2014. október 26., vasárnap

A közvetítő Nap

Ez a bejegyzés 2014.10.27-én délután (16:48) frissült. Ismét nagy kitörések történtek órákkal ezelőtt, melyek látszólag folyamatosan vannak már 4. napja!


Ez már figyelemre méltó, de sehol sem lehet olvasni vagy hallani róla. Legalábbis egyelőre, bár a tiszta információkat ne is a főmédiákban keressük. Épp ma volt nemrég a harmadik X-es napkitörés (a linken az elmúlt három nap napkitörései láthatók) már az elmúlt 2-3 napon belül.


Az ezt megelőző napokban pedig kifejetetten "alacsony" volt a naptevékenység egyébként. A C kategória alján volt, illetve a B kategória tetején, aztán magasodni kezdett majd jöttek ezek a kitörések.

Idéznék egy ide kapcsolódó korábbi Esemény bejegyzésből is.

,,Ez az esemény egy kezdeti nagyon intenzív energetikai impulzus, amely a galaxisunk központjából vagy más szóval szívéből érkezik, és a Napunk fogja közvetíteni. Ezt az energiát a Földön minden emberi lény fogja érezni. Ez az energia a fizikai struktúránk minden atomjába be fog hatolni, és jótékony változásokat generál a DNS-ünkben annak érdekében, hogy a jövőben gyorsabban tudjunk spirituálisan fejlődni. Az emberek egy belső boldogságot fognak érezni, és azok, akik erre felkészültek, akár belső megvilágosodási állapotokat is átélhetnek."

Tehát a felkészítés folyik. Az energiák jönnek. Az Isteni időzítés kibontakozik. Az emberek egyre jobban ébrednek, tüntetnek és egyre jobban látjuk mi folyik a világban, ahogy a háttérhatalom hajója egyre inkább süllyed el a mélybe. A változás a küszöbön. Minden jótékony lesz és fejlődhetünk spirituálisan gőzerővel, a globális kapcsolatfelvételig! És még mennyi minden vár ránk!

Csak addig tűnhet valótlannak az Esemény megtörténte, amíg egy pillanatban meg nem fog történni. Csak a jelenlegi rendszer hiteti ezt el velünk, egyre kevesebb sikerrel. Tehát a Fény győzelme közel van.

Cobra mai kódolt üzenetei is jól hangzanak ha nem is tudjuk pontosan mit takarnak. Az első a PHX SIGNT kísérlet folyamatban, majd rá 9 órára, már PHX SIGNT kísérlet sikeres. Esetleg a PHX a Phoenix rövidítése lenne?

Ha igen, akkor érdekes lehet egy korábbi ide kapcsolódó Cobra interjú.

,,Stephen: Állandó jelleggel kódok jelennek meg az oldaladon, amelyek leginkább egy bizonyos Operation Pandorához (Pandora művelet) és Operation Phoenixhez (Phoenix művelet) kötődnek. Mit jelentenek ezek?

Cobra: Operation Pandora a nem a fizikai síkon lévő arkhónok eltávolítása. Az Operation Phoenix, egyelőre bizalmas információ. Erről a műveletről csak annyit mondhatok, hogy valami csodálatos esemény fog hamarosan történni."

És végül az Esemény impulzusról, amely kapcsolatban áll a Napunkkal.

,,Az is meg van határozva, hogy ez az első impulzus pontosan 14 perc és 58 másodpercig fog tartani. Ez pontosan a galaxisunk szívverését képviseli. Tehát ez pontosan a galaxisunk frekvenciája. Nem véletlenül, körülbelül 14 percig tart egy neutronnak, hogy egy protont és egy elektront formáljon, azaz létrejöjjön a két polaritás."

42 megjegyzés:

  1. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Október 21.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    7 Muluc, 7 Tzec, 11 Ik

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/10/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_91.html

    VálaszTörlés
  2. A Föld bolygóért folyó harc elérte a csúcspontját

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-fold-bolygoert-folyo-harc-elerte.html#.VFEKBiKG_ko

    VálaszTörlés
  3. SANDALPHON ARKANGYAL ÜZENETEI: MINDENSZENTEK (2014.OKT.29.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/10/sandalphon-arkangyal-uzenetei.html

    VálaszTörlés
  4. TÉVHÍR, HOGY HAT NAPOS SÖTÉTSÉG BORUL A FÖLDRE?

    http://www.fenyorveny.hu/2014/10/tevhir-hogy-hat-napos-sotetseg-borul.html

    VálaszTörlés
  5. ÖSSZEFÜGGÉSEK

    1. Az USA-ból kitiltott hat személy neve ebben a cikkben megtalálható :

    http://pesterlloyd.net/html/1443useinreiseverbotungarn.html

    Tehát név szerint : Vida Ildikó, Habony Árpád, Heim Péter, Giro-Szász András, Seszták Miklós, Lázár János.

