2015. március 8., vasárnap

A belső újraindítás

Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17. Következésképpen ez a pénzügyi megbocsátást fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy semmivel sem tartozunk a bankoknak. Következésképpen a karma végét is fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy spirituálisan semmivel sem tartozunk az Arkhónoknak, guruknak vagy Istennek.

Néhány embernek nehézséget okoz, hogy megbocsásson a Cabalnak. Igazi megbocsátás csak azután fog történni a Cabal számára, ha megállítják őket abban, amit csinálnak. Addig is használhatod a dühödet építő módon, hogy segíted a bolygó felszabadításának folyamatát. Könnyebb lesz megbocsátanod a Cabalnak, ha megérted, hogy azoknak a traumáknak a hatására cselekszenek, amiket a múltban elszenvedtek. Azután, hogy meg lesznek állítva, nem az erőszak lesz a megoldás. Azok, akik már menthetetlenek, a Galaktikus Központi Napba kerülnek átalakításra, a többi pedig nehéz időszakot fog átélni a lelkiismerete miatt, amikor végre felismeri, hogy mit tett.

Könnyű a megbocsátás, ha megértjük, hogy mindenkinek van ezen a bolygón néhány igazán traumatikus élménye ebből vagy egy előző életből. Mindenki a saját maga módján reagál ezekre az élményekre. Elengedni a múltat és tanulni belőle, ez a kulcs az új valósághoz. Itt az idő, arra fókuszálni, hogy hogy fogunk tevékenykedni az új társadalomban. A megbocsátás által egy fajta kozmikus Szeretet fogja elárasztani bolygó felszínét, és ez az energia az, amire a fejlett földönkívüli fajoknak szükségük van, hogy űrhajóikkal landolni tudjanak az Első Kapcsolatfelvétel után. Március 17.-én, az utolsó Uránusz- Plútó kvadrát alkalmával, meditálhatsz a saját stílusodban és szenteld ezt a napot arra, hogy amennyire csak lehetséges bocsáss meg mindenért és csinálj egy belső Újraindítást. Nem fogunk egyéb globális aktiválást rendezni azon a napon, a belső Újraindítás csendben történik, Szíved legbenső terében.
 
Ez jelzi majd a Lehetőségek Ablakának lezárulását. A Fény erők folyamatos előrehaladása ezen a bolygó olyan szintű, hogy nincs szükség további Lehetőségek Ablakára az Esemény kiváltásához, bár a portál aktiválásokra továbbra is szükségünk lehet. Attól a naptól tulajdonképpen bekerülünk egy hatalmas Lehetőségek Ablakába, amely az Eseménybe fog átfordulni, amikor eljön a megfelelő idő. A hullámanalízis azt mutatja, hogy március közepétől május végéig van a legnagyobb potenciálunk az emberi történelemben.
 
Az Áttörés közel van!

30 megjegyzés:

 1. Történelmi, nehezen megjósolható esemény áll küszöbön - Benjamin Fulford

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/tortenelmi-nehezen-megjosolhato-esemeny.html#.VP8SbfmG_nk

  VálaszTörlés
 2. Tovább emelkedünk az Aranykorba - St. Germain 2015.02.24.

  sirius-plejad.blogspot.co.at/

  VálaszTörlés
 3. A SZFINX ÉS A PIRAMISOK KERÜLTEK AZ IÁ CÉLKERESZTJÉBE

  www.fenyorveny.hu/2015/03/a-szfinx-es-piramisok-kerultek-az-ia.html

  VálaszTörlés
 4. URIEL Arkangyal / A béke alapjai / 2015-03-04

  kristalyhang.wordpress.com/

  VálaszTörlés
 5. Igen, azért, mert magyar...

  rejtelyekszigete.com/nezopont/igen-azert-mert-magyar/

  VálaszTörlés
 6. "Igen, azért, mert magyar..."-hoz kapcsolván !

  Részlet :

  "A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni."

