2016. április 3., vasárnap

Helyzetjelentés

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A plazma strangelet bombák nagy többségét eltávolították és a Fényerők jelenleg a plazma toplet bombák eltávolításán dolgoznak, sikeresen alkalmazva ugyanazt a módszert. Ez erős reakciót váltott ki a Chimera csoportból és arra utasították az archónokat, hogy tekerjék fel a hangerőt a technológiáikon, hogy így nyomják el a Fénymunkásokat és Fényharcosokat, mivel ők a Korszakok váltásának kulcsfigurái. Infrahang és plazma skaláris hullámokat alkalmaznak.

A plazma strangelet és toplet bombák eltávolítása csökkenti a feszültséget a Naprendszerünkön belül, megnyitja a Föld karantént és felgyorsítja a közzététel folyamatát a felszíni lakosság számára. A Cabal úgy akarja ellenőrzése alatt tartani ezeket a próbálkozásokat, hogy az Egyesült Nemzeteken, a globális eszközükön keresztül alkotnak meg szabályokat.

Putyinhoz közel álló források arról tájékoztattak, hogy az elmúlt néhány évben Oroszország úgy támogatja a közzétételt, hogy teljes szabadságot ad a sajtónak a közzétételről szóló hírek nyilvánosságra hozatalában. Az egyetlen probléma az, hogy a legtöbb írás oroszul jelenik meg és amikor az orosz újságírók megpróbálják eljuttatni a cikkeik angol nyelvű változatát a nyugati médiákhoz, visszautasítják őket. Államilag szponzorált orosz intézmények kutatják és vizsgálják az UFO jelenségeket és aktívan keresik a működő overunity technológiákat, de azt állítják, hogy a nyugati forrásokból származó ingyen energiával kapcsolatos információknak csak kb. az 5%-a használható fel.

Évekkel ezelőtt Putyinnak mély spirituális kapcsolata volt a plejádiakkal, ami átalakította őt és ez a titkos oka annak, hogy rendíthetetlenül harcol a Cabal ellen. A Cabal Illuminazi frakciója kezd rájönni, hogy vége a játéknak és nem fognak tudni elmenekülni a föld mélyére vagy a Naprendszerbe. Az a tervük, hogy elkerüljék a tömeges letartóztatásokat az Esemény idején úgy, hogy elhagyják a Texasban lévő erődjeiket, átkelnek a mexikói határon, elrepülnek Mexikóból Argentínába és onnan tengeralattjárókon elmennek az Antarktiszra a sekély föld alatti bázisokra, felhasználva a régi kapcsolatokat, abból az időből, amikor a nácik ugyanezt tették 1945-ben.

Az Antarktiszra Új-Zélandon keresztül vezet a másik menekülési útvonal, ezért vásárolja fel fanatikusan a Cabal ott az ingatlanokat. Hogy energetikailag ellensúlyozzuk ezeket a terveket, fontos lenne eljuttatni egy Cinatamani követ az Antarktiszra amilyen hamar csak lehetséges és a felszíni lakosságnak kell ezt megtenni. Ha valaki hajlandó erre és az utazása költségeit is tudja fedezni, írjon a cobraresitance@gmail.com e-mail címre részletes instrukciókért.

Végre a közgazdászok is kezdenek arról beszélni, milyen jótékony hatása van a 4 órás munkanapnak a gazdaságra. Azok, akik Trump-ra szeretnének szavazni, csalódni fognak, mivel ő egy jezsuita ügynök. Sárkány forrásokból tudom, hogy a közeljövőben lehet, hogy Törökország meg fog indítani egy rövid, de intenzív katonai terjeszkedést a planetáris áttörés előtt. Ha ez megtörténik, tömegmeditációt fogok meghirdetni a blogomon, ennek ellensúlyozására.

A Fény győzelme!

2 megjegyzés:

  1. Nem kellene megvárni! Amíg háború van bárhol a Földön, fohászkodjunk segítségért a Teremtőnkhöz, hogy adjon bölcsességet és erőt, hogy naponta, (ha lehet napfelkeltekor), meditáljunk a világbéke és a világok közti béke megvalósításáért.Mi is hozzájárultunk ahhoz ami VAN a világunkban, úgy pozitív, mint negatív értelemben, ezért minél többen fordulunk Istenhez és éljük isteni természetünket, a feltétel nélküli szeretni tudást ott ahol vagyunk, a mindennapi életünkben, annál hamarabb szabadítjuk fel e káoszból az emberiséget! Áldás minden létezőre, hogy végre felismerjék a mindenható Teremtő tervét és szeretetét, és hagyják kibontakozni azt e Földön is!!! Lehner Ella

    VálaszTörlés
  2. NAGYON KÖZEL A FÉNY TOTÁLIS,GLOBÁLIS GYŐZELME!KITARTÁS FÉNYTESTVÉREIM,OKOSAK,
    BÖLCSEK,HATALMASAN ERŐSEK VAGYUNK!!!HITÜNK TÖRETLEN TOVÁBBRA IS.
    Áldást kérek MINDENKIRE!

    VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.