    2. Megbolondult Falus Zsolt (Bankcsapda)

    http://bankar.blog.hirszerzo.hu/2014/10/26/megbolondult-falus-zsolt-bankcsapda/#comments

    3. A magyar "pelikán ügyirat"!

    http://www.bankcsapda.eu/blog/a2014-10-28-a-magyar-pelikan-ugyirat-/

    VálaszTörlés
  6. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETEI: SEGÍTSÉTEK ÉS SZERESSÉTEK EGYMÁST (2014.OKT.30.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/10/mihaly-arkangyal-uzenetei-segitsetek-es.html

    VálaszTörlés
  7. fekete nap-vril testvériség.ezek kik?az agond h.cobra is lehet más mint hisszük.

    VálaszTörlés
  8. Kerion hozzászólás

    Kerion2014. október 19. 20:14
    A "gonosz" egyik vég-idei taktikai húzása az hogy felfedi az arcát, mintegy leleplezi önmagát. Itt is erről van szó. Most éppen - a cikkben is elhangzik - az ebola-fertőzött területhez közel lakó ghánaiak szájába van adva a leleplező szó. Egyébként az eb-ol-a/a ló eb egy a Szíriuszra/"kutya csillag-fehér ló" misztériumra utaló fekete-mágiás masonic szóösszetétel - magyarán Szíriusz-pocskolás. Ugyanaz amit Szíriában is művelnek az ISIS-el mivel Szíria is a Szíriuszt hivatott megjeleníteni. Szíriusz meg persze = Ízisz mint ahogy Orion = Ozirisz. Tehát a Szíriusz/Ízisz/Sánta Kata/Teremtő Ősanya bemocskolása folyamatos a 6alom részéről - nyilván fél-elem-ből. Érzik a végüket.
    A még regnáló un. "irányítók" legnagyobb problémája most az hogy az emberiség általuk való agymosása-elhülyítése immár túl sikeressé vált. Olyan fokú hogy a tömegek még a nyilvánvalóra sem reagálnak mert már magába a mindennapos gonoszságba is belefásultak. A 6almi bio-robotok túl jól végezték a munkájukat. Persze az emberek azért a tudat alatt érzik, tudják hogy nem is kell reagálni mert éppen azt várják tőlük.
    Ugyanis a c-ion-ista "terv" az lett volna hogy a 6alom mindenképpen fellázítja önmaga ellen a tömegeket. S egy un. végső bibliai "apokaliptikus armageddonban" - persze magát az úgymond "antikrisztus" vezette lázadó emberiséget kiáltva ki a sátáni gonosznak - véglegesen dűlőre viszi a 6alom kérdését. Egyfajta egyébként is tervezett népesség-csökkentést végrehajtva likvidálná az ellene fegyveresen lázadókat és az őket támogató polgári lakosságot. Ennek az éles "gyakorlata" folyik most Kelet-Ukrajnában. A maradék emberiség potenciális hangadóit pedig FEMA-táborokba, stadionokba zárva különítené el - erre is megtörtént már az előzetes felkészülés.
    Amennyiben nem sikerül a "terv" - márpedig úgy néz ki hogy nem fog - a 6alom kénytelen lesz önmaga ellen menni és végső soron önmagát felemészteni. Ezt úgy kell elképzelni hogy a genetikailag "kiválasztottként" megvezetettek egymás ellen majd irányítóik ellen mennek. Nem tudnak mást tenni mert az állandó harcra, harácsolásra, a "győzelemre" vannak programozva, predesztinálva. Legyőzni pedig a még mindig "talpon lévőt" kell, vagyis a hozzájuk hasonlót, vagy a felettük állót - ez nyilvánvaló. A már rabszolgát - mint például a valódi magyart - már nem kell legyőzni hisz már rajta taposnak. Attól már nincs mit elvenni - legalábbis olyat ami őket érdekli.
    A Magasabb Teremtés-nek semmi más dolga nincs mint az hogy a már "senki övéit" a mindenfajta ellen-meneteltől megóvja, eltántorítsa. Ezt teszi éppen Magyarországon is - de az egész bolygón. Nem véletlen hogy a magyar az úgymond "legBirKább". A Bir Ka persze = Ka-t/Kígyó-t Bír-ó - Kígyótartó. A Kígyótartó meg un. beavató-csillagkép a Nyilas és a Skorpió szomszédságában. 3-an őrzik a Tejút-centrumot ahonnét a "feltámadási energiák" jönnek. A főnix/turul-madarként való újjászületéskor a BirKa- magyarban "megszületik" a Bárány-magyar vagyis a KRiSZTuS/a KeReSZTeS/a KöRoSZTóS maga. Ezután jön az - az őskeresztény hitvallásokban - hogy a "Ragyogó Krisztus" kígyó /=skorpió/ képében megjelenve már hatásosan világosítja fel az embereket fénymag-természetükről. Ez az ami aztán végleg felszabadítja a jóravaló embert. A magyar 1 skorpió-lényegű nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ - AZaz EGY.

