2016. április 16., szombat

Rövid helyzetjelentés

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elkezdték a Chimera-korlát lebontását. A Chimera-korlát elhelyezkedése egybeesik a helioszféra terminációs lökéshullámfrontjával a Naprendszer külső szélén.

A Chimera-korlát a Chimera csoport külső védelmi vonala. Olyan anyahajó flottákból áll, amelyek a plazma toplet bombákkal vannak összekapcsolva. A korlát célja az, hogy megakadályozza a pozitív csillagközi és galaktikus energiák behatolását a Naprendszerbe. Pont a külső korlát (ahogy Corey Goode nevezi) Tachyon membrán (ahogy más források hívják) belsejében helyezkedik el. A külső korlát/Tachyon membrán elhelyezkedése egybeesik a heliopauzával a Naprendszerünk legkülső szélén. Ezt a Fényerők használják arra, hogy a Naprendszerben ki-be irányítsák a lények és az energiák áramlását. A Chimera-korlát lebontását a Voyager 2 űrhajó is észlelte.

A Chimera-korlát lebontása elkezdte megnyitni a csillagközi tér pozitív energiájára a Naprendszerünket és ebből következően az emberiség tudatosságát. Létezik egy csoport, akiknek „Áttörés Kezdeményezések” a nevük és az a tervük, hogy miniatűr űrszondák seregét küldjék az Alfa Centauri-ra.

Kérlek, ne foglalkozz azzal, hogy a Cabal ügynöke, Mark Zuckerberg is jelen van a csoportban, nem fog tudni sok kárt okozni a projektben. A Bigelow Aerospace (ez a cég neve) nem régen bocsátotta útjára kibővíthető űrbéli élőhelyét (BEAM). Ennek az élőhelynek a nagyobb változata nagyon rövid időn belül a Naprendszerünk benépesítéséhez vezethet. A közös amerikai-japán csapatunk sikeresen elhelyezett egy Cintamani követ az Antarktiszon. Gratulálunk nekik! A plejádiak is ellátogatnak az Antarktiszra. Április 19-én a Shanghai Aranytőzsde jüan-alapú aranyárat fog bevezetni. Bár ez fontos lépés a pénzügyi újraindítás felé, még nem vagyunk ott és kissé túl drámaian hangzik Shangai sokknak hívni.

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.