  Teljes :

  Kerion 2014. október 21. 15:05

  A most hatalmaskodó szabadkőművesek köztudottan főként az anno általuk is megreformált ősi magyar nyelvet használják a megjelenítő szómágiájukban. És persze a latin betűs teljes magyar ABC 44 betűjét meg az un. gemátriában. PL.: FA=111/3/, ABBA=1331/8-Est-Hajnal-csillag/, M/agyar/M/essiás/=2121=33=HAT, ISTEN=110/15+31+33+9+22/ stb. A 44=4x11-es/"eleven oldalú" 4zet ami 1 stilizált kocka vagyis a Föld/.
  Ha az ebola szóösszetételt a szokásos "verdikt" szerint például a Szuez/Zeusz, a Sumér/Rémus vagy a GíZa-GéZa/aZéG mintájára megfordítjuk akkor az olvasható hogy: "a ló be" - köztudott hogy 2014 a Ló éve. Tehát a "fehér ló" és persze a lovasa belép/ett/ a földi téridőbe-körforgásba. Lásd Biblia "Jelenések Könyve": az apokalipszis lovasai, angliai lóábrák stb. Ez is egy "olvasat" a "ló és eb" megjelenítésen kívül. Mindannyiszor a Szíriuszra vagyis "Sánta Katára" történik negatív utalás - mivel az "ebola egy szörnyű kórisme". A Szíriuszt a 17-essel is azonosítják ami az un. Szíriusz-i/IstenAnya-i "HALászat száma" - hal alatt persze a Halak korszakbeli embert kell érteni. Lásd a Bibliában Jézus feltámadása utáni halászatát. 1+2+3+...+17=153=17x9 - tehát a 153 hal = a 9-es ember/nov-ember/új ember/a tengerből a 7,3 milliárd közül kiHALászott ember. Közismert videoklip a: "NovEmber Rain" melynek valódi jelentése: "9-es-Ember-Eső"
  A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni.
  A mostani végidőben a magyar éppen kihalássza vagy már ki is kihalászta önmagát a "tengerből" - vagyis szellem-tudatilag/spirituálisan feltámadt. Ez a szeretetelvűségének és azáltali magasabb belső rezgésének köszönhető. Az effajta "feltámadás" nem enged "mutyizni", de félni és hazudozni sem. Ha a szintlépés megtörtént - márpedig megtörtént - már nem lehet úgymond "visszaesni" mutyi ügybe keveredni. Már nem lehetséges újból gazemberré válni. Ha valaki ezt még nem érti az sajnálatos. Egyébként meg nem a világ bántja a magyart hanem a zsidó vagy álzsidó aki a magyarnak valamilyen oknál fogva az ősi ellensége. Lásd a kánaáni Sólyomvár/Hierosolyma vagy éppen Hirosima és lakói elpusztítása. Hogy mi a felháborító ? Többek között az hogy az un. kazár zsidók sutyiban - Galíciából beszivárogva - a magyarok által hívatlanul elfoglalták az egész Kárpát medencét. Azon belül pedig az utóbbi 150 évben minden politikai, gazdasági, médiabeli, kulturális stb. pozíciót elfoglaltak maga alá gyűrve, kirekesztve és kifosztva a magyarságot. Hát ha valami égbekiáltóan felháborító - ez AZ.

  VálaszTörlés
 7. Exodus: Istenek és királyok

  filmvilag.com/go/film/151288

  VálaszTörlés
 8. A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka

  ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-kreml-szerint-nagy-bejelentes-varhato.html#.VQQNbY6G-kU

  VálaszTörlés
 9. Valami változik - Márciusi energiák

  szepjovot.blogspot.hu/2015/03/valami-valtozik-marciusi-energiak.html

  VálaszTörlés
 10. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Március 10.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  4 Muluc, 7 Ceh, 11 Ik

  www.foldimennyorszag.hu/D51F9CDB-B7A3-4F79-B916-E5D83C26BDBD.html

  VálaszTörlés
 11. 1848 VALÓJÁBAN...

  http://www.fenyorveny.hu/2013/03/ebredes-1848-valojaban.html

  VálaszTörlés
 12. Obama egy televíziós műsorban beszélt az 51-es körzetről, UFO-król és az idegenekről

