2015. március 22., vasárnap

Chimera helyzet frissítés

A Chimera csoport eltakarítása folytatódik. Ami még megmaradt, az a plazma implantátumok hálózata. Az implantátumok Szeth alagútjain keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és a hálózat a plazma strangelet és toplet bombákhoz van kötve. Ez az implantátum hálózat lassan épült több millió éven át a Galaxisnak ebben a negyedében a Chimera csoport őrült tudósai által, akik mesterei voltak az orion, draco, reptilián katonai komplexum stratégiai tervezéseinek.

Mindenki, aki most inkarnálódott a Földre, rendelkezik ezekkel az implantátumokkal, mivel mindannyian megkaptuk őket amikor beléptünk a földi karantén területére vagy még előtte. Ezek plazma mikro fekete lyukak, melyek egy erős plazmatikus elektromágneses mezőben forognak. Céljuk, hogy torzítsák a téridő szerkezetét és fenntartsák az elsődleges anomáliát, és így a Föld bolygó karantén állapotát. Meg kell, hogy értsétek, hogy a fizikai sík anyaga csak egy sűrített plazma hullám, és a plazma anomália közvetlenül tükröződik a fizikai síkon.

Ahogy a fényerők az évezredek során haladtak előre a Galaxis felszabadításával, úgy a sötét erők a Föld felé, az utolsó erődítményük felé vonultak vissza. Manipulálva a kvantum anomáliát, és aktiválva sok negatív csillagkaput, nukleáris bombákkal és részecskegyorsítókkal, a második világháború (különösen 1996) után, valójában sikerült nekik a Föld bolygót egy kvantum csillagkapuvá tenni, ami vonzza az összes megmaradt elsődleges anomáliát a világegyetem többi részéből. A CERN-nél az LHC elkövetkező újraaktiválása nem jelent semmilyen veszélyt, és nem növeli a Föld kvantumforrásának mélységét, mert a Fényerők már tudják kezelni a fizikai strangelet és toplet bombák készítését, és meg tudják akadályozni bármely fizikai manipulációját ezeknek a részecskéknek. (Az LHC a Large Hadron Collider a Nagy Hadronütköztető a CERN-nél az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet. Érdekes megjegyezni, hogy az egész szervezet atyja Louis de Broglie, a Nobel-díjas francia fizikus volt, aki a Broglie francia nemesi családból származott. Ez a család is a Rotschild családfához tartozik.)

A Föld fő anomáliás kvantumingadozási forrása amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amit a plazma strangelet és toplet bombák retorziós mechanizmusa támogat a Chimera háttér meta-stratégiája, amely fenntartja a Föld karantén állapotát, és megakadályozza a Közzétételt és az Első Kapcsolatfelvételt. Ez a kvantumforrás létrehoz egy plazmanövelő örvényt a Föld körül, amely kiterjed több száz fényévre az úgynevezett helyi buborékon keresztül. A nagyon finom anyagú, forró plazma erről a területről teleportálódik a Föld felé szuperluminárisan Szeth alagútjain keresztül. Ezt a plazmát a Chimera összegyűjti az implantátum-felügyelő állomásain szerte a Naprendszerben, és a Szeth-alagutakon keresztül osztják szét és továbbítják a Föld felszínén élő emberiség implantátumai felé.

Az implantátum-felügyelő állomásokat a Chimera építette 26.000 évvel ezelőtt, hogy felügyeljék a földi fellegváruk karanténját a Fény erők Naprendszeren kívülről érkező inváziója ellen, és hogy implantáljanak mindenkit, aki megpróbál elmenekülni a Földről vagy a Naprendszerből. Az egyik célja a MOSS projektnek, hogy törölje ezeket az implantátum-felügyelő állomásokat. Ez a projekt szépen halad és a Fény Galaktikus erőinek sok anyahajója már belépett a Naprendszerbe a közelmúltban. A fennmaradt fő implantátum-felügyelő állomás a Lapetus barlangrendszerében található, a Szaturnusz egyik holdján. Rengeteg aktivitás van a Naprendszerben, és néhány ezek közül még itt a Földön is észlelhető. Mint ez a furcsa becsapódás a Holdon, néhány héttel ezelőtt. A Marson a "Hét Nővér" nevű területen van a bejárata a Plejádi Flotta felszín alatti hangárjainak, ahonnét a marsi MOSS projketet koordinálják. Bármilyen mesterséges aktivitás a Naprendszerben könnyen észlelhető és mérhető. A NASA és az MSSS (Malin Űrtudományi Rendszerek - Michael C. Malin a tulajdonosa ennek a cégnek, ami pilóta nélküli űrhajókat tervez, épít és üzemeltet, főleg a Mars programban.) megpróbálta törölni a Naprendszeren belüli intelligens életről szóló bizonyítékokat, de néhány dolog kicsúszott a kezük közül.

