2014. szeptember 2., kedd

Az aranykor kapujában

Sziasztok! Először is felhívnám a figyelmet a facebook csoport(ok)ra, ami az ajánlott facebook oldalak menüben itt oldalt elérhető (az oldalon/blogon) jobb oldalt. Érdemes követni (őket) mert sokszor oda is kiteszek, kiteszünk írásokat, cikkeket, információkat amik a blogra nem kerülnek fel. Illetve meg is tudjuk beszélni az írásokat, híreket, cikkeket, tapasztalatokat. Egy ideje a blogon nem volt részletesebb saját válogatású írás. Most viszont különböző információkat osztok meg veletek a jelenlegi helyzetről.

Több helyről (Ibrahim Hassan felemelkedett mestertől és Cobra új interjújából), igyekeztem tiszta információk után kutatni. Továbbra is kezeljétek körültekintéssel az információkat, ne függjetek tőlük. Nekünk kell előidézni a változást, amihez segítséget kapunk égi testvéreinktől. Az Esemény ideje függ a felkészültségünktől és a kollektív tudatszintünktől is.

Ibrahim Hassan:
 • Szeptember 3-án egy új idővonalra lépünk.
 • Szeptember 3-tól kék (blue shield?) és lila energiák közvetítődnek a Földre. A koronacsakra energiái megkezdik a munkát a Földön.
 • Szeptember 3-tól, szeptember 21-ig rózsaszín energiák (is) fognak áramlani a Földre, spirituális tisztítás céljából.
 • Szeptember 21-től pedig arany sugarak, energiák fognak áramlani a Földre, amik megemelik a rezgést.
Cobra:
 • Sok tényező határozza meg, hogy mi fog megnyílvánulni.
 • Minden bolygónak van egy fizikai, éteri és asztrális teste.
 • Ha a skalár technológia eltávolításra kerül, az emberi viselkedésben drasztikus javulás kezdődik meg. Főként emiatt a technológia miatt viselkednek furcsán az emberek.
 • Drámai előrelépés történt az asztrális paraziták ellen. Ők már szinte eltűntek. Ez többé már nem fő probléma.
 • A bombák felrobbantása önmagukat is elpusztítaná, ezért nem teszik meg. Túl akarják élni.
 • Nagyon valószínűtlen, hogy az Esemény előtt meg fog történni a pénzügyi újraindítás.
 • Szerintem a spirituális ébredés valójában az Esemény után fog kezdődni.
 • Az Esemény akkor fog megtörténni, amikor a Chimera csoport és a technológiák eltávolításra kerültek. A Fény erői már nem várnak az emberekre, hogy felébredjenek.
 • Ez a maximális kontrolljuk felettünk a háttérhatalomnak. Ennél csak gyengébbek lesznek már.
 • A pólusváltás nem fog az első kapcsolatfelvétel előtt megtörténni. Ettől nem kell tartani.

6 megjegyzés:

 1. Goldeneye - Dekódolt Biblia

  http://hu.scribd.com/doc/226583089/Goldeneye-Dekodolt-Biblia

  VálaszTörlés
 2. Bizony nem ártana valami pozitív változás, mert nagyon mozgolódik a NATO és sok butaságot terveznek. Mi lehet ebből...

  VálaszTörlés
 3. Minden idők legmagasabb rangú NSA informátora szólalt meg az UFO kérdésben

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/minden-idok-legmagasabb-rangu-nsa.html#.VAjwCMV_vkp

  VálaszTörlés
 4. Admiral Richard E Byrd - Hollow Earth Video Interview

  https://www.youtube.com/watch?v=tzWHqooAJtM&feature=youtu.be

  VálaszTörlés
 5. "A Fény erői már nem várnak az emberekre, hogy felébredjenek."...még szerencse...és még jó, hogy vannak Fény erői, ...ámbár nem nagy erővel rendelkezhetnek a jelek szerint, mert eddig már régen történt volna valami "világmegrengető" a mi beleegyezésünkkel - vagy anélkül, ..mint ahogy a negativ dolgok is történnek.
  Azt hiszem, hogy ennyi évtized és információ után, az emberiség nagyja része rájöhetett már, hogy ezt az "élem-ölöm" játékot csak egy-egy életöltőben lehet csinálni, most csak az a kérdés, hogy hogyan lehet tömegesen gondolkodásmódot váltani pozitivra. Ehhez előbb el kell tünnie az anyagi érdekeknek, tömeges agymosásnak a média által és már az ovodában kellene tanitani a meditációt... s akkor esetleg bekövetkezik valamilyen váltás tudatszinten. Ámbár ameddig mindenféle negativ csoportok meg sohanemhallott bombák léteznek a földön és égen, addig marad minden a régiben...

  VálaszTörlés
 6. Mivel az emberiség nem igazán foglalkozott ezzel a témával, most aztán elég jól el vagyunk úszva. A lehetőség most van, és éppen az utolsó pillanatban kezdtünk el ébredezni. Így egy fokkal nehezebb, mert nagyobb mértékben zúdul ránk a tudás, de szerencsénkre nagyon sok segítséget kapunk az égiektől :) És számos földi segítőnek is...
  Most már hagyjuk a múltat és a jövő elérése érdekében, koncentráltan tegyük a dolgunkat MA ÉS MOST!

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.