2013. január 28., hétfő

A valódi meditáció lényege

Most egy kicsit másabb jellegű, de szintén nagyon fontos és hasznos bejegyzést készítettem. A valódi meditációról és hatásairól, értelméről. Felhasználtam Alaje üzeneteit is a bejegyzéshez. Hosszúnak tűnhet de alkalmazni kell a gyakorlatban nem csak elolvasni.

Mind az irányított globális meditációk és mind az egyéni meditációk is az emberek gyógyulásáért és a Föld alapvető gyógyulásáért történik. Ezek segítenek felébreszteni másokban a valódi tudást. A nem látható szinten ekkor szétterjed a Fény általad, vagy egy kisebb-nagyobb meditációs csoport egésze által.

Jelenleg is egyre több a pozitív fénybeáramlás, repedés a világunkba. Szükség van ezen meditációk alkalmazására napjainkban. Minél nagyobb legyen a löket és a segítség az emberek számára.

A visszatérés elkezdődött. A Galaktikus Fény Föderációjának hajói itt vannak felettünk. A szeretet az egyetlen út. A feltétel nélküli szeretet.

Egyre többen és többen jönnek rá ezen szavakra és ezen tudásra, hogy mi is ez a jelenlegi világ amiben élünk és hogy mi minden létezik még odakint. És, hogy mi minden volt visszatartva előlünk, vagy mi minden merült feledésbe.

A pozitív változás folyamata tehát már elkezdődött. A tempó tőlünk függ. Egyre többen lesznek nyitottak ezen témákra és egyre többen ismerik fel, az igazságot. Vissza fogjuk szerezni a magasabb tudást. Felülemelkedünk a nevetséges és primitív, negatív korlátozott rendszeren. Jöhet a következő evolúciós lépés. Fejlődtünk, tanultunk. Ideje bővíteni a tudást illetve felismerni a hazugságot és az elénk tett világképet, felfogást.

A következő meditációk tehát egy lehetőség arra, hogy Te is hozzájárulj mindezen dolgok eljövetelére és önmagad, mások fejlesztésére is természetesen.

Íme kezdjük is az egyik hatásos meditációval: Ülj le és lazíts. Hunyd le a szemed. Képzelj el egy fényörvényt, ami az Univerzumból jön és megtölti egész tested. Érezd ezt az energiát és lélegezd be. Tedd a kezed a szívedre és képzeld el, hogy egy vagy a lelkeddel.

Most mond önmagadnak: Nyitott vagyok megkapni minden bölcsességet ami csak létezik. Megengedem a lelkemnek, hogy meggyógyítson és tanítson szeretettel. Örömmel tanulok. Kész vagyok a bölcsességre. A mindenség javára használom bölcsességem minden tapasztalatát. Szeretem önmagamat. Barátságos és szeretetteljes vagyok. Egészséges vagyok. Bátor vagyok. Független vagyok és a saját döntéseimet hozom. Felelősséget vállalok saját életemért. Összeköttetésben vagyok a Kozmikus Központi Öntudattal. A fény szolgálatában használom a tehetségemet. Együttérzés van a szívemben. Hálás vagyok minden jó dologért az életemben. Szeretetet adok és fogadok. Szeretetteljes életet élek. Felhasználom a szeretetet, hogy átváltoztassanak minden blokkoló energiát. A szeretet a legnagyobb erő, ami létezik.

Megjegyzés: Saját tapasztalat szerint az is nagy hatást ért el, ha csak fekszel és nagyokat lélegzel és a szívedre teszed a kezed és érzed a lelked. Azt ami minden emberben ott van. Érzed, hogy ez az amit elő akarsz hívni most. Amit érezni akarsz. Amitől végigfut a libabőr rajtad. Amiről tudod, hogy a részed, a valódi részed. Engedd beáramolni az érzést. Tudni fogod, hogy mire kell gondolnod, hogy közelebb jöjjön az érzés, a lelked. Áraszd el magad ezzel az érzéssel és erősítsd. Küldd szét a világon mindenkibe az érzést, mintha át akarnád adni. Segítsd a Földet és az embereket emlékezni és felébreszteni.

Íme egy másik hatásos meditáció: Ülj le és lazíts. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el a tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd el a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra, hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsd ökölbe a kezed. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban. Vegyél 3 mély lélegzetet. Mindannyiszor amikor belélegzel, szívd be a testedbe a kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújj ki minden negatívumot és hagyd eltűnni. Minden alkalommal amikor ezt csinálod, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudata. A fény egyre nagyobbodik és egy izzó fénygömb burkol be téged. Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt, hogy harmonizáljon és gyógyítson ahol szükséges. Lásd, ahogy az összes csakraenergia pontod aktiválódik és harmonizálódik. Mind összekapcsolódnak és találkoznak középen a szívedben. Érezd, ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.

Most mond önmagadnak: Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok a hitrendszerektől és felelősséget vállalok az életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együtt érző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem.

Most lásd, ahogyan a fénygömb most olyan naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd, ahogy a sötét energiák elégnek, amint egy fényörvény elsöpri őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.