Jelentős eredményeket ért el a MOSS hadművelet és a következő hetekben rengeteg információt kiadhatok erről. Addig is, nagyon szívesen látunk, ha csatlakozol hozzánk az Áttörés Konferencián Eastbourne mellett az Egyesült Királyságban, közel a Seven Sisters (Hét Nővér) nemzeti parkhoz, amely egy Plejádi kiegyenlítő portál. A konferencia április 11-én és 12-én lesz, amikor is sok új információval fogok szolgálni.

Az Áttörés közel van!

20 megjegyzés:

  1. A kazár sátánisták az öklüket rázzák dühükben, ahogy a pénzügyi rendszer irányítása kicsúszik a kezükből

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-kazar-satanistak-az-okluket-razzak.html#.VRGSHfmG-kU

    VálaszTörlés
  2. A 3 Putyin ?

    http://communitarian.ru/upload/medialibrary/2cd/2cd00e202db5e14c500d2f1316cb0195.jpg

    VálaszTörlés
  3. Téma: Az ország újabb gyarmatosítása készül. Az EU és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezmény, amiről az emberek szinte semmit sem tudnak. Az elmúlt időszak neoliberális gazdaságpolitikájának a haszonélvezői a nagytőkés osztály próbálja bebetonozni a saját uralmát. A nagytőkés osztály abban érdekelt, hogy a nyugati világrendet, amit a demokráciával, a jóléttel, a modern gazdasággal azonosítanak, ezt meghonosítsák az egész világon. Egyértelmű szándék: a Nyugat globális irányítási céljainak a megerősítése.

    www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-23-vilag-panorama

    VálaszTörlés
  4. Két 3500 éves, élénk festményekkel díszített sír került elő Egyiptomban

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/ket-3500-eves-elenk-festmenyekkel.html#.VRLOqPmG-kU

    VálaszTörlés
  5. A polip csápjai között

    boldognapot.hu/blog/

    VálaszTörlés
  6. Március Havi Update, másik interjúban, a Breakthrough Conference Report

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  7. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Március 24.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

    www.foldimennyorszag.hu/6DA29115-AEA4-401B-9D48-A62888035B05.html

    VálaszTörlés
  8. Többszörös UFO észlelés történt Oroszországban hétfőn

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/tobbszoros-ufo-eszleles-tortent.html#.VRRdYPmG-kU

    VálaszTörlés
  9. Star Trek - Sötétségben

    filmvilag.com/go/film/69563

    VálaszTörlés
  10. ADAMA: A BELÉPÉS FELTÉTELEI TELOSBA (A BELSŐ FÖLDBE)

    www.fenyorveny.hu/2015/03/adama-belepes-feltetelei-telosba-belso.html

    VálaszTörlés
  11. Ez az ember egy olyan szabadalommal rendelkezik, amely tönkreteheti a Monsantot, és megváltoztathatja a világot

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/ez-az-ember-egy-olyan-szabadalommal.html#.VRwgNvmsWLU

    VálaszTörlés
  12. Egy informátor többféle titkos űrprogramról számol be, melyek összefüggésben vannak az új idegen látógatókkal

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html#.VRwhdPmsWLU

    VálaszTörlés
  13. A Világszövetségről szóló indítványt átadták a kulcsfontosságú hatalmi központoknak

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/a-vilagszovetsegrol-szolo-inditvanyt.html#.VRwmJvmsWLU

    VálaszTörlés
  14. Még több Putyin ?

    4.bp.blogspot.com/-KOowAcPQttk/VRraHbkdOhI/AAAAAAAAUpQ/XvuGBMG-g6k/s1600/vlagyimir%2Bputyin%2Bkl%C3%B3n%2Bhasonm%C3%A1s%2Boroszorsz%C3%A1g-2015-%C3%BAj%2Bvil%C3%A1gtudat.jpg

    VálaszTörlés
  15. ESEMÉNY MEGTEREMTÉSE/FÉNY MEDITÁCIÓ

    www.fenyorveny.hu/2015/03/esemeny-megteremtesefeny-meditacio.html

    VálaszTörlés
  16. Különös fényvillanásokat figyeltek meg Oroszországban

    rejtelyekszigete.com/rejtelyek/kulonos-fenyvillanasokat-figyeltek-meg-oroszorszagban/

    VálaszTörlés
  17. A Szövetség Fleet

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  18. A Szövetséges Flotta - Helyzetjelentés a Naprendszerről

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/a-szovetseges-flotta-helyzetjelentes.html#.VR2cqPmsWLU

    VálaszTörlés
  19. kérdés: a sötétséget nem isten teremtette?

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.