudnak hova elbújni. A közzététel, leleplezés magában foglalja az összes titkos dokumentumot. Ezeknek 95%-a lesz gyorsan feloldható. Ez egy nagy sokk lesz, de a kezdeti reakciók után nagyon nagy öröm lesz.

És hogy mi is fog történni várhatóan a világunkban ekkortól kezdve?

1. Fázis: Az Esemény (3-7 nap)

   A háttérhatalom tagjainak/az illuminátusoknak a tömeges letartóztatása: 
 • 1 napos előzetes tömegtájékoztatás, mind az interneten mind pedig a fősodratú médiában.
 • 1 napig tartó letartóztatások.
 • Legfeljebb 3 napig terjedő határok leállása, lezárása.
 • 5-6 napos bírósági tárgyalások.

2. Fázis: Újjáépítés, restrukturálás (3-6 hónap)

Arany/ezüst fedezetű új pénzügyi rendszer felállítása: 
 • A Federal Reserve megszűnik, a dollár helyét a kincstár (US Treasury) által nyomtatott, arany fedezetű pénz veszi át.
 • A valuták egy szűk csoportja (körülbelül 6) marad forgalomban és alkotják az alapját az új pénzügyi rendszernek.
 • Országok adósságainak eltörlés.
 • Magánadósságok eltörlése. (hitelek, jelzálogkölcsönök, hitelkártya adósságok és a többi)
 • Bankok újraengedélyeztetése, kamatmentes hitelek kibocsájtása. Uzsora eltörlése.
 • Multinacionális vállalatok felosztása és államosítása.
Újrafelosztása a világ vagyonának: 
 • Jóléti alapok elindítása.
 • Humanitárius és környezetvédelmi, a környezetet helyreállító projektek finanszírozása.
Ingyenenergián/nullponti energián alapuló technológia és fejlett gyógyászati eszközök, gyógyszerek mindenki számára elérhetővé tétele. A különböző kormányok UFO dossziéinak megnyitása, az Amerikai Egyesült Államok 80 évre visszanyúló, földönkívüliekkel létrejött egyezségeinek nyilvánosságra hozása. Az Illuminátusok nemzetközi bírósági tárgyalása. Visszatérés a szokásjoghoz/közös joghoz, a törvényen alapuló jog helyett. Átmeneti kormányok, azután pedig választások. Világszerte a háborúk leállítása, a katonai csapatok hazahívása, és átalakítása békefenntartó erőkké, a nukleáris arzenál leszerelése.

3. Fázis: Első Kapcsolatfelvétel (1-3 hónap)

Kontakt, először kiválasztott egyénekkel. Az emberiség felvilágosítása az évszázadok alatt elhallgatott tényekről, a valós történelmünkről, beleértve Atlantisz és Lemúria történetét. Ez világszerte a TV-n és az interneten keresztül fog megtörténni.

UFO észlelések erőteljes növekedése, majd a folyamat betetőzése egy masszív, több tízezer űrhajó részvételével történő demonstrációban, amely meggyőző erejű bizonyítékként fog szolgálni a galaktikus társadalmak létéről.

Két hetes feldolgozási, megértési szakasz. Az első hivatalos kapcsolatfelvétel az ENSZ-en keresztül történik majd meg.

Az Első Kapcsolatfelvétel után: 
 • Találkozás, a munka elkezdése a Galaktikus Konföderációval és a Felemelkedett mesterekkel.
 • A Galaktikus Konföderáció technológiájának megismerése, a földi emberek számára is elérhetővé tétele, oktatási programok indítása.
 • A Föld ökoszisztémájának megújítása, megtisztítása, a környezetszennyezés nyomainak eltüntetése.
 • A teljes tudatosságra való felkészítés.
 • Újraegyesülés a Konföderációs flottával és a Belső Föld lakóival.

19 megjegyzés:

 1. Szia Dávid!
  Nagyon jól össze van szedve, gratula.
  Bár csak itt tartanánk már!
  Üdv: Imi. (Atlantisz69)

  VálaszTörlés
 2. Szia !
  Én is el vagyok ragadtatva ! Nagyon jó . Alig várom már !
  Üdv : Sanyi

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a részletes összeállításhoz!
  Egyesületünk a rendelkezésre álló eszközökkel minden segítséget felajánl!
  info@gyalogloegyesulet.eu

  VálaszTörlés
 4. Honnan tudjátok biztosra hogy ez fog történni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert ez a forgatokonyv mar reg meg van irva, csak varjak az emberek rezges emelkedeset, es meg mas embereket is, hogy felebredjenek, mar.

