2013. február 18., hétfő

Egy új világ közeleg

Hamarosan mindenki belátja végre, hogy nem vagyunk egyedül a világmindenségben. Egyre több magasabb beosztású ember is tesz ennek érdekében, hogy napvilágot lássanak ezek a dolgok és áttörjék a médiát, politikát és mindent ami akadályozza ennek globális és nyilvános közzétételét. Rengeteg visszafojtott információra fog ezután fény derülni. Visszaszerezzük tudásunkat. És végre kilépünk ebből a jelenlegi hamis, manipulált rendszerből.

A folyamat már valóban útjára indult. A pozitív változásoké és a leleplezésé. Öröm nézni hogyan terjed a Fény a világunkban. Ahogyan ez az egész a felszínre akar jönni. Ahogy az emberek is érzik, hogy ez jön, ez kell.

Nagy dolgok előtt áll az emberiség. Melyek nagyszerűek. Hamarosan találkozhatunk ismét őseinkkel amint elegen készen állunk arra, hogy fogadjuk őket, leszálljanak és tájékoztassanak bennünket mindenről. Visszavezetnek bennünket a tudatosságba.

Az időpont közeleg, már a napjait éljük az új világ kezdetének. A régi valóság sűrűségét már elhagytuk a múlt év végén. Az új világtól pedig már csak egy vékony fátyol választ el bennünket. A valódi tudás és a feltétel nélküli szeretet a legfontosabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.