2013. szeptember 22., vasárnap

Cobra interjú részletek (2013.09.17)

Kedves olvasók! Úgy döntöttem, hogy mivel sehol sem érhetőek el a Cobrával időnként készített interjúk magyarul mostanság, ezért a fontosabbnak vélt részeket lefordítottam, hogy hozzáférhetők legyenek mindenki számára ahogyan azt ígértem korábban. Fontosnak tartom, hogy mi is hozzáférjünk az információkhoz és tudom, hogy sokakat érdekel, ahogyan engem is.

Nem mindenhol szó szerinti és teljes a fordítás. Vannak megjegyzések is a zárójelekben melyeket én írtam.

C = Cobra
A = Alexandra

A: Mit gondolsz mikor fog tudni utazni a világban bárki ingyen, ahová csak szeretne?
C: Nem csak a világban, de az egész univerzumban szabadon utazhatunk majd. Ez az Esemény után fog megtörténni.

A: Mi újság a vegyi permetezéssel és annak hatásaival? Az emberek tapasztalnak különféle tüneteket például hasi puffadást, fájdalmat, lázat, súlyos fejfájdalmakat éreznek ennek hatása miatt. Mit tudsz erről? Van ez ellen valami nano technológia?
C: A vegyi permetezés drasztikusan csökkent az elmúlt hetekben. És ez tovább folytatódik. A probléma nem oldódott meg és lehet, hogy újra emelkedni fog a következő két hétben, de van egyfajta csökkenő tendencia. Az emberek nem a fizikai tüneteit tapasztalják főként ennek. Ez intenzívebbé teszi az implantátumok tisztítását az éteri síkon, amik a fejre és a hasra terjedhet ki. Ezek a dolgok elég intenzívek mostanság.

A: És ez a vegyi permetezés megszűnik az Esemény után?
C: Igen az Esemény után két héttel teljesen tiszta lesz a légkör, eltűnnek a légköri szennyeződések. A plejádiak fogják ezt elintézni, de nem nyilvánosan.

A: Beszéltem a minap egy olyan emberrel aki szerint a világegyetem egy számítógépes rendszer. Mi erről a véleményed?
C: Az univerzum nem egy számítógépes rendszer. De a technológia, amit az arkhónok a föld köré tettek fizikailag és nem fizikailag az valóban az, mesterséges. Elveszik a szabad akaratot az emberektől. Vannak emberek akik nem részei az egyenletnek, és így a mátrix szétesik. (Itt arra céloz Cobra egészen pontosan, ahogy kivettem, hogy ahogyan egyre többen ébredünk fel és kevesebb erőt adunk ennek az arkhón rendszernek úgy esik szét a mátrix is.)

A: Egy közvetítő személy arra utalt, hogy az Esemény az őszi napéjegyenlőségkor fog megtörténni szeptember 22.én. Ez igaz? Az arkangyalok azt mondták, hogy nem lesz egy nagy Esemény, hanem sok kisebb dolog lesz ami a végső felszabaduláshoz vezet és nem mindenki ugyanúgy fogja megtapasztalni és néhányan észre sem veszik ezt.
C: Ezzel nem értek egyet. Az Esemény fizikai és nem fizikai síkon is egy objektív történés lesz. Mindenkinek akinek van füle amivel hall és szeme amivel lát megtapasztalhatja. Természetesen mindenki máshogyan fogja majd fel az Eseményt, de ugyan azt látjuk majd mind a világban.

A: Azt beszélik, hogy a negyedik dimenzióba lépünk át 2014. február és 2015. február között. Erről mi a véleményed?
C: A negyedik dimenziós szint az éteri és asztrális sík. A kapcsolat az asztrális sík és fizikai sík között már megtörtént 1987-ben a Harmonikus Konvergencián. Arra készülünk, hogy átalakítsuk és ténylegesen meghaladjuk az éteri síkot és felemeljük a tudatunkat. Ez az első kapcsolatfelvétellel fog megtörténni az Esemény után.

A: Mi lesz azokkal a lelkekkel, akik jelenleg nem megtestesültek a Földön, akik már elhunytak. Hogyan fogja őket érinteni az Esemény? (Gondolom a Földön ragadt lelkekre gondolt a kérdező.)
C: Az Esemény után maga a paradicsom lesz. Az asztrális és éteri sík paradicsoma. A lelkek akik az asztrális síkon voltak a 90-es évek óta, a naprendszerbe lettek elszállítva. Néhányan akik maradtak, nem voltak jó helyzetben míg a nem fizikai arkhónokat eltávolították.

A: Korábban írtál arról, hogy ha most történne meg az Esemény, akkor legalább 100.000 áldozata lenne világszerte főként az elmeprogramozásnak köszönhetően. A kérdésem pedig az lenne, hogy ez még mindig nem lenne jobb, minthogy naponta halnak meg szegénység, éhezés és háborúk következtében az emberek?
C: Először is ez a szám jóval magasabb is lehet, ha valami rosszul sülne el. Ez lehet egy vagy tíz millió is akár. Az ellenállási mozgalom nem hajlandó kockáztatni jelenleg, mert a dolgok elromolhatnak ezáltal. Túl sok a baj. Lehet hogy emlékszel a Francia forradalomra. Nagyon jól indult és tudod hogy végződött.

A:  Értem, tehát bizonyítani kell magunknak és megtalálnunk a megfelelő lépéseket.
C: Ez nem arról szól, hogy bizonyítsunk önmagunknak. Ez arról szól, hogy megvédjük az emberek életét. Nem tennénk ki több kárnak az embereket. Ha válsághelyzet lenne a bolygón és az USA örült dolgokba kezdene vagy túlságosan nyomatnák a Szíriai dolgokat persze közbelépnénk és megtörténnének a szükséges lépések és az Esemény. A dolgok és események naponta változnak. Sok dolgok történik a kulisszák mögött. (Gondolom az Esemény biztosított, csak az ideje nem. Így az "időhúzással" tulajdonképpen csak nyerünk hiszen többen ébredünk fel és kevesebb ember sérül.)

A: Az összeesküvés motivált afelől, hogy támogassa az átmenetet?
C: Nem, nem. Számukra biztosan vége. Az összeesküvés nem akarja ezt, hogy vége legyen, meg akarják védeni az életüket. Soha nem fognak tárgyalni, egyszerűen nem lehet velük.

A: Nem fizikailag (nem fizikai síkon) elég tiszták vagyunk már?
C: Egy kis csoport maradt, de nekik nagyon erős éteri technológiájuk van. Ők a reptilián csatlósai. Jelenteni fogom majd egy bejegyzésben, hogy miként kerülnek törlésre ők is. Amint az éterikus arkhónok törlődtek kezelni tudjuk majd a fizikai Cabalt, háttérhatalmat néhány napon belül. Ez még egyelőre nem megoldott.

A: Mi az ISON üstökös valójában. Egy három hajóból álló csoport? Folyamatosan közeledik a Föld felé.
C: Csalódást kell, hogy okozzak. Ez dezinformáció. Az ISON egy üstökös nem hajó(k). A Fény erőinek fejlett a technológiája. Nem kellenek nekik hetek vagy hónapok a naprendszerben való utazáshoz. Elég egy vagy két perc.

A: Tagja vagy a bolygó Galaktikus Szövetségének?
C: Igen.

A: Mennyi ideig tart míg az emberek értesülnek az Eseményről a megtörténte után?
C: Két órán belül az egész fősodratú média a föld körül irányításunk alatt lesz.

Fordította: http://felemelkedes.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.