2014. szeptember 10., szerda

Chimera hírek és meditációk

Az új Cobra bejegyzést Csomós Péter fordította, köszönjük neki. Kiegészítésre kerültek egyes részek, korábbi bejegyzések alapján.

A Chimera csoport eltakarítása a terv szerint halad. A fókusz lassan átirányul a strangelet bombákról a top kvark/antikvark sűrítésű rendellenességre.

A Chimera csoport a Fekete Napot imádja, amivel ők a Galaktikus Központi Napot jelképezik. A vezetőjük még mindig a birtokában van egy darab Fekete Kőnek, ami egy darab nehéz, sűrített top/antitop kvarkanyag. Rigelről hozták a Földre 1996-ban. A Fekete Kő az az elsődleges kozmikus sötétség-anomália központja és sokkal veszélyesebb, mint a strangelet bomba, mivel a top kvarkok sokkal nehezebbek, mint a strange kvarkok.

A strangelet robbanások előrejelzett negatív forgatókönyvei itt találhatóak. Többségük eltörölve.

Főbb erődjeik, amiken keresztül a bolygó felszínét irányítják/irányították, a következők:
    • Borgo Santo Spirito, Róma, Olaszország
    • Aviano NATO bázis, Olaszország
    • Egy bizonyos titkosított helyszín, Közép-Európa
    • Egy másik, szintén titkosított helyszín, Közép-Európa
    • Ramstein NATO bázis, Németország
    • Fairford RAF bázis, Egyesült Királyság
    • Montauk, NY
    • Wright-Patterson AFB, OH
    • Sandia / Los Alamos, NM
    • White Sands / Area 6413, UT
    • Nellis AFB / Area 51, NV
    • Edwards AFB, CA
      Minden egyes helyszínen található (volt) egy-egy strangelet bomba. A legtöbb Chimera bejárat/kijárat eltakarítva, két erődjük maradt, ezek Long Islanden illetve egy titkosított Közép-Európai helyszínen vannak. Long Island a helyszíne az egykori Montauk tér/idő rendellenességgel kapcsolatos kísérleteknek, a Cold Spring klónozó laboratóriumnak és a Brookhaven Nemzeti Könyvtárnak. Brookhaven egy fő bejárata volt egy földalatti alagútrendszernek és barlangoknak, amik szétterjednek egész Long Island alatt, egészen New Yorkig. Eme földalatti terület egy príma földalatti ingatlan volt, több földönkívüli faj különböző csoportjai keresték, pozitívak és negatívak egyaránt. Itt láttam egy Androméda-beli hajót a hangárban, 1977-ben.

      Brookhaven szintén helyet ad egy relativisztikus nehézion-ütköztetőnek (RHIC), ahol a Chimera szeretne elkezdeni strangeleteket gyártani. Bár az Archon Fekete Nemesség naponta veszítenek erejükből, Jezsuita kegyenceik továbbra is beszivárognak a Keleti Szövetség és a Sárkányok közé, remélve, hogy egy új világháborút hozhatnak létre kelet és nyugat közt. A terveik nem lesznek sikeresek, mivel kulcsemberek a Keleti Szövetségben és a Sárkányok közt tudatában vannak a beszivárgásnak. Érdekes megjegyezni, hogy eszerint a közvélemény kutatás szerint a BRICS szövetség népeinek van a legbiztosabb kilátásuk az életükre nézve a bolygó összes országa közül. Ez azt jelzi, hogy valami jó történik ott.

      A Keleti Szövetség halad a tervével az olajdollár rendszer lebontásában. A hasadások az összeesküvés pénzügyi rendszerének mátrixában már megjelennek. Először is, a hacker támadások a JP Morgan bank ellen. A JP Morgan az az a banki intézmény, ahol a pénzügyi rendszer központi szervere található és innen fog elindulni az újraindítás. A hacker támadások az összeesküvés bankjai ellen folyamatban vannak és fokozódni fognak. Másfelől, máris fel-felbukkannak Fénytárcák a pénzügyi rendszerben.

      A világmeditáció kezdeményezés nem váltott ki olyan fogadtatást, amilyenre a Fény erői számítottak. Remélem, hogy olyan emberekkel, mint Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, valamint Gregg Braden kapcsolatba léptek, mert nem kaptam semmilyen visszajelzést egyiküktől sem. Ha emberek jelentős tömege együtt meditálna akár 5 percre is minden vasárnap, nagyszerű összhangot lehetne elérni.

      Egy másik világhelyzet frissítés következik, amint a Fény erőinek bizonyos műveleteiket végrehajtották. Néhány ember előrejelzésével ellentétben, nem lesz nagyobb, 9/11 méretű hamis zászlós támadás, sem a következő néhány napban, sem a jövőben.

      A videóban a világmeditáció leírása szerepel. Minden vasárnap 17:00 (világmeditáció) és 21:00-kor (felszabadító meditáció) is van.

      Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/578494635616343/


      Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/  
      Fordította: Csomós Péter

      3 megjegyzés:

      1. 911 évfordulója letartóztatások nélkül, de néhány korai elhalálozással érkezik

        http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/911-evforduloja-letartoztatasok-nelkul.html#.VBCRrcJ_vko

        VálaszTörlés
      2. UFO-k a Balti-tenger fölött Lengyelország partjainál - Anyahajó kinézetű objektum Kalinyingrád közelében

        http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/ufo-k-balti-tenger-folott-lengyelorszag.html#.VBiYPJR_vko

        VálaszTörlés
      3. A nácionisták veszítenek, Európa megadja magát, Japán közel van a forradalomhoz

        http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/a-nacionistak-veszitenek-europa-megadja.html#.VBiY7JR_vko

        VálaszTörlés

      🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
      🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.