2016. június 1., szerda

Fontos Földi változások

A Gaia Portal blog egy új, alternatív bejegyzést tett közzé ma, azaz június elsején. Nem szoktak ilyen jellegű bejegyzést közzétenni, de ennek szükségét érezték. Elsősorban energetikai értelemben. Illetve ezen a blogon sem szokott lenni Gaia Portal blogról származó információ illetve annak boncolgatása, értelmezése csak a facebook csoportban, ám most itt is említésre kerül, hiszen érezhető, tapasztalható a változás. Aki nem követné a Facebook csoportot, az a következő bejegyzésben elolvashat egy pár nappal ezelőtti bejegyzés részletet. Az utolsó bejegyzésben pedig a Gaia Portal üzenet olvasható.

Még sokan nem látják mennyi jó lehetőség, technológia, spirituális fejlődés vár ránk és milyen lesz a Föld egy évtized múlva! Álmaink valóra válnak. Nagy most a nyomás az áttörés előtt! De ez legyen mindenki előtt, élvezzük ki együtt az utolsó napokat, heteket, hónapokat ebben a 3D-ben, búcsúzzunk el szépen tőle, engedjük el szépen! És bármilyen idő van odakint most a végén, mi erre gondoljunk és ez adjon erőt és egyben repítsen át minket az Eseményen és addig is sugározzunk ki, hogy lássák fentről is!

Az emelkedő frekvencia a kollektív planetáris testben (Föld, Gaia) eddig a pontig egyformán emelkedett, mint egy egyenes vonal, ám innentől kezdve ez drasztikusan meg fog változni. Ezt a drasztikus változást nem úgy értjük, hogy a Föld fizikai szerkezetében lesznek változások, habár ez is az emberi tudat emelkedéstől függ. Felgyorsul a felébredés. Egyre nagyobb lesz a bolygó vibrációja, ahogyan az áttöréshez közeledünk. Nem tudjuk megmondani, hogy ez a 3D időszerkezetben mikor fog megtörténni, de nagyon-nagyon közel. Mi azt kérjük, menjetek a belső énetekbe és készüljetek fel az áttörés pillanatára. Közeleg a pillanat.

Friss, aktuális hírek a blogunk kezdőoldalán!

7 megjegyzés:

  1. Már nagyon várjuk és egyre többen.

    VálaszTörlés
  2. készülünk évek óta cobrácskám.csak amig tompkins szerint 5féle gázt küldenek az arcunkba éstelepatikusan irányitanak ugy elég totalgaz A SZITU.nem gondolod?

    VálaszTörlés
  3. Én.tuti biztos vagyok a győzelemben és sok.titkos kalandom.volt a plejadiakkal szóval ez megkell valósulnia. Rajtam se.ördög se gonosz ember se földönkívüli nem árthat mert nem nekik szolgáltam egész életem alatt ezek nagyon buták és.én bölcs is vagyok. Nélkülem nem.működne a plejádi.kapcsolat és még sok kulcsot tartok a kezemben az emberiség előtt de ez titok ennyit.mondhatok.el.jót szeretnék.mindenkinek tenni. Ennyi.

    VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.