2014. február 28., péntek

Az erőnk hatalma

A látszat ellenére nálunk van a hatalom. A szabad akarat a végső törvény ebben az univerzumban, és amikor az emberek kritikus tömege dönt a planetáris felszabadulás mellett, és elég hosszú ideig ragaszkodik hozzá, a felszabadulás elkerülhetetlenül bekövetkezik. Ez a legmagasabb természeti törvény, és az összeesküvésnek akarva-akaratlanul engedelmeskednie kell, és fel kell szabadítania a bolygó felszínét az emberiség számára.

Amikor az emberek kritikus tömege összejön egy fókuszált szándékkal, drasztikus hatással lehet a planetáris helyzetre. Az emberiség kritikus tömege valahol 100-150 ezer ember között ingadozik. Sikerült összehoznunk mintegy negyedmillió résztvevőt a béke portál Aaktiváláshoz 2013 augusztus 25-én, és sikerült elkerülni az esetleges katonai inváziót Szíriában. A globális tudatosság projekt, melyet Roger Nelson rendezett a Princeton egyetemről, tanulmányozza az emberi tudat szinkronizált hatását a planetáris jelentőségű eseményeken, véletlenszám-generátorokon. A projekt nem méri, hogy a hatás pozitív vagy negatív, csak regisztrálja a statisztikailag várható eredményektől való eltérést. Ez a projekt minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy az egységes emberi tudat hatást gyakorol, amely messze nem véletlen.

A projekt úgy találta, hogy a béke portál aktiválás (p=0,027) minden korábbinál jobban hatott a globális tudatra 2013 eleje óta, kivéve Nelson Mandela halálát tavaly decemberben (p=0,013). Nagyobb hatása volt, mint az egykori pápa lemondásának (p=0,087), a jelenlegi pápa megválasztásának (p=0,186, a bostoni áltámadás eseménynek (p=0,765), és a Szocsi olimpiának (p=0,202)! És hasonló hatása volt, mint a 9-11 terrortámadásnak 2001-ben (p=0,031).
 
A p tényező jelenti a valószínűséget, hogy egy bizonyos esemény véletlen hatásokat generál. Ez egy elég jó mércéje a globális tudat összefüggésének a bolygó felszínén. Minél kisebb a szám, annál erősebb a tudat összetartozása. Az aion portál aktiválás is elérte a kritikus tömeget 2013 november 23-án, és kézzelfogható eredménye volt az iráni békeszerződés, csupán néhány órával az aktiválás után. Az aion portál aktiválás hatását az emberi tudatra itt mérték.
 
Befolyásolni tudjuk a tudatosság koherenciáját a bolygón minden nap, nem csak portál aktiváláskor. Az igazság felfedése az alternatív médiákon és a tömeges tiltakozásokon keresztül, ha elég hosszú ideig fennáll, a leghatékonyabb módja ezen koherencia elérésének. Amikor az igazság egy kritikus tömege felszabadul az alternatív médián keresztül, elindul a planetáris ébredés egy láncreakciója, ami szinkronizálva lesz az Eseménnyel a Galaktikus impulzuson keresztül.

A Galaktikus Központi Nap a szabad akarat forrása, és persze az összeesküvés nem tudja megállítani a Galaktikus Központi Napot! Nem tudják megállítani a fény kozmikus hullámát, mely felgyorsítja a legfontosabb evolúciós áttörést, hogy egyre gyorsabban történjen, konvergálva egy mega áttörési pontba a közeljövőnkben.

Sokkal erősebbek vagyunk, mint ahogy az néha látszik.
 
A főbb médiák hírzárlata ellenére a tömeges tiltakozások elérték az Egyesült Államokat (az összeesküvés által legerősebben ellenőrzött ország), és ez nagyon jó jel, hogy közel vagyunk az áttöréshez. Amikor ez a felismerés átjárja a tömegeket, segít az Eseménykor az együttműködés megteremtésében. A másik döntő tényező az a tény, hogy a Fed nem rendelkezik arannyal. Az emberek kezdik felismerni, hogy az arany eltűnt.
 
Tehát amikor a felismerés eljut az emberek egyre nagyobb tömegeihez, nem csak az Esemény létrehozásában segít, hanem a pénzügyi rendszer újraindításában, amint a kritikus tömeg bizalma a FIAT rendszer iránt megszűnik. Az összeesküvés tett néhány kétségbeesett lépést az utóbbi időben, mint az "öngyilkos" bankárok, és a forradalmak manipulálása Ukrajnában és Venezuelában a jezsuiták támogatta Blackwater/Xe/Academi mestelövészekkel és a Muzulmán Testvériség seregeikkel, emberek megölésével és erőszakra való uszítással.

Jó tudni, hogy ugyanazokat a Muzulmán Testvériség propaganda röpiratokat osztogatták Egyiptomban, mint amit az ukrán tüntetők kaptak. Belépünk egy nagyon érdekes időszakba néhány napon belül. Hadd fejezzem be azzal a célzással, hogy a tömeges letartóztatás forgatókönyv nem az egyetlen aspektusa annak a tervnek, hogy az összeesküvést eltávolítsák a hatalomból.

A Fény győzelme közel van!
 
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon 

5 megjegyzés:

  1. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2014. FEBRUÁR 25./
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ma, március 4.-ikén, Magyarországi idő szerint, 20:12-kor SÜRGŐS-BÉKE MEDITÁCIÓ UKRAJNÁÉRT

    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/cobra-surgos-beke-meditacio-ukrajnaert.html

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  4. Február havi Update Cobra

    Érdemes meghallgatni a február havi frissítési Cobra interjú Alexandra Meadors



    videó





    olvassa el az átirat







    PS A Béke közvetítés Ukrajna sikeres volt, és a feszültség alábbhagyott. A cél a meditáció nem támogatja egyik vagy másik oldalán a konfliktus, hanem csökkenti a feszültséget, és megelőzhető a fizikai erőszak és a szükségtelen szenvedés az ukrán nép. Amennyiben további meditáció beavatkozásokra lesz szükség, akkor be kell jelenteni a blogomban.(google fordító)

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  5. Egyik olvasónk hozzászólása - mkh.valoság.net

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/03/egyik-olvasonk-hozzaszolasa.html

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.