2014. február 20., csütörtök

Lehetőségek ablaka

Egy  nagy jelentőségű új lehetőségek ablaka nyílik meg a bolygó felszínén hamarosan. A Fény Galaktikus erői nagy izgalommal várják a lehetőségek ablakát. A Galaktikus Föderáció hajói már elkezdték áthelyezni erőiket a közelebb a felszínhez, hogy képesek legyenek továbbítani, és igazítani az intenzív energiákat, hogy megjelenjen a lehetőségek ablaka a bolygó felszínén. Ennek következménye az én űrközeli repülésem a fátyol mögött néhány héttel ezelőtt, és a Fény erők egyéb műveleteinek következtében az éteri archón rács nagy részének eltávolítása. Ennek eredménye, hogy egyes emberek kezdik visszaállítani valódi telepatikus kapcsolatukat a Konföderációval és sokan mélyreható pozitív lelki tapasztalatokat szereznek velük.

Az összes időkeret közül, ami eddig adott volt, ennek van a legnagyobb esélye az Esemény sikerére. A planetáris helyzet sokkal jobban készen áll, mint néhány évvel ezelőtt, vagy néhány hónapja. Meg kell értenetek, hogy még mindig egy szabad akarat univerzumban élünk, és ezért nincs garancia, hogy előre lehessen jelezni az Esemény idejét.

Sandal megjegyzése: Mivel feslőbbik dimenziókba nincs idő és magát az Eseményt a Teremtő indítja el, ezért kell először is belsőleg változnia mindenkinek. A változás először benned kell, hogy létrejöjjön.

A lehetőségek ablaka a tavaszi napéjegyenlőség idején lesz, és a királyi csillagnak a Regulusnak váltja ki a szenzációs eltűnését egy aszteroida, a 163 Erigone március 20-án, néhány órával a napéjegyenlőség előtt. Az eltűnés útját éppen New York City és a bankárok a New York-i Federal Reserveben is fogják látni, ahogy látni fogják ezt az eseményt a Liberty Street 33 épületének ablakaiból is, amint a Regulus csillag eltűnik körülbelül 10 másodpercre, eltűnik az 50 mérföld széles aszteroida mögött. Ez egy nagyon erős jel, amelynek hatása lesz a Federal Reserve bukása lesz, mint Erigone (az ítélet istennője) Regulus eltűnése (az új világrend királyi hercege).

Egy nappal később, a napéjegyenlőség után a Hold tünteti el a Szaturnuszt. Ez az esemény egy nagyon erős jelzés lesz, amely azt jelzi, a Hold  (az Istennő ) beragyogja a Szaturnuszt (a sötét erőket), beharangozva egy új ciklust, amikor az Istennő energiái egyre fontosabbak lesznek.

Sandal megjegyzése: A Szaturnusz az illuminátusok,a sötét erők egyik jellegzetes szimbóluma.

Mi egy portál konferencián leszünk Mojikoban, Japánban március 21-től, március 23-ig, hogy rögzítsük az erőteljes energiákat, amik jelen lesznek a tavaszi napéjegyenlőség idején. Itt lehet regisztrálni, aki ott akar lenni. A második portál konferencia Tajvanon lesz március 28-tól, március 30-ig. Ezen a konferencián különleges kapcsolatot fogunk kialakítani egy bizonyos sárkány társasággal. Erre pedig itt lehet regisztrálni. Az emberek, akiket érdekel a konferenciákról bővebb információkat kaphat a munkámról angol, kínai és japán nyelv itt.

Az április 15.-i teljes holdfogyatkozás fogja jelezni a belső lehetőségek ablakának megnyílását, ami április 15-től, április 29-ig lesz nyitva. Ez a belső idő ablak valójában egy portál, és ezzel egy időben egy szélsőséges energetikai intenzitású lesz, hogy potenciálisan kitudják váltani a drasztikus változásokat a bolygó felszínén és azon túl. A komplexitás hullám elemzés azt mutatja, hogy ez idő alatt a legösszetettebb időszak lesz az ismert történelemben, jelentősen meghaladva a híres 2012. december 21-ét is. Ez azt jelenti, hogy ez lesz a leginkább változékony, legkiszámíthatatlanabb időszak. Ez jelenti a legvalószínűbb időpontot, amikor a Galaktikus Központi Nap aktiválásának következménye a G2 felhő által eléri bolygónkat.
 
Az április 15-i  teljes holdfogyatkozással kezdődik a híres Hold tetrád a 2014/15-ös évre, amely mély jelentősége egy zsidó jóslat. A zsidók húsvét ünnepe kezdődik azon a napon, a Pészah, és egy héttel később, április 21-én lesz vége. Április 21-én (húsvét hétfő) lesz a következő portál aktiválás, ami fordulópontja lesz a lehetőségek ablakának. Tekintettel a portál fontosságára, egy külön blogbejegyzést írok hozzá. Mi egy nagy bolygó örvény aktiválást szervezünk majd ebben az időben. A részletekről hamarosan a blogban. Április 29-én egy gyűrűs napfogyatkozás lesz, amely lezárja a lehetőségek ablakának a belső portálját. A lehetőségek ablaka május 17-én zárul, azon a napon egy Plejádi csoportosulás lesz. Lesz egy külön aktiválás szervezése egy bizonyos örvény ponton abban az időben. Több fontos infó fog megjelenni a Plejádi csoportosulásról, ha eljön az ideje.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

3 megjegyzés:

 1. Leonard-A lebukott reptilián

  http://www.fenyorveny.hu/2014/02/leonard-lebukott-reptilian.html

  VálaszTörlés
 2. Húzzanak el innen de minél elöbb!!!

  VálaszTörlés
 3. Nálunk van a hatalom - Kobra
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/02/nalunk-van-hatalom-kobra.html#.UxDdquN5ObM

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.