    VálaszTörlés
  9. Kerion2014. október 20. 20:55
    Hogy a 6almasoknak mennyire útjában van a Bárány-mentalitású magyar lélekminőség az naponta meg-tapasztalható. "Mindenórás" a magyarság/Magyarország lejáratására, negatív kontextusba való helyezésére való médiotikus kabbalista szabadkőműves törekvés. Például az ál-magyar index.hu szalagcíme is erre utal: "Az étolajon csúszott el a MAGYAR mutyi". Itt is természetesen - mint minden egyéb esetben - nem magyar hanem zsidó vagy "zsidó-csahos" mutyiról van szó. A végidőben "senki" vagyontalan és pozicionálatlan szeretetelvű magyar egész egyszerűen nem tud mutyizni, sem vesztegetés tárgya lenni. Arról már nem is beszélve hogy mindez távol is áll tőle. Tehát a Szíjjártó-Kerry vircsaft tulajdonképpen egy jól megkomponált magyar és Magyarország-ellenes usraeli-zsidesz fekete-mágiás megjelenítés. Azt remélik ettől is - hogy majd a "világ" meggyűlöli a magyart illetve Magyarországot. A folyamatos globális ébredés miatt azonban ez már nem lehetséges. Egyre többen tudják ugyanis hogy az éppen "Soros-an" villogó páholytag csak a nevében magyar. Meg hogy Magyar-ország valójában Madár-ország - a Földre szállt Menny-ország - LESZ hamarosan.
    Ebből is látszik hogy mennyire fontos a magyarság és Magyarország. Bár nincs okuk rá félnek is tőlünk rendesen. Ezért is jöttek ide, foglaltak el bennünket, gyűrtek maguk alá és próbálnak meg kaméleonkodva a bőrünkbe bújva mindent ellenünk - akár a lejáratással akár a magyarkodással pro és kontra. Az már most látszik hogy egyik próbálkozás sem jött be - a kaméleon Magyar Bálintos-Szegedi Csanádos módszer meg lelepleződött. Nem lett sem politikai sem etnikai polgárháború a fidesz és emeszpé hívők illetve a magyarok és a cigányok/zsidók között - bár mindkettőt provokálták. Az 50. un. kis-főnix-idejű évfordulóra 2006-ban, sem azóta nem tört ki új 56 /=11/ sem - bár nagyon szerették volna azt is hogy tovább ritkíthassák a magyart. Most a maradék-magyarországi gazdaság tönkretételével próbálnak exodusra kényszeríteni bennünket, de ez sem jött be igazán mert azért milliók nem mentek külföldre mint például a románok vagy a lengyelek esetében. Nagy csalódás ez a hatalom és emberei számára úgy hogy el kéne már gondolkozniuk végre. Hogy hogyan tovább, mert előttük is nyitva áll/t/ az ÚT. A gyűlölködő önző harácsolva-törtetés, lefelé-taposás helyett lehetne választani a mindenfelé kisugárzó szeretet-orientált jóakaratúságot is. A jószívű naponta AD-O létezést, pláne ha az eddig "sértett" bennszülöttek amúgy még ráadásul megbocsátó természetűek is. Most - tetszik vagy nem tetszik- mindenki AZ 1-ÉN-i önMAGa "megváltásának vagy nem-megváltásának" a kovácsa...