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/obama-egy-televizios-musorban-beszelt.html#.VQWTDI6G-kU

  VálaszTörlés
 13. Obama elnök a földönkívüliekről (magyar felirattal)

  https://www.youtube.com/watch?v=EIFOiHIrtxE

  VálaszTörlés
 14. ADAMA BOLYGÓRÁCCSAL KAPCSOLATOS MUNKÁJA

  www.fenyorveny.hu/2015/03/adama-bolygoraccsal-kapcsolatos-munkaja.html

  VálaszTörlés
 15. Nagy meteort láttak Svájc fölött

  rejtelyekszigete.com/hirek/nagy-meteort-lattak-svajc-folott/

  VálaszTörlés
 16. Nagy nyilvános bejelentések és hírek világossá teszik, hogy a kazár uralom véget ért

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/nagy-nyilvanos-bejelentesek-es-hirek.html#.VQgyTo6G-kU

  VálaszTörlés
 17. David Wilcock: Erősen gyanítom, hogy Putyinnak találkozói voltak a Szövetséggel

  ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/david-wilcock-erosen-gyanitom-hogy.html#.VQmaCY6G-kU

  VálaszTörlés
 18. Ébredések - Az ébredésen túl - 2015.03.18.

  www.youtube.com/watch?v=37nLT0tFstQ&t=40

  VálaszTörlés
 19. Trianon tragédiája és a szabadkőműves világhatalom

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/trianon-tragediaja-es-szabadkomuves.html#.VQsG546G-kU

  VálaszTörlés
 20. A napfogyatkozás hazánkból is látványosnak ígérkezik

  http://rejtelyekszigete.com/hirek/a-napfogyatkozas-hazankbol-is-latvanyosnak-igerkezik/

  VálaszTörlés
 21. PUTYIN A NYUGATI ELITNEK: VÉGE A JÁTÉKNAK

  tudatvaltas.blogspot.hu/2015/03/putyin-nyugati-elitnek-vege-jateknak.html

  VálaszTörlés
 22. Magyar Fénymagok Egységének Tavaszi Örömünnepe 2015.március 21-én

  http://amivilagunk11-12.blogspot.co.at/2015/03/magyar-fenymagok-egysegenek-tavaszi.html

  VálaszTörlés
 23. Az USA figyelmeztette szövetségeseit, hogy ne csatlakozzanak a Kína által vezetett Fejlesztési Bankhoz

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/az-usa-figyelmeztette-szovetsegeseit.html#.VQxep46G-kU

  VálaszTörlés
 24. Chimera helyzet Frissítés

  (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

  2012portal.blogspot.co.at/

  VálaszTörlés
 25. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Március 17.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  11 Cib, 14 Ceh, 11 Ik

  www.foldimennyorszag.hu/8EE2AD34-1434-4CF3-B691-A54365290629.html

  VálaszTörlés
 26. Eltitkolt marsi élet és utazások a Marsra - Obama a Marson

  http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/eltitkolt-marsi-elet-es-utazasok-marsra.html#.VQ2y4vmG-LU

  VálaszTörlés
 27. Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter: "Az USA komoly veszélyben van." - Feltárja az összeesküvést, Új Energia használatára, a Földönkívüliek bejelentésére, és az összeesküvés megbuktatására szólít fel a 2016-os választásokon

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/paul-hellyer-volt-kanadai-vedelmi.html#.VQ3lGI6G-kU

  VálaszTörlés
 28. ADAMA: HOGYAN EMELHETŐ EGYESEK TUDATOSSÁGA

  www.fenyorveny.hu/2015/03/adama-hogyan-emelheto-egyesek.html

  VálaszTörlés
 29. Az atlantiszi ember TAO-élménye

  rejtelyekszigete.com/osi-civilizaciok/az-atlantiszi-ember-tao-elmenye/

  VálaszTörlés
 30. 5,3 millió éves jármű nyomokat találtak Törökországban

  http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/53-millio-eves-jarmu-nyomokat-talaltak.html#.VQ8b2fmG-LU

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.