   Törlés
 5. Hiteles forrásoktól származik. Többek között Cobrától. Valamint fontos a belső iránytű útmutatása, sugallata is.

  VálaszTörlés
 6. Nagyszerű amiket leírtál, valahol érezzük is, legalább is én nagyon. A türelem azt hiszem igen fontos tényező, MINDENNEK VAN ELRENDELT IDEJE!!! Áldás mindenkire, aki maga is teszi a dolgát!

  VálaszTörlés
 7. Jelenleg nem látom reálisnak az "eseményt". Ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem igaz.

  VálaszTörlés
 8. Dehogy tudja! De miről írjon, hiszen egyébhez nem ért???!!!!

  VálaszTörlés
 9. várjuk nagyon már hogy történjen változas ezen a bolygon hála teremtönek aki kinyilatkoztassa szándékát

  VálaszTörlés
 10. COBRA: JAPÁN ÉS A TAJVAN-I KONFERENCIA-BEMUTATTAK EGY MŰKÖDŐ QEG KÉSZÜLÉKET
  http://www.fenyorveny.hu/2014/04/cobra-japan-es-tajvan-i-konferencia.html

  VálaszTörlés
 11. NULLPONTI ENERGIA-KICSATOLÓ - HAMAROSAN MINDENKINEK ELÉRHETŐ
  http://www.fenyorveny.hu/2014/04/nullponti-energia-kicsatolo-hamarosan.html

  VálaszTörlés
 12. mi ez a világvége????

  VálaszTörlés
 13. Nem szeretnék szkeptikusnak tűnni, mert hiszek az ilyesmiben...de eddig akárhányszor olvastam arról, hogy lesz valami nagy volumenű történés, melytől majd minden jóra fordul, eltűnik a gonosz és az emberi lények (legalábbis egy részük) teljes potenciáljukat kihasználva élhetnek tovább a bolygón, egy fantasztikus életet, valahogy mindig elmaradt. Nem jöttek a Szíriuszról, nem látogattak meg a plejádiak, nem léptünk az aranykorba a piramisok állítólagos aktivizálódásával. Vagy csak én nem vettem észre! Érzékelem, hogy lesz valami átütő erejű változás, lennie kell...csak már annyiszor csalódtam. Pont ez fog valóra válni? Úgy legyen!

  A letartóztatásokkal viszont nem értek egyet...miért kell bárkit letartóztatni? Vagy már a börtönök sem olyanok lesznek, mint most? Ténylegesen lehetővé válik a rehabilitáció azok esetében, akik eddig alkalmatlannak bizonyultak arra, hogy részei legyenek a társadalomnak? Gondolok itt a gyilkosokra, erőszaktevőkre, és a háttérhatalom tagjaira. Jézus biztos nem tartóztatott volna le senkit. Erre van valakinek valamilyen válasza? Illetve tudom, hogy nem ismeri senki a pontos idejét ennek az Eseménynek, de annyit sem lehet sejteni, hogy még ebben az évben lesz? Vagy 5 éven belül? 10 év múlva? 100 év múlva?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Többször küldted el ugyan azt a bejegyzést, így a másik kettőt töröltük. Biztos azért, mert az elküldés után nem láttad, hogy csak a jóváhagyás után kerül fel a hozzászólás.

   A hozzászólásodhoz pedig. Akik foggal körömmel a régi rendszert istenítik megrögzötten azok a Központi Napba lesznek szállítva és elemi részecskékre lesznek szedve a Teremtő által. Illetve sokan fogják felismerni, hogy a rossz úton voltak mindvégig. De ezekről olvashatsz a blog korábbi bejegyzéseiben részletesebben, pontosabban.

   Az Esemény és az egész felemelkedési folyamat pedig 10 éven belül meg fog történni, erről is volt szó. Az Esemény valószínűleg 5 éven belül teljesen biztos, hogy megtörténik véleményem szerint.

   Törlés
  2. Kedves Dávid!

   Én ebbe a Napba küldésben így nem hiszek.
   1. mindenkinek először magában kell keresnie a hibát ...

