2013. február 22., péntek

A változás folyamatban van

Egy cikkrészlet idézésével kezdeném. ,,A Maya-k nézőpontja szerint az elkövetkezendő 3 év bármelyik pillanatában készen kell hogy álljunk a felemelkedésre. Ez azt jelenti, hogy meditáljunk minél többet, tartsuk szívünk fényét és ez kapcsoljon össze minket az elménkkel. 

A gyors változások kritikus időszaka akkor fog véget érni, amikor egy Vörös Csillagot fogunk megpillantani az égen. Akkor belépünk a változásnak egy olyan szakaszába, ahol már rend és harmónia uralkodik. Hatalmas szeretet Nektek és tudd, hogy Isten mindig segíteni akar neked!


Kedveseim, lassan egy olyan időszak kapujához érkezünk, melynek nincs neve, de amely benne foglaltatik a Maya Idők Vége jóslatban. Ez a jóslat 2012.Dec.21.-hez kapcsolódott és kb. 3 év múlva ér véget. Ez az időszak 2013. Feb. 18.-án kezdődik és kb. 3 és fél hónapig tart, 2013.jún.02.-ig. De a körülmények alakulásától függően, akár Augusztus végéig is eltarthat."

Innen már én írok ismét. Én azt mondom, hogy nagy változások lesznek az elkövetkezendő években, még a jelenlegi életünkben. Már jelenleg is rengeteg média elől eltitkolt tüntetés zajlik különböző megszorítások ellen, a pápa lemondott, hogy elkerülje a letartóztatást. 

A pápa lemondása után néhány órával egy villám csapott a Szent Péter bazilikába:


Különböző szokatlan égi jelenségek vannak (orosz meteor becsapódás, kis bolygók elsuhanása a föld mellett, ufo észlelések), hogy felnyissa szemünket, nem vagyunk egyedül. 2013 augusztus végéig lesznek a napfoltok aktivitásának a csúcspontjai, melyek segítenek bennünket a változáshoz. Most jöjjön egy újabb cikkrészlet.

,,Mindezek az események természetes kozmikus történések. A jelek célja, hogy megszüntessék az emberiség tudatlanságát a Földön, s hogy tömegesen ébredjenek rá, hogy nem arról szól az életünk, mint amit gondolunk róla. (Zárójelben jegyzem meg, hogy aki Heves megyében él, a földrengés miatt, és a további megyékben, ahol történt, ott túl sok a negatív energia. A Földanya így tisztítja meg magát. Adjatok neki és egymásnak szeretetet és fényt.)

Kedves Emberek, figyeljetek oda minden jelre, mert nem véletlenül történtek és történnek. Ha újabbakkal találjuk szembe magunkat, akkor tudjuk, hogy az mind, a MI ÉRDEKÜNKBEN TÖRTÉNIK. Ezért kérek mindenkit, hogy pozitívan vegyék ezeket a jeleket, mert mindegyik ilyen jel a változást hozza elő!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.