    VálaszTörlés
  10. Kerion2014. október 21. 15:05
    A most hatalmaskodó szabadkőművesek köztudottan főként az anno általuk is megreformált ősi magyar nyelvet használják a megjelenítő szómágiájukban. És persze a latin betűs teljes magyar ABC 44 betűjét meg az un. gemátriában. PL.: FA=111/3/, ABBA=1331/8-Est-Hajnal-csillag/, M/agyar/M/essiás/=2121=33=HAT, ISTEN=110/15+31+33+9+22/ stb. A 44=4x11-es/"eleven oldalú" 4zet ami 1 stilizált kocka vagyis a Föld/.
    Ha az ebola szóösszetételt a szokásos "verdikt" szerint például a Szuez/Zeusz, a Sumér/Rémus vagy a GíZa-GéZa/aZéG mintájára megfordítjuk akkor az olvasható hogy: "a ló be" - köztudott hogy 2014 a Ló éve. Tehát a "fehér ló" és persze a lovasa belép/ett/ a földi téridőbe-körforgásba. Lásd Biblia "Jelenések Könyve": az apokalipszis lovasai, angliai lóábrák stb. Ez is egy "olvasat" a "ló és eb" megjelenítésen kívül. Mindannyiszor a Szíriuszra vagyis "Sánta Katára" történik negatív utalás - mivel az "ebola egy szörnyű kórisme". A Szíriuszt a 17-essel is azonosítják ami az un. Szíriusz-i/IstenAnya-i "HALászat száma" - hal alatt persze a Halak korszakbeli embert kell érteni. Lásd a Bibliában Jézus feltámadása utáni halászatát. 1+2+3+...+17=153=17x9 - tehát a 153 hal = a 9-es ember/nov-ember/új ember/a tengerből a 7,3 milliárd közül kiHALászott ember. Közismert videoklip a: "NovEmber Rain" melynek valódi jelentése: "9-es-Ember-Eső"
    A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni.
    A mostani végidőben a magyar éppen kihalássza vagy már ki is kihalászta önmagát a "tengerből" - vagyis szellem-tudatilag/spirituálisan feltámadt. Ez a szeretetelvűségének és azáltali magasabb belső rezgésének köszönhető. Az effajta "feltámadás" nem enged "mutyizni", de félni és hazudozni sem. Ha a szintlépés megtörtént - márpedig megtörtént - már nem lehet úgymond "visszaesni" mutyi ügybe keveredni. Már nem lehetséges újból gazemberré válni. Ha valaki ezt még nem érti az sajnálatos. Egyébként meg nem a világ bántja a magyart hanem a zsidó vagy álzsidó aki a magyarnak valamilyen oknál fogva az ősi ellensége. Lásd a kánaáni Sólyomvár/Hierosolyma vagy éppen Hirosima és lakói elpusztítása. Hogy mi a felháborító ? Többek között az hogy az un. kazár zsidók sutyiban - Galíciából beszivárogva - a magyarok által hívatlanul elfoglalták az egész Kárpát medencét. Azon belül pedig az utóbbi 150 évben minden politikai, gazdasági, médiabeli, kulturális stb. pozíciót elfoglaltak maga alá gyűrve, kirekesztve és kifosztva a magyarságot. Hát ha valami égbekiáltóan felháborító - ez AZ.

    VálaszTörlés
  11. Kerion2014. október 21. 20:22
    Arra hogy kik is verik a végidei "tamtamot" - nem csak Nyugat-Afrikában ebola, Szíriában és Irakban ISIS valamint Ukrajnában orosz ügyben, hanem itthon is - nagyon jó példa most a "rassz-ista" keceli polgármester körüli pumperlávé. Szóval ez a "jó ember" - valamikor még jó régen - tarkón-lövésről hadovált méghozzá a zsidók és cigányok vonatkozásában. Ezt a szöveget aztán "véletlenül" felvették és a minap megint csak "véletlenül" nyilvánosságra hozták. Miért is ? Hát csak azért hogy lássék már hogy milyen is egy magyarországi magyar, mellesleg meg fideszes polgármester. Aki persze úgy magyar mint a magyar hottentotta. Vagyis sehogy. Ugyanis bármily furcsa nem mindenki magyar aki magyarul /is/ beszél. Pláne nem egy ilyen megjelenítő szerep-játékos polgármester. Szóval megint a képünkbe van tolva a bennünket lejáratni szándékozó valóság, ami persze azért nincs a nevén nevezve. Fejtsd meg. Meg persze az is sugallva van hogy "ha már eddig nem tetszettek tessenek már végre forradalmat csinálni" - ennyi körmönfont magyar-ellenes gonoszság láttán. Hát nem tetszünk, akkor sem ha kifutnak az időből és már nyilvánvalóan önmagukat leplezik le hogy velünk valamire jussanak. A következő youtube videó az úgymond "Jób/b/ik-szimpatizáns ősmagyar" keceli Haszillóról - talán elég bizonyítéknak. Persze lássunk - Uram bocsá, ha kell rassz-jegyeket is - ne csak nézzünk:
    "Haszilló Ferenc beszéde 2013"
    Lassan minden/ki/ lelepleződik és a helyére kerül. Az idegen csontvázak kiesnek a szekrényből, a fátyol pedig lehull.

    VálaszTörlés
  12. Kerion2014. október 22. 9:48
    Most már naponta látjuk a mindenáron forradalmi tettekre való felbujtást Magyarországon. Mivel a fidesz van 6almon tőle. Az USÁ-val együtt kieszelt NAV/"VAN"- mutyizás után jött a keceli fidesz-polgármester majd 3 éves libsi-zsidó-cigány tarkólövéses sztorija. Ennek még el sem ültek a hullámai máris itt van az internetadó-riogatás. Már szerveződnek is az ellen-menetelők a félszbukon meg máshol is. Ez is a cél. Hogy előbb vagy utóbb de elszakadjon a tömegek agyában a cérna és harc legyen - lehetőleg élet-halál harc - ugyanis anélkül nem tudnak már meglenni. És persze anélkül nem tudnak továbblépni a magasabb belső rezgést igénylő aranykori illúzióba sem. Csak akkor ha fizikailag áldozattá válnak, mert akkor nem kell még a magasabb rezgést a szeretet-elvűséggel abszolválni. Illetve kell csak egy későbbi időben - így kapnának még egy esélyt a további létezésre. Egyiptomban nagyon szépen ott van a sírok falfreskóin hogy mi is történik amúgy a bebetonozódott "gonoszsággal/gonosszal". De persze már csak ők harcolnak egymás ellen. Hol kamuból, hol élesben.
    Ez persze nem jelenti azt hogy nem disznóság amit csinálnak és nem lenne üdvözítő eltakarítani őket valahová. De ez nem egy másik ember hanem a Teremtés feladata: "Ne ítélkezz mások felett hogy Te se ítéltess meg mások által" - ez még a Bibliában is ott van és nagyon igaz. A Teremtés időnként - most éppen azt az "időt" éljük - odahat hogy az "gaz ocsú önként a komposztálóba menjen" - a tiszta búza-mag meg újra el legyen vetve általa.