   2. a világmindenségen mindenkinek van helye, tehát a sötétségnek is. Ők is isten teremtményei, ők más uton fejlődtek, ezzel persze nem mentődnek fel, ha a szabad akarat érvényesülését (öntudatosodást) megakadályozták, akkor érthető a beavatkozás. A napban történő feloszlatás szerintem csak technikai érdekesség, folyamat leírása ha nem tudsz majd felemelkedni, tehát amikor szembesülsz gondolataiddal, tetteiddel, amikor éppen ezt éled meg és készülsz az újjá születésre - folytatva a reinkarnációdat vhol, tehát nem hiszem hogy tudatában leszel mi történik a testeddel, tehát még véletlenül sem lehet a bosszú eszköze, a büntetésed stb...
   Röviden NE várd a más bukását, és ne is gondolj olyanra na megkapta, megérdemelte, mert attól neked nem lesz semmilyen. Sőt az igazi szomorúságot sem éled meg ha egy pillanatra is örülsz a másik lélek bukásának. (egy szikrányiról beszéltem, nem kiteljesedett örömködésről)

   3. Most is boldog lehetsz, feltudsz emelkedni! A teremtő mindenhatóságát - tehát a lehetőség biztosítását ne szűkítsd akaratlanul se! Nyugi nem forgatom ki a szavaidat.

   Az meg hogy mikor lesz inkább óvatosan megközelíteni mert addig is élni kell, és felelősségteljesen kell gondolkodnod fizikai életedről.
   Ráadásul, ha az igaz hogy az idő nem természeti jelenség hanem technológia akkor meg pláne!

   Ami miatt még óvatos vagyok, hogy vagyunk 7 milliárdan. Én abban reménykedek - és itt lényeges a mindenható fogalma -, hogy legyen keret mindenki számára a világ helyes értelmezésére, és ehhez viszont meg kell szellemileg érni mindenkinek egy szintre és ehhez meg info kell, aminek viszont el kell jutnia a világunk minden szegletébe.

   údv.
   gta - bocs nem kedvelem a bejelentkezősdit

   Törlés
 14. Előre kellene hozni ha lehetne, legalább az Illuminátusok mielőbbi felelősségre vonását. Ha valaki olvas, és utána néz a működésüknek, az látja, hogy a rossz dolgok 99%-a miattuk van, tőlük ered. Nem engednek maguk közé senki mást, csak a saját fajtájukat, /remélem ezt nem kell magyarázni/, kivételt képeznek a nagyon gazdag, esetleg uralkodó családok. Na őket sem ingyen tűrik. A világuralom az ő akaratuk, és ebből nem engednek, ezért bár mire bár mikor, bár hogy bár ki ellen, de mindenre képesek. Gonosz, kegyetlen társaság. Nézz utána
  facebook és még több helyen is. Ha valakitől., tőlük rettegni kell.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "az látja, hogy a rossz dolgok 99%-a miattuk van"
   Sajnos nem!
   Mi engedjük mert nem vagyunk elég tudatosak, és elég lusták vagyunk.

   "Ha valakitől., tőlük rettegni kell."
   HA tudatos vagy akkor rájössz, csak azért van hatalmuk még feletted is mert nem vagy elég tudatos. Ők sem akadályozhatják meg a szabad akaratot!
   A zűr abban van hogy hihetetlen zajos az élet képünk, el van torzítva és ezért érezzük bármit megtehetnek!
   ÉS mi mindent kifele nézünk, tüntetések, szónoklatok...
   Az az Apehos ficko sem 100-as, persze ha tényleg van ilyen akkor fel kell lépni ellne de nem így. Rögtön minősít nem pedig a tiszta képhez való jogot követeli! stb..
   Ahhoz hogy szólás szabadságod legyen biztosítani kell a médiát, meg a tudást hogy értelmezni tudd az információkat amit ellenőrizni akarsz.

   Tehát aparátus kell hozzá tehát vhol fel kell tőkésíteni vkiket akik ezt működtetni tudják.stb..

   Szóval a nagy képet kell keresni és azt, mi mivel működik együtt és ehhez kell követelnem a jogot.

   üdv
   gta

   Törlés
 15. nem lesz semmi ha az embereken múlik , az lesz hogy akinek jó ez a világ az születik vissza és meg teremti saját poklát társaival karöltve, aki fel emelkedett az meg túllép ezen a helyen és megy születni vagy inkább teremni szellemének méltó világába,iskola ki járva báj báj emberek

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.