2013. szeptember 9., hétfő

Kompressziós áttörés

Most áttekintjük a jelenlegi helyzetet. Két nappal ezelőtt Cobra közzétette a blogján, hogy a kompressziós áttörés megtörtént, vagyis elérte a nullát tehát m=0. Találkozott a Fény a Fénnyel. Korábban ez szeptember végére volt megtippelve, de ez hamarabb megtörtént, ami nagyszerű hír. Úgy gondolom már valóban nagy dolgok történtek, melyek arra várnak már csak, hogy manifesztálódjanak a fizikai világunkba is. Hiszen kell egyfajta harmónia, hogy minden a lehető legmegfelelőbben történjen. Hiszen elértük a kritikus tömeget, eltávolításra kerültek a negatív nem fizikai entitások nagy többsége.

Már csak a magára maradt háttérhatalom maradt a Földön, akiknek már bármelyik percben végük lehet és letartoztatásra és egyéb elbírálásra kerülnek. Bármilyen külföldi katonai invázió Szíriába a Cabal által a Pozitív Katonaság akcióját váltja ki, és valóban elindítja az Eseményt.  

Készüljünk fel a változásra, mi magyarok is együtt. És böngésszétek a hivatalos magyar Esemény weboldalát is, valamint végezzétek a heti meditációkat. Valamint ne felejtsétek el a Párizsi konferenciát és a Zürichi Istennő spirál aktiválást se.

A Fény teljes győzelme már nagyon közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.