    VálaszTörlés
  13. A nap azóta igencsak lejjebb vett a tevékenységéből. Jó ha a C kategóriába fel tudja tornázni a kitöréseket. Szóval nyugi van és vaklárma volt.

    VálaszTörlés
  14. Kerion2014. november 3. 23:42
    Az Antares nem felrobbant hanem felrobbantották. Mégpedig a tulajdonosai, akik úgymond látták hogy "gáz van". Erről számtalan cikk beszámol. Az Antares hordozórakétával együtt persze a szállított Cygnus-modul is megsemmisült. Ezután nem sokkal a Virgin Galactic magán-űrrepülőgép zuhant le "véletlenül" szintén az USÁ-ban.
    Abszurd, de a 6alom úgymond az Éggel/"Égi Birodalommal" szemben folytat totális háborút. Égi objektumokról elnevezett űreszközöket semmisít meg, természetesen nem bevallottan direkt módon. Ezzel "mágiáskodva" próbálja az égi jelképeket a földön ellehetetleníteni, negatív kontextusba helyezni, mintegy jelképesen elpusztítani.
    Ez nyilvánvaló ha tudjuk hogy például az AntAres a háborút jelképező Ares/Mars ellen-pólusaként - mint a Skorpió szíve, alfája - a feltétel nélküli krisztusi szeretet etalonja spirituális körökben. Egyébként meg egyedüli ekliptikán-Napúton álló óriás-csillagként az univerzum 2ős, un. alvilági és felvilági tartóoszlopa is. Szóval valakiknek nagyon nem tetszik a szeretet és a béke - annál inkább a gyűlölet és a háború. A Cygnus/Hattyú csillagképet Északi Kereszt-nek is nevezik az alakja miatt, egyébként meg a legenda szerint Zeusz/Jupiter jelent meg hattyú képében hogy Léda szerelmét elnyerhesse. Tehát Zeusz/Jupiter - közvetetten a magyar - is útjában van nyilván a szaturniálisoknak. Ezért is kellett megsemmisíteni a "hattyút". A Virgin Galactic/Szűz Galaxis lezuhanása a köztudottan Halakban ható Szűz "csillagzat végét" lenne hivatott megjeleníteni. Nyilván valakik nagyon várják már a Vízöntőben ható Oroszlánt - ezért is a milliónyi 6almi jelkép oroszlán szobor - akár szárnyas kivitelben is - szerte a bolygón. Csak elfelejtik hogy kik is azok az "esztergomi oroszlánok" valójában: Isztár-gaM/Mag-jai azaz a magyarok. A régi szakrális és új vallási központ Esztergom sem véletlenül terül el az Ister partján. Ahol persze nem az "orosz lány" az oroszlán hanem a magyar "erős lány" az oroszlán. Mivel az összetett szó oroszlán rejtett jelentése erre is utal. Apropó, nem Eszter volt előbb hanem Isztár. Artaxerszész idején "véletlen" egy Eszter rendeztetett vérfürdőt Perzsiában - a név-felvétellel is megpróbálván lejáratni az ősi szkíta Teremtő Ősanyát. Az anno cirka 70 ezer leölt áldozatra "emlékszik" - eléggé elborzasztóan - a tavaszi un. Purim "vidámság-ünnep" a mai napig.

    VálaszTörlés
  15. COBRA: ÚJ BOLYGÓ HELYZETE FRISSÍTÉS (2014.NOV.3.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-uj-bolygo-helyzete-frissites.html

    VálaszTörlés
  16. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Október 28.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    1 Cib, 14 Tzec, 11 Ik

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/11/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html

    VálaszTörlés
  17. 34. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    https://www.youtube.com/watch?v=kibY3FU2KrU

    VálaszTörlés
  18. SINETHA ÜZENETE A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓTÓL: VALÓSÁGOTOK VÁLTOZÁSAI (2014.NOV.6.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sinetha-uzenete-galaktikus-foderaciotol.html

    VálaszTörlés
  19. SANDALPHON ARKANGYAL ÜZENETEI: 11:11 AKTIVÁCIÓS KÓD/A HITRENDSZERETEK PRÓBÁJA (2014.NOV.7.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sandalphon-arkangyal-uzenetei1111.html

    VálaszTörlés
  20. Fény az alagút végén is egyértelműen látszik

    http://2012portal.blogspot.hu/2014/11/make-this-viral-window-of-opportunity_6.html#comment-form

    VálaszTörlés
  21. Tömeges sterilizálás - Kenyai orvosok terméketlenséget okozó szert találtak az ENSZ tetanusz oltóanyagában

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/tomeges-sterilizalas-kenyai-orvosok.html#.VF_GFzSG_ko

    VálaszTörlés
  22. A Marshall-szigeteki Köztársaság beperli a kilenc atomhatalmat a Nemzetközi Bíróságon

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-marshall-szigeteki-koztarsasag.html#.VF_MJzSG_kp

    VálaszTörlés
  23. Kiakadt Netanjahun, le is mondott az izraeli miniszter

    http://tudatvaltas.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  24. COBRA: LEHETŐSÉGEK ABLAKA 2014-2015 (2014.NOV.10.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-lehetosegek-ablaka-2014-2015.html

    VálaszTörlés
  25. Alcyon Plejádok 23/1 – Az Elit Titkos Fegyverei: Ebola, Iá-Iliá, Terrorizmus, Éghajlatváltozás...

    https://www.youtube.com/watch?v=5lrmE2fQ7Ko

    VálaszTörlés
  26. 35. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    https://www.youtube.com/watch?v=vIFo9UPYD6g

    VálaszTörlés
  27. Kerion2014. november 10. 19:49
    Semmi sem véletlen és ok nélkül sincs semmi. A WHO-s, távlatilag meddőséget okozó tetanusz-oltás képében tetszelgő gonosz furmányos módon - most éppen a kenyai katolikus orvosokat, papokat bevetve - leplezteti le önmagát. Tanulva az ebola-elleni oltásokkal kapcsolatos hasonló mizériából. Ott még "csak" az egyszerű afrikai honpolgár volt a "nagy leleplező". Ebben az esetben kellett már egy hitelesebb leleplezőgárda meg a külföldi laborvizsgálat-sorozat is. Így gördülékenyebb a dolgok menete az irányban hogy végre valahára már felébredjenek az emberek. Természetesen nem a gonoszság meghaladására és az azt kikerülő okos felülemelkedésre, hanem az éktelen haragra és ellen-menetelre. Ezt várnák el ugyanis. Hogy aztán kitörjön az a várva várt globális népfelkelés a még mindig regnáló, már a tehetetlen hatalmába is belefásult gonosz ellen. A mozgalom élére - például Kenyában - a most helyzetbe hozott "beavatott" katolikus orvosok, papok állnának. Akik persze könnyen lehet hogy ugyanúgy a hatalom emberei, csak már az új, immár NWO-s elité. Akik aztán egy népesség-csökkentő apokaliptikus armageddonban legyőzve a gonosz régi NWO-s elitet hoznák el a Kánaánt - vagy nem hoznák el. Kilóg a lóláb - a precessziós végidei korszakváltás Bibliában is lefektetett antikrisztusi menetrendje. Amely folyamatban persze az új Antikrisztus Krisztusnak van álcázva. Jó tudni: egy valódi Krisztus/Keresztes/Körosztós nem megy senki ellen és nem is öl meg senkit. A kereszt, a kereszteződés mindig a centrumban, középpontban vagyis a forrásban van - odafent a Tejúton is meg idelent a Földön is. A földi forrás pedig Európa szíve a Kárpát medence. Ahonnét a főnix-madar most is feltámad és "kiárad"...mint már annyiszor.

    VálaszTörlés
  28. A földönkívüliek az égből jöttek. Úgy is mondhatjuk hogy a "gólya hozta" őket, mégpedig a 2-ős-ségnek megfelelően a fekete és a fehér gólya. Ezek a "gój-a" madar-fiókák tök véletlenül a magyarok. Kiknek a "fészke" a Tejút központi forrás + eződésének megfelelő Föld-i központi forrás + eződés - Európa szíve a Kárpát medence. Innen repülnek ki - úgy mondják hogy főnix-madarként - minden aranykori korszakváltás alkalmával, hogy jobbá, jóvá tegyék a világot. Amikor a "nagy váltás" van a FŐ madar/ak/ is kirepül/nek/ a fészekből - a Skorpió-lényegű Mérleg-elő Nyilas/Kentaur/Centaur = a Fő 10-es Úr/Nő/

    VálaszTörlés
  29. Az összeesküvés vereségének jelei nyilvánvalóak, de egy utolsó nagy háborús lökés várható

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/az-osszeeskuves-veresegenek-jelei.html#.VGOAKDSG_ko

    VálaszTörlés
  30. A legutóbbi Cobra-Untwine interjú magyar fordítása itt olvasható, és tölthető le:
    https://docs.google.com/document/d/1goMXuNOmAkXST7V_8nWB6iRZmapTdgDJeoPxmnqp8N4/edit?usp=sharing

    VálaszTörlés
  31. Kerion2014. november 10. 20:15
    Az elit csak úgy nem robbanthat ki semmit. Pláne nem termonukleáris atomháborút. Ezt egy "felsőbb szinten" mindenképpen megakadályoznák. Titkos fegyverei meg nincsenek mert már mind lelepleződött vagy éppen lelepleződőben van. Már nem csak a támogatottsága gyér az elitnek - dacára a totális politikai-katonai-gazdasági-média-6alomnak - hanem a tömegekre való ráhatása is igen korlátozott. Az ébredés már általános, ezért sem sikerült a mintegy 25 milliós, mindenütt ott-sertepertélő "elit-gárdának" a kreált háborús gócpontokat - egyiket sem - kiszélesítenie. Újakat meg már nagyon nehezen tudnak létrehozni. Tehát - még utoljára - úgy viháncolnak hogy a kezük-lábuk már meg van kötözve.

    VálaszTörlés
  32. Cobra-Untwine 2014 11 05

    https://docs.google.com/document/d/1goMXuNOmAkXST7V_8nWB6iRZmapTdgDJeoPxmnqp8N4/edit

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  33. A Világbank informátora azt állítja, hogy a dollár össze fog omlani, és helyére egy új, aranyfedezetű valuta lép

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-vilagbank-informatora-azt-allitja.html#.VGUUsjSG_ko

    VálaszTörlés
  34. Üzenetek megfejtése 2. rész Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással

    https://www.youtube.com/watch?v=huEPnXD4eFU

    VálaszTörlés
  35. 35. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

    https://www.youtube.com/watch?v=vIFo9UPYD6g

    VálaszTörlés
  36. Kerion2014. november 13. 23:22
    A hatalom emberei mindig is háborúkban gondolkodtak. Az is ebben gondolkodik aki - látszatra vagy valóságosan - a hatalom ellen megy. És például - éppen hogy a hatalom szája ízének megfelelően - azt mondja, vizionálja hogy: "egy utolsó nagy háborús lökés várható". Ez a 3. világháború egy már a Bibliában is lefektetett végidei program az un. apokaliptikus armageddon nem más mint az NWO-s hatalmi megújulás.
    Azonban semmi ilyesmi nem fog bekövetkezni. Egyszerűen azért mert az emberek már nem vevők erre, sőt ennek éppen az ellenkezőjét - a békés korszakváltást - akarják. Ez az a tömeges "éteri üzenet" amit mindenáron felül akar írni a hatalom az ellen-menetel és a világégés sulykolásával például B.F. által is. Lehetetlen a dolog mert az anyagban csak annyi bomba csapódhat le amennyi odafönt a spirituális térben teremtődik. Így aztán ha a hatalom mindenáron el akar veszni - nem akar valakiből senkivé válni - kénytelen lesz önmaga kardjába dőlni.

    Kerion2014. november 13. 23:43
    Ez egy NWO-s program ami már nem fog megvalósulni. A pénz, de bármilyen más un. "értékmérő" is egyre kisebb szerepet játszva fokozatosan megszűnik. Helyét az ajándékozás váltja fel, a minden feltétel nélküli adakozás mások számára. Ezzel a bőségszaru kinyílik. Mindez azért fog bekövetkezni mert az emberek a Teremtés által erre vannak/lesznek késztetve, predesztinálva. Ezt az ellenállhatatlan "aranykori sugallatot" kapják. A világbank és informátora máris elindulhat a senkivé válás útján - ha jót akar.

    Kerion2014. november 15. 0:01
    Az egyik gyarmattartó - Oroszország, Kína, USA - a határait kiterjesztve, míg a másik - Spanyolország, Portugália, Hollandia, Belgium, Anglia, Franciaország stb. - távoli kontinenseken rabolt területeket magának. Az emberirtó gyarmatosításokat mindenütt ugyanazok a bankárdinasztiák finanszírozták. Az egyik rablógyilkos tehát ugyanolyan mint a másik - semmivel sem különb. Tökmindegy hogy melyik mindig is "háborúban utazó" gonosz erő lőtte le a Boeing 777-est. Mindenki aki fegyvert fog a még regnáló, kormányokat is irányító háttér6alom embere. Mert annak a programját hajtja végre - pusztán az öléshez való hozzájárulásával. Tudván tudva hogy egyébként a Földön az élet a legszentebb dolog. Az egyes országokban hatalmaskodók egyazon alom kölykei - mind egy húron pendülnek. Tehát nincs köztük jó vagy gonosz mert mindegyik csak egy lelketlen szerep-játékos. A karmester irányításával a megadott hangszeren játszik jó pénzért a nagyérdeműnek - ha az még vevő a hang-zavar-ra.

    VálaszTörlés
  37. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. November 11.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    2 Oc, 8 Xul, 11 Ik

    http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html

    VálaszTörlés
  38. Élet bankok, kamatok és pártok nélkül

    https://www.youtube.com/watch?v=zk7WXDhOzcU

    VálaszTörlés
  39. Üzenet a jövőből

    https://www.youtube.com/watch?v=-FYtHYLmiMo

    VálaszTörlés
  40. A Szeretet Forradalma

    https://www.youtube.com/watch?v=oLKHytwiG-w

    VálaszTörlés
  41. Kerion2014. november 15. 22:37
    Az un. "oroszok" 18 millió km2-nyi területet raboltak össze ami még több is volt. És persze legyilkoltak milliókat, még maguk közül is. Teljesen abszurd és értelmetlen azt feltételezni hogy ezek után joguk volna bármihez is az un. "határaik mentén" és pláne hogy igazat mondanak amikor éppúgy káinisták és a "hazugság az atyjuk". Az hogy a másik hozzájuk teljesen hasonló gonosz birodalom az USA és a csatlós EU most éppen támadja őket - csupán az emberiséget megvezető szemfényvesztés.
    A végüket járók mindenáron egy világégést szeretnének kirobbantani - ennek szeretnék megnyerni most mindkét, jónak és rossznak beállított "oldalon" az embereket - ezért az ellen-meneteles hajcihő. A lapok le vannak osztva: most az USA játssza a gonoszt míg a "SZU" az ártatlant. Ez egyébként azért is van mert Rasz-/Rossz-Putyinban egyfajta Antikrisztust próbálnának az emberiségre ráerőltetni. Ez csak úgy megy ha először "ártatlan a szentem"'. Aztán a történet végén - a valóságosnak tűnő de kamu színielőadásnak megfelelően - leveretnék Putyint egy úgymond Krisztust-"alakítóval". Ez az NWO-s végidei "megújuló" verdikt egy régi már a jelenések könyvében is előre megjósolt, tehát programozott masonic-illuminati vágyálom.
    A vaskor végi 6alomban lévők most az un. "valakik". Eljutottunk oda hogy ők már kizárólag csak azok akik cirka 6 ezer éve történt színre lépésük óta mostanára jutottak el 6almuk csúcsára. Amely "állapotuk" egyben a földi tevékenységüknek a végét is jelenti. A precessziós korszakváltó "végidő" maga arról szól hogy az emberiség válaszút előtt áll. Erre utal az is hogy kiléptek a homályból, a mély álomból az un. végidei "senkik" is a 6almon még regnáló végidei "valakik" ellensúlyozására. Az emberek a lélek-minőségi szándék szerint most Szét/h/-válnak - önMAGukban Egy-Én-ileg - mégpedig jobbára a "valakik és a senkik" követőivé. Az "orosz valakik": Putyin, Medvegyev, Zsirinovszkij stb. pl. úgy oroszok ahogyan Soros, Gyurcsány, Orbán meg magyar - vagyis sehogy. Tehát semmi sem az aminek látszik még származási tekintetben sem. A zsidó valakik és a magyar senkik számára is a sötétség és a világosság között hullámzó tenger, a szürke tömeg megnyerése a cél. Az egyes ember választhat: vagy az illúzió, vagy a valóság. Az anyagba feszt beleágyazódó alacsony belső rezgésű zsidó lélek-minőség vagy az anyagból kiszabaduló magas belső rezgésű magyar lélekminőség között kell dönteni. Most valamilyen irányba mindenképpen el kell indulni.

    VálaszTörlés
  42. meg egy régebbi

    Kerion2014. október 31. 21:21
    Minden csak kamu és megvezetés. A látszatra úgymond NWO-ellenes csoportok ugyanúgy NWO-sok. Tehát nincsenek jóságos vaskor végi "végidei VIP-es valakik" csak emberiség-ellenes VIP-es valakik vannak. Obama vagy Putyin, Merkel vagy Orbán, NATO vagy BRICS, Koponya és Csontok vagy Fehér Sárkány Társaság teljesen mindegy - ugyanannak az irányítói 6alomnak a csicskái, szektái. Aki valójában a jó az mindig a "senki" aki persze a cion-médiában nincs reklámozva. Az az ember aki nem ellen-menetelő hanem meghaladó-felülemelkedő.
    A földi színpadon látszó harc a még mindig regnáló eszement 6alom berkein belül folyik. A "Cameron bekeményített, nem fizet Brüsszelnek" sztori is erről szól. David nem fizet Góliátnak. A szidó nem fizet a szidónak - és ?
    A washingtoni "usraeli" kormányzat éppen kitiltja a "6-ok maradék-magyarországi bandáját" az USÁ-ból. Már az is látens-antiszemitizmus hogy éppen 6-ot. Az meg már valódi hogy az úgymond "NAV"-os 6-ok mind "kiválasztottak": Ildikó Vida, Árpád Habony, Péter Heim, András Giro-Szász, Miklós Seszták, János Lázár - a la "Pester Lloyd" sajtó-orgánum. Akkor most ki is az antiszemita - természetesen a mindig mindent és mindenkit szidó a dettó hozzá hasonló szidóval az. Mint